Sveiki, mans mīļākais pusdienas vistas makaronu zupa.
Sastāvdaļa
Divpadsmit unces nūdeles / spageti pēc jūsu izvēles);
Sagatavota vistas gaļa (vienkārši vārīta);
Sešdesmit četras unces vistas buljona;
Vienu tasi burkānu (mizu/šķēle tos pirms);
Pāris ēdamkarotes olīveļļas;
Vienu tasi vidēja lieluma dzelteno sīpolu sagriež sīkās daļās;
Tasi plānas selerijas (divi kāti būtu pietiekami);
Divas lauru lapas;
Tējkarote piparu, lai padarītu to karstāku;
Pusi tējkarotes oregano;
Trīs ēdamkarotes pētersīļu lapu;
Divas ķiploku daiviņas.
Jūs varat arī pievienot iepriekš apspriestās sastāvdaļas pēc garšas. Tie varētu būt citronu sula, svaigs timiāns un sāls.
H3: receptes kopsavilkums
Pre-siltuma krāsns, jo vairumā gadījumu, kad jūs pavārs vai cept kaut ko. Iepriekš pievienojiet eļļu. Pēc tam izpildiet šīs darbības:
1. Pievienojiet papildu dārzeņus un zaļumus no iepriekš minētā saraksta. Sauté tos apmēram septiņas minūtes. Pēc tam, kad tas ir gatavs, maisījumam vajadzētu kļūt mīkstam. Jūs varat pievienot sasmalcinātu ķiploku galvu nedaudz vēlāk. Pēc tam vēlreiz sajauciet vēl divas minūtes.
2. Tagad ir pienācis laiks pāriet uz vistas buljonu un pārējām sastāvdaļām (galvenokārt garšvielām un jebko citu, ko vēlaties izmantot savā receptē, piemēram, pipariem). Ielieciet to visu kopā un ievietojiet to vārā. Atstājiet šo maisījumu apmēram piecas minūtes. Komponentiem vajadzētu kļūt diezgan mīkstiem-jūs varat tos izmēģināt ar nūju vai dakšiņu, ja neesat pārliecināts, kad laiks iet. Ņemiet vērā, ka nūdeles mēdz absorbēt buljonu, tāpēc jūs varat dubultot pēdējās daļas daļu pēc saviem ieskatiem.
3. Ir pienācis laiks pievienot vienu no galvenajām sastāvdaļām, kas ir nūdeles. Kad jūs tos ievietojat, vāra kombināciju vēl desmit minūtes. Jūs varat turpināt pievienot ūdeni un buljonu, kā arī sāli visā gatavošanas periodā. Lai nodrošinātu gatavību, jums visu laiku ir jāpārbauda saturs maigumam.
4. Visbeidzot, ir pienācis laiks Pievienot šī ēdiena "dzirksti" - vistu vai vistu. Tas nav viens – pievienojiet izvēles sastāvdaļas, kuras mēs esam minējuši iepriekš, lai galu galā iegūtu maksimālu garšu. Vāra to visu vienu vai divas minūtes. Vēlreiz jūs varat pievienot dažas papildu sastāvdaļas, jo tas ir pēdējais sagatavošanas posms un jūsu galīgā iespēja līdzsvarot garšu. Vistas būtu silts visā pēc tam, kad process var uzskatīt darīts. Parasti pietiek ar vienu ēdamkaroti sāls. Neaizmirstiet izņemt lauru lapas (tomēr daži cilvēki atstāj tos iekšā bez iemesla).
Ja vēlaties kādu laiku uzglabāt zupu, atrodiet pannu vai konteineru, kas ir hermētisks. Tad jūs varēsiet saglabāt savu vistas makaronu zupu ledusskapī līdz vienai nedēļai. Ja jūs to uzglabājat saldētavā, jūs varat sagaidīt, ka ēdiens būs ēdams līdz pusgadam!
Recepte no
https://recipes.cafe/en