Uztaisi savu biznesu un maksā visiem 630! Vai saproti, ka vēl soc. nod. jāmaksā? Man bija firma un pat tos 380e uz papīra bija grūti samaksāt. Citu mēnesi pašam pat nekas daudz nepalika.Leena @ 10.08.2020 22:15Parakstamies par iniciatīvu pacelt minimālo algu Latvijā 630 EUR apmērā.
https://manabalss.lv/paaugstinat-latvijas-minimalo-menesalgu/show
parunasimparlaiku @ 10.08.2020 22:18Uztaisi savu biznesu un maksā visiem 630! Vai saproti, ka vēl soc. nod. jāmaksā? Man bija firma un pat tos 380e uz papīra bija grūti samaksāt. Citu mēnesi pašam pat nekas daudz nepalika.
dvj uztaisi veiksmīgu uzņēmumu un es labprāt pamacīšos no Tevis! Darbinieki izlaisti, domā, ka baigi viegli tam uzņēmējam nauda nāk! vairums viņu bez bosa nosprāgtu badā. Labāk teiktu mīļu Paldies savam darba devējam.Leena @ 10.08.2020 23:35parunasimparlaiku - tad netaisi kaut kādu stulbu uzņēmumu, ja nespēj normāli samaksāt :D
parunasimparlaiku @ 11.08.2020 00:19dvj uztaisi veiksmīgu uzņēmumu un es labprāt pamacīšos no Tevis! Darbinieki izlaisti, domā, ka baigi viegli tam uzņēmējam nauda nāk! vairums viņu bez bosa nosprāgtu badā. Labāk teiktu mīļu Paldies savam darba devējam.
Leena @ 10.08.2020 23:35parunasimparlaiku - tad netaisi kaut kādu stulbu uzņēmumu, ja nespēj normāli samaksāt :D
amsterdama @ 12.08.2020 09:07
Un kur aplūkot Tevis pašas izveidoto plaukstošo uzņēmumu? Ja reiz viss ir tik vienkārši, tad kāpēc 630 EUR? Varbūt uzreiz 800 vai 1000 EUR?
Jā, jā visi mazie kafejnīcu, veikaliņu īpašnieki, ievārījumu, piparkūku un bižutērijas tirgotāji lielveikalos noteikti ir miljonāri! Labākajā gadījumā spēj nodrošināt iztiku sev un vēl 2 -3 darbiniekusPiekūns @ 12.08.2020 09:17
Nekas nav vienkārši un dzīve nav skaista, bet uzņēmumu tu pamatā taisi, jo gribi raut piķi, ne nodarboties ar labdarību. Līdz ar to man nav morāla atbildība palikt un atbalstīt darba devēju, kas maksā kapeikas. Galu galā tas ir kapitālisms. Ja tu nevari man samaksāt, tad atradīšu kādu, kas var.
amsterdama @ 12.08.2020 09:30Jā, jā visi mazie kafejnīcu, veikaliņu īpašnieki, ievārījumu, piparkūku un bižutērijas tirgotāji lielveikalos noteikti ir miljonāri! Labākajā gadījumā spēj nodrošināt iztiku sev un vēl 2 -3 darbiniekus
amsterdama @ 12.08.2020 09:30Jā, jā visi mazie kafejnīcu, veikaliņu īpašnieki, ievārījumu, piparkūku un bižutērijas tirgotāji lielveikalos noteikti ir miljonāri! Labākajā gadījumā spēj nodrošināt iztiku sev un vēl 2 -3 darbiniekus