Tā zeme nav visai auglīga. Pagaidām ir sanācis vairāk iztērēt mēslojumam un sējmateriālam, nekā ietaupīt. Vienīgi sīpolus varu pa lēto izaudzēt, bet no tā nepārtiksi.Kiskismau @ 08.08.2020 19:30Pag pag viņam tak vēl piederēja zeme kur gribēja kaut ko stādīt. Iestādi kartupeļus varēsi lēti paēst. Studentiņš kas spriedelē par sabiedrības hierarhiju un naudu. :D
Dižie gari savu izaugsmes ceļu uzsāk nabadzībā. Ātri sāksi strādāt, tālu netiksi. Jaunība jāvelta mācībām un pilnveidei, nevis jātirgo savs laiks pa lēto. Pie tam es morāli nevaru darīt prastu darbu, esmu mēģinājis, skatoties uz sevi spogulī, vemt gribās.Doublechoco @ 08.08.2020 17:11Nopietni, cilvēks, kas kaunina citus par darbu apkalpojošā sfērā un spriedelē par hierarhiju, izrādās, pats nevar atļauties pat normāli paēst ?
Kaut gan nē, viss loģiski, tieši tādi parasti arī spriež par klienta pārākumu Hesītī.
Noņem savu iedomu pārākuma kroni pār cilvēkiem, kas spēj nopelnīt sev iztikai, atšķirībā no tevis, ej piestrādāt un tad nevajadzēs cept diskusijas par lētu ēdienu. Un paturi pie sevis atbildi no sērijas "manas studijas ir tik smagas, ka apvienot ar darbu nav iespējams, toties pēc tam es būšu liels priekšnieks". 1kārt, nebūsi, 2kārt, vasaras brīvlaikā vajadzēja strādāt.
Tas ir daudz. No 99e stipendijas vēl arī citas vajadzības jāsedz.KlaberLeng @ 09.08.2020 09:54Man kojās ēšanas budžets ir vidēji 110-120 eiro mēnesī. Nezinu vai tas ir daudz vai maz.
Par tādu naudu ļoti labi paēdu. Var visādi variēt ar ēdienu.
Piebildīšu, ka pararēli mācībām arī strādāju (NMPD).
parunasimparlaiku @ 09.08.2020 09:56Tas ir daudz. No 99e stipendijas vēl arī citas vajadzības jāsedz.
a, ko vispār var savienot ar studijām, kas nav morāli degradējošs?Katz @ 09.08.2020 10:00
Par darbu neesi dzirdējis?
parunasimparlaiku @ 09.08.2020 10:01a, ko vispār var savienot ar studijām, kas nav morāli degradējošs?
parunasimparlaiku @ 04.08.2020 17:35Pazīstu saimnieku, kurš meklē zemeņu lasītājus 24 centi par kg pirmajā nedēļā, 28 otrajā (ja nenodzeras). Bet jāstrādā ātri un var samērā lielu naudu nopelnīt. 14h dienā, ap 2.0..2.80 stundā uz rokas. Bet vieglāk sēdēt uz pabalstiem.
Ziemā jau nebūs, ko novākt no lauka.Katz @ 09.08.2020 10:10
Bet vieglāk sēdēt uz pabalstiem. Neej pretrunās ar sevi.
parunasimparlaiku @ 09.08.2020 08:30Dižie gari savu izaugsmes ceļu uzsāk nabadzībā. Ātri sāksi strādāt, tālu netiksi. Jaunība jāvelta mācībām un pilnveidei, nevis jātirgo savs laiks pa lēto. Pie tam es morāli nevaru darīt prastu darbu, esmu mēģinājis, skatoties uz sevi spogulī, vemt gribās.
Es negribu nodzīvot tādu dzīvi ka vēl miljons cilvēku šajā zemē. Vienkārši funkcionē kā sīki zobratiņi lielajā sistēmā, neko nemainot un neko īpašu neradot.Silvera @ 09.08.2020 10:38
Man rādās, ka Kosmoss jau tagad cenšas no tevis kaldināt ko īpašu, tā ka saturies, puisīt, - viegli nebūs. :D
parunasimparlaiku @ 09.08.2020 10:46Es negribu nodzīvot tādu dzīvi ka vēl miljons cilvēku šajā zemē. Vienkārši funkcionē kā sīki zobratiņi lielajā sistēmā, neko nemainot un neko īpašu neradot.