parunasimparlaiku @ 12.08.2020 11:52Uztaisi dziļu, izjustu, slapju min3etu un uzreiz bildinās! Arī an@lais s3kss satuvina kā nekas cits. Varbūt gaida labāku šajā sfērā.
tieši tā rīstīšanās un upurēšanās ir pats romantiskākais, ko spēju iztēloties. Tas ir patiess mīlas apliecinājums. Izsaka vairāk kā 1000 vārdi.Eksperte @ 12.08.2020 16:13
Jā, dziļš un slapjš minets, kurā sieviete riktīgi rīstās ir pats labākais, kā saglābt jebkuras attiecības. Bravo. ?
parunasimparlaiku @ 12.08.2020 16:48tieši tā rīstīšanās un upurēšanās ir pats romantiskākais, ko spēju iztēloties. Tas ir patiess mīlas apliecinājums. Izsaka vairāk kā 1000 vārdi.
parunasimparlaiku @ 12.08.2020 16:48tieši tā rīstīšanās un upurēšanās ir pats romantiskākais, ko spēju iztēloties. Tas ir patiess mīlas apliecinājums. Izsaka vairāk kā 1000 vārdi.
Prātīgs vīrietis, bazara nav.AvocadoLady @ 12.08.2020 11:52nu jaa,vinjs arii beernus vel pagaidam negrib taisit,jo musu maasaam berni uz vecmaminu pleciem(vina aarzemes,otra taisa savu dzivi)bet,ir viens bet-jo velak es paliksu stavokli,jo gruutak man bus pec grutniecibas atjaunoties.
word! ?parunasimparlaiku @ 12.08.2020 11:52Uztaisi dziļu, izjustu, slapju min3etu un uzreiz bildinās! Arī an@lais s3kss satuvina kā nekas cits. Varbūt gaida labāku šajā sfērā.
bet viņa takš mīl savu draugu, ja grib apprecēties! Runa ir par to.Katiņa @ 12.08.2020 17:37
Upurēties tieši dēļ kā??
Atvainojos,bet dēļ džeka kuram noteikti nav vairāk par 20,dzīvo kojās,meklē kā lēti paēst un beztēmā filozofē noniecinot citos.
Tev labākajā gadijumā tāds minets tikai sapņos var rādīties.
Nav brīnums,ka vienīgā vieta kur savu viedokli vari izlikt ir šeit,jo neviens normāls cilvēks to nespēj klausīties.
Viņa kaut kā sanāk. Es jau pēc viņas acīm pirmajā randiņā sapratu, ka šis ir "sievas materiāls". Tagad tikai jābūt labam draugam un jācer, ka izdosies apprecēties. Un es nedzīvoju kojās un mani ir jaudigs auto. Nāku no normālas Rīgas ģimenes ar augsti izglītotiem vecākiem.keegan @ 12.08.2020 17:41
Es jūtu līdzi Tavai draudzenei. Sevi nolikt tik zemu, lai būtu kopā ar tādu vīrišķi diez kas nav.