Cik viņam % tauku? Ja būsi ar kadu, kas nesniedz seksuālu gandarījumu, nebūsi laimīga. Jo zemapziņa liek pildīt galveno uzdevumu - veselīgu, skaistu pēcnācēju radīšanu. Man bija arī meitene, ar kuru labs kontaksts un tā. Bet vnk nepatika viņas augums un līdz galam nevarēju iemīlēt (apaļi augšstilbi, īsas kājas). Labāk esmu ar tagadējo meiteni, ar kuru nav ne tuvu tik siltas attiecības, bet vismaz prieks uz viņu skatīties un pievelkos kā pie magnēta.(balansēti vaibsti, gari mati, var ielīst jebkurā kleitā, ļoti maucīgas acis.). Ir lepnums, kad viņa blakus.Zizite @ 10.08.2020 20:34paldies par atbildēm. bet nav viss tik vienkārši.
viņš galīgi nav resns, drīzāk neizskatās izteikti vīrišķīgi.
un pamest šī vienīgā iemesla dēļ? es visādi citadi esmu laimīga, pat ļoti. bez viņa savu dzīvi nevaru iedomāties. vienkārši tās uzmācīgās domas neliek mieru :(
Ja kāds šaubās par to, cik liela nozīme pievilcībai, atliek uztaisit Tinder profilus ar dažādas pievilcības puišiem. Smukie saņem (pēc mana aprēķina) ap 80 reizēm vairāk like, nekā tizleņi. Arī dzīvē nezinu nevienu smuku hetero vīrieti, kam ilgstoši nav attiecību, a, nesmukie ir tādi, kas vecāki par mani un nekad nekā nav bijis. Skaists pretējā dzimuma pārstāvis aktivē dompamīnenerģētisko sistēmu, kas ir centrālā izvēļu izdarīšanā, sevišķi instinktu līmenī, bet ne tikai. Paskaties Standford Humam Sexual Behaviour III, latviski - https://spoki.lv/tribine/Kapec-Tev-nav-meitenes-Ciniski-un/901140
parunasimparlaiku @ 10.08.2020 21:28Cik viņam % tauku? Ja būsi ar kadu, kas nesniedz seksuālu gandarījumu, nebūsi laimīga. Jo zemapziņa liek pildīt galveno uzdevumu - veselīgu, skaistu pēcnācēju radīšanu. Man bija arī meitene, ar kuru labs kontaksts un tā. Bet vnk nepatika viņas augums un līdz galam nevarēju iemīlēt (apaļi augšstilbi, īsas kājas). Labāk esmu ar tagadējo meiteni, ar kuru nav ne tuvu tik siltas attiecības, bet vismaz prieks uz viņu skatīties un pievelkos kā pie magnēta.(balansēti vaibsti, gari mati, var ielīst jebkurā kleitā, ļoti maucīgas acis.). Ir lepnums, kad viņa blakus.
parunasimparlaiku @ 10.08.2020 21:28Cik viņam % tauku? Ja būsi ar kadu, kas nesniedz seksuālu gandarījumu, nebūsi laimīga. Jo zemapziņa liek pildīt galveno uzdevumu - veselīgu, skaistu pēcnācēju radīšanu. Man bija arī meitene, ar kuru labs kontaksts un tā. Bet vnk nepatika viņas augums un līdz galam nevarēju iemīlēt (apaļi augšstilbi, īsas kājas). Labāk esmu ar tagadējo meiteni, ar kuru nav ne tuvu tik siltas attiecības, bet vismaz prieks uz viņu skatīties un pievelkos kā pie magnēta.(balansēti vaibsti, gari mati, var ielīst jebkurā kleitā, ļoti maucīgas acis.). Ir lepnums, kad viņa blakus.
Zizite @ 10.08.2020 21:54
tauku % gan nepateikšu :D domāju, ka ļoti vidējs.
pati jau arī neesmu nekāda supermodele, vai atrastu labāku pēc izskata, nezinu, bet iespējams, jo vīriešu uzmanības man vispār nav trūcis.
Tiešām, kā jau te minēja supermodeles ir mazs procents. Pa daudz interneta Jūsu acīm. Būsim cilvēcīgi un tāds kàds esam.
vina zina, ka esmu diez gan "radošs". Viņa jau ar nav nekāda pareizā. Par tām acīm bija pirmais kompliments no manis, šī tikai sasarka. Es būtu priecīgs, ja pašam, ko tādu meitenes teiktu. Spēt vilināt ir privilēģija, ne kauns. Kauns ir nesmukums, šķībi zobi, neizteiksmīgs, pankūkveida ģīmis.Katz @ 10.08.2020 21:56
ja tava draudzene redzētu kādi tarakāni ir tavā galvā, nemūžam neviena sevis cienoša sieviete nedraudzētos ar vīrieti kā tu redzot tavus tekstus, ko šeit publicē. Un mauciskas acis, excuse me? vai grūti ir aprakstīt citādi, tā, lai tas neapvainotu? cik gan daudz prasa cieņa, vieglāk uzrakstīt mauciski, kā jau tev piederās. Tu šeit bojā gaisu, ne vien man.
parunasimparlaiku @ 10.08.2020 22:04vina zina, ka esmu diez gan "radošs". Viņa jau ar nav nekāda pareizā. Par tām acīm bija pirmais kompliments no manis, šī tikai sasarka. Es būtu priecīgs, ja pašam, ko tādu meitenes teiktu. Spēt vilināt ir privilēģija, ne kauns. Kauns ir nesmukums, šķībi zobi, neizteiksmīgs, pankūkveida ģīmis.
Kristty1 @ 10.08.2020 22:22Atsaucoties uz autores tekstu, man ir otrādāk attiecībās - iekāroju, bet nemīlu.
Balamute @ 10.08.2020 18:09
Tu esi normāls trollis. :D
Esmu ticies ar precētām sievietēm un nesenām šķirtenēm. Tas ir apmēram tas, ko viņas saka! Daudzas pie 30 precas tikai, lai būtu bērni, sapņu vīrieti nesagaidot. Tos večus nevajag. pec tam pamet un saņem alimentus un tie duraki strādā. Kur var būt tik tups un domāt, ka sieviete savus resursus vēlās tērēt uz neglītu/vidēju vīrieti, jo jaunība ir īsa un grūtniecība smaga.... neviens taču nepirks vidējas kvalitātes preci par premium cenu. A, attiecību cena sievietei apmēram vienāda, vienalga, kāds vīrs un no kā mazuļi.aphoria @ 11.08.2020 00:26
Vīrieša vērtība ir 50% seja, 25% ķermenis, bet pārējie 25% statuss, nauda, personība.
Izskatīgajiem sievietes pašas skrien pakaļ, vidējos izmanto un krāpj, bet neglīteņi sapņo par mīlestību.
Katz @ 10.08.2020 21:56
ja tava draudzene redzētu kādi tarakāni ir tavā galvā, nemūžam neviena sevis cienoša sieviete nedraudzētos ar vīrieti kā tu redzot tavus tekstus, ko šeit publicē. Un mauciskas acis, excuse me? vai grūti ir aprakstīt citādi, tā, lai tas neapvainotu? cik gan daudz prasa cieņa, vieglāk uzrakstīt mauciski, kā jau tev piederās. Tu šeit bojā gaisu, ne vien man.