Ja iesi uz Myfitness un plāno darboties tieši sporta zālē, iesaku sākumā aiziet uz Gym ABC nodarbību, kur treneris detalizēti pastāsta un parāda, kā pareizi lietot trenažierus un inventāru, un cik daudzveidīgi to var pielietot. Kad pati šī gada sākumā sāku iet uz Myfitness, saņēmu bezmaksas treniņu ar privāto treneri - neesmu gan pārliecināta, vai viņi vēl joprojām šo piedāvā, bet noteikti aizej, ja būs iespēja. Par nodarbībām - ļoti atkarīgs no garastāvokļa, bet man topā ir pilates, yoga, brazilian butt, interval training un latino. Cenšos saņemties beidzot pamēģināt interval boxing ? Pati apmeklēju Alfas un Dzelzava Myfitness, šeit patīk gan sporta zāle, gan nodarbības, parasti nav pārāk daudz cilvēku, telpas ir pietiekoši plašas. Dažreiz aizbraucu uz Dominu, bet tikai uz nodarbībām, sporta zāle man personīgi tur nepatīk, viss liekas šaurs un saspiests, toties tur ir labāka atpūtas zona.
Uz sporta zāli parasti eju tukšā dūšā no rītiem, piekopju intermittent fasting, jūtu, ka tieši tad man ir visvairāk enerģija un treniņi ir visproduktīvākie. Papildus uzturam lietoju proteīnu - visparastāko zirņu vai kaņepju proteīnu pēc trenera ieteikuma, nopērkams The Beginnings, Dabasstacijā, Biotēkās. Par uzturu - iesaku noskatīties dokumentālo filmu The Game Changers ?