Ilma @ 03.08.2020 21:50Mazliet novirzos no tēmas, bet kā Tu redzi, ka budžetā RSU netiksi? Līdz šim vqrēja redzēt pieteikuma statistiku, cik vispār kopā pieteikušies, bet RSU diemžēl nevar redzēt kurā vietā esi studiju programmā, vai arī es kļūdos un ne tā skatos?
Bet ne visi 250 pieteikumi ir uzrakstījuši kā pirmo prioritāti. RSU skatās prioritāšu secībā, piem., ja 1. Uzturs budžets un 2. Māszinības budžets, bet tieku Uzturā, tad Māszinības netiek man piedāvāts studēt. Domāju, ka vairāki cilvēki (ieskaitot mani) ielika kādā no beigu prioritātēm Māszinības kaut neredz sevi nākotnē tur strādājot, bet ielika drošības dēļ, ja netiks savā 1. Prioritātē.Saulesmeita08 @ 03.08.2020 22:08
Nu es tā skatos reāli, šobrīd 250 pieteikumi uz 32 budžeta vietām, tas ir aptuveni 8 cilvēki uz 1 budžeta vietu. Tā kā man vidējie eksāmenu rezultāti sanāk ap 70% šaubos, ka ir izredzes tikt?
ToBeFree @ 04.08.2020 13:26Kad es studēju (2 g atpakal) RSU tikt budžetā tika visi ko pazinu, bet LU ir mazāk budžeta vietu. Škībi neviens neskatās ja nebeidz RSU.
Ilma @ 04.08.2020 21:04Bet ne visi 250 pieteikumi ir uzrakstījuši kā pirmo prioritāti. RSU skatās prioritāšu secībā, piem., ja 1. Uzturs budžets un 2. Māszinības budžets, bet tieku Uzturā, tad Māszinības netiek man piedāvāts studēt. Domāju, ka vairāki cilvēki (ieskaitot mani) ielika kādā no beigu prioritātēm Māszinības kaut neredz sevi nākotnē tur strādājot, bet ielika drošības dēļ, ja netiks savā 1. Prioritātē.
Hei, vai Tu tiki RSU māszinībās?Saulesmeita08 @ 03.08.2020 19:10Sveikas!
Vai kādai ir bijusi pieredze studējot māszinības LU un varētu padalīties ar pieredzi?
Konkrēti interesē vai nav tā, ka ir daudz vairāk teorija kā RSU, kādi pasniedzēji un studiju vide? Vai pēc tam ir iespējas darba tirgū un neskatās “šķībi” ja neesi beidzis RSU?
Tēmēju uz RSU māszinībām, bet izskatās, ka budžetā netikšu, tad nu apsveru LU.
Priecāšos par atsauksmēm!?
Paldies!
Ilma @ 06.08.2020 21:08Hei, vai Tu tiki RSU māszinībās?
Leila999 @ 07.08.2020 09:23@saulesmeita
Ir jau zināmi pieteikšanās rezultāti?
Leila999 @ 07.08.2020 11:37@Saulesmeita
Nu skaidrs, gaidu LU rezultātus, domāju vai esmu ko palaidusi garām.