Lietoju epilātoru visu mūžu, kopš parādījās apmatojums. Vienreiz pamēģināju skuvekli, visas kājas bija asinīs, un bija ādas kairinājums, vairs nekad. Kājām sākumā bija sāpīgi, ar laiku sāpīgums mazinājās. Tagad prakstiski neko nejūtu, arī matiņi kļuvuši plānāki un retāki. Katru reizi ieaug pa kādiem 10 matiņiem, tos izrauju ar pinceti. Regulāri berzēju kājas ar švammi dušā, lai matiņi mazāk ieaugtu. Epilēju kājas reizi nedēļā, vai divās.
Paduses es sāku epilēt jau vecumā, kad tikko parādījās pirmie gaišie matiņi. Matiņi bija vēl plāni un epilācija nebija sāpīga. Ar laiku apmatojums palielinājās, bet tā kā es regulāri epilēju, matu saknes jau bija pieradušas un sāpīgi nemaz nebija. Epilēju paduses 1x nedēļā, vispār neko nejūtu, nekas neieaug. Agrāk, kad bija sausais epilators, bija ādas kairinājums. Tagad izmantoju "slapjo" epilatoru, epilēju paduses ar putām, un kairnājuma nav. Iespējams, dēļ tā, ka sāku izmantot epilatoru tik agri padusēm, man ir neizteikts apmatojums, jo "sačakarēju" matu saknes vēl pirms tās sāka normāli augt.
Bikini zonā epilēju tikai maliņas, pārējās vietās pārāk sāpīgi.