Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Veselīgi ēdieni pusdienām

 
Reitings 105
Reģ: 24.06.2020
Sveikas!
Man jau sāk aptrūkties idejas veselīgām pusdienām.?
Kādu laiku man topā bija vistas fileja, iemarinēta paštaisītā mērcīte un tad apviļāta rīvmaize, cepta cepeskrāsnī bez eļļas, bet jūtu, ka sāk apnikt katru dienu ēst visu. Vel tagad man patīk tās tievās, garās pupas ko var nopirkt svaiga veidā dārzā(tās izvāru un sviestā apcepju(jā, sviests ar veselīgs, bet tā garšīgāk))
Arī mintaja fileju esmu iecienījusi, reti izcepti laša steiku(kad ir atlaide! :D)
Un, protams, griķi, kvinoja, pilngraudu makaroni un reizēm vārīti kartupeļi, salati ar Laima sulu vai salātu mērci.
Izklausās dažādots ēdiens, bet gribas ko jaunu izmeginst. Varbūt jums ir kāds vistas gaļas recepte kā varētu sagatavot dažādībai? Vai kāda cita receptīte
P. S dārzeņi šmorētu, cepti, sautēti utml, man negarso. Ēdu tikai svaigā, tāpēc dārzeņu sacepumi iet secen.
07.08.2020 22:58 |
 
Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Pilns internets ar veselīgām receptēm. Ja gribi skaitīt arī kalorijas un palasīt par veselīga uztura pamatprincipiem tad ir lapa edunsporto.lv tur pat veselīgu un interesantu picas recepti var atrast.
08.08.2020 13:33 |
 
Reitings 105
Reģ: 24.06.2020
Sviire @ 08.08.2020 13:33
Pilns internets ar veselīgām receptēm. Ja gribi skaitīt arī kalorijas un palasīt par veselīga uztura pamatprincipiem tad ir lapa edunsporto.lv tur pat veselīgu un interesantu picas recepti var atrast.

Paldies! Picas recepte noderētu, jo tas ir kas tāds, Kas ļoti garšo, bet cenšos meklet alternatīvas
08.08.2020 13:48 |
 
10 gadi
Reitings 218
Reģ: 14.01.2012
Tad, kad man apnīk vnk uzcepta vista vai zivs, tad es viņu sataisu kādā mērcē. Piemēram, vista (arī zivij laba recepte) saldā krējuma mērcē ar spinātiem un ķirštomātiem. Sākumā uz dziļas pannas apcepju ķirštomātu pusītes, tad pieberu sakapātus ķiplokus, vēl nedaudz apcepju,tad leju saldo krējumu un pasautēju drusciņ to visu. Citreiz es pielieku klāt arī cukini pastu (ar mizotāju sagrieztu plānās šķēlītēs). Mērcei pieberu sāli, piparus, citronu sulu un, kad garša ir laba, lieku klāt atsevišķi apceptu vistu vai svaigu, neapceptu zivi. Pasautēju nedaudz, pielieku klāt spinātus, vēl nedaudz pasautēju un gatavs. Mērci leju pār pastu (man patīk tagliatelle), pārberu rīvētu Dziugas sieru, kaperus un voila!
08.08.2020 14:32 |
 
10 gadi
Reitings 218
Reģ: 14.01.2012
Vēl man ļoooti garšo čili con carne ar gvakamoli un salsas salātiem. Visu ir ļoti vienkārši pagatavot, pasniedzu kopā ar rīsiem vai ar nachos čipsiem, var sagatavot arī kā tako vai burrito. Te gan labāk ņemt liellopa malto gaļu, ar citām neesmu mēģinājusi. ?
08.08.2020 14:36 |
 
Reitings 2
Reģ: 23.12.2020
Sveiki, mans mīļākais pusdienas vistas makaronu zupa.
Sastāvdaļa
Divpadsmit unces nūdeles / spageti pēc jūsu izvēles);
Sagatavota vistas gaļa (vienkārši vārīta);
Sešdesmit četras unces vistas buljona;
Vienu tasi burkānu (mizu/šķēle tos pirms);
Pāris ēdamkarotes olīveļļas;
Vienu tasi vidēja lieluma dzelteno sīpolu sagriež sīkās daļās;
Tasi plānas selerijas (divi kāti būtu pietiekami);
Divas lauru lapas;
Tējkarote piparu, lai padarītu to karstāku;
Pusi tējkarotes oregano;
Trīs ēdamkarotes pētersīļu lapu;
Divas ķiploku daiviņas.
Jūs varat arī pievienot iepriekš apspriestās sastāvdaļas pēc garšas. Tie varētu būt citronu sula, svaigs timiāns un sāls.
H3: receptes kopsavilkums
Pre-siltuma krāsns, jo vairumā gadījumu, kad jūs pavārs vai cept kaut ko. Iepriekš pievienojiet eļļu. Pēc tam izpildiet šīs darbības:
1. Pievienojiet papildu dārzeņus un zaļumus no iepriekš minētā saraksta. Sauté tos apmēram septiņas minūtes. Pēc tam, kad tas ir gatavs, maisījumam vajadzētu kļūt mīkstam. Jūs varat pievienot sasmalcinātu ķiploku galvu nedaudz vēlāk. Pēc tam vēlreiz sajauciet vēl divas minūtes.
2. Tagad ir pienācis laiks pāriet uz vistas buljonu un pārējām sastāvdaļām (galvenokārt garšvielām un jebko citu, ko vēlaties izmantot savā receptē, piemēram, pipariem). Ielieciet to visu kopā un ievietojiet to vārā. Atstājiet šo maisījumu apmēram piecas minūtes. Komponentiem vajadzētu kļūt diezgan mīkstiem-jūs varat tos izmēģināt ar nūju vai dakšiņu, ja neesat pārliecināts, kad laiks iet. Ņemiet vērā, ka nūdeles mēdz absorbēt buljonu, tāpēc jūs varat dubultot pēdējās daļas daļu pēc saviem ieskatiem.
3. Ir pienācis laiks pievienot vienu no galvenajām sastāvdaļām, kas ir nūdeles. Kad jūs tos ievietojat, vāra kombināciju vēl desmit minūtes. Jūs varat turpināt pievienot ūdeni un buljonu, kā arī sāli visā gatavošanas periodā. Lai nodrošinātu gatavību, jums visu laiku ir jāpārbauda saturs maigumam.
4. Visbeidzot, ir pienācis laiks Pievienot šī ēdiena "dzirksti" - vistu vai vistu. Tas nav viens – pievienojiet izvēles sastāvdaļas, kuras mēs esam minējuši iepriekš, lai galu galā iegūtu maksimālu garšu. Vāra to visu vienu vai divas minūtes. Vēlreiz jūs varat pievienot dažas papildu sastāvdaļas, jo tas ir pēdējais sagatavošanas posms un jūsu galīgā iespēja līdzsvarot garšu. Vistas būtu silts visā pēc tam, kad process var uzskatīt darīts. Parasti pietiek ar vienu ēdamkaroti sāls. Neaizmirstiet izņemt lauru lapas (tomēr daži cilvēki atstāj tos iekšā bez iemesla).
Ja vēlaties kādu laiku uzglabāt zupu, atrodiet pannu vai konteineru, kas ir hermētisks. Tad jūs varēsiet saglabāt savu vistas makaronu zupu ledusskapī līdz vienai nedēļai. Ja jūs to uzglabājat saldētavā, jūs varat sagaidīt, ka ēdiens būs ēdams līdz pusgadam!
Recepte no https://recipes.cafe/en
23.12.2020 10:35 |
 
10 gadi
Reitings 1746
Reģ: 18.11.2009
superīgs konts instagramā ir @healthylivinglv ar ļooti daudz receptēm
23.12.2020 14:10 |
 
Reitings 2
Reģ: 23.12.2020
Labas dienas! Es arī saskāros ar šo problēmu, un atrada risinājumu. Es tagad meklēju idejas, receptes vietnēs, un tas atvieglo man dzīvi. Varu ieteikt dažus no tiem
https://www.simplyrecipes.com/
https://www.delish.com
https://recipes.cafe/en
28.12.2020 13:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits