Keana @ 01.08.2020 23:50Jāliek ir ļoti maz un bez trijstūra, ko bieži rāda yt un ig makeup artisti. Mazliet pūderis pa virsu un ir labi. Vismaz man vienmēr nostrādā.
sugаr @ 02.08.2020 17:17Jā, tas trijstūris biezā kārtā domāts fotosesijām, nevis īstai dzīvei (tāpat kā 95% youtube tutorialu un insta video). Lai bildē izskatītos perfekti un spilgti, meitenes lieto teju 3x biezāku kosmētikas kārtu, nekā tas nepieciešams dzīvē. Un tici uz vārda, lielākā daļa šo insta modeļu dzīvē ar to kosmētikas kārtu izskatās kā drag queen.
Arī pats konsīleris daudz ko dod. Kādu lieto? Es arī savukārt saskatījos YT un IG un nopirku Nars Radiant Creamy Concealer. Nu cakey vājprātā! Ja klāj uz 16gadnieces gludas ādas un izmanto kādu filtru, tad būs perfekti. Ja vairs nav 16 un domā lietot ikdienā, tad nebūs laba izvēle.
Alishaaa @ 02.08.2020 23:57Man ir nenormālām ir riņķi zem acīm (iedzimts). Nu izskatās tā itkā kāds mani katru vakaru iekausta. ? Lietoju šo metodi jau 100 gadus - uzklāju tonālo (catrice hd liquid coverage foundation) takā punktiņus ar to pipetīti, bet uzreiz netušēju. Ļauju viņam palikt biezākam un tad ar pirkstu iztušēju. Pūderis pa virsu un rinķi kā nebijuši. Visu dienu noturās, nekas krunciņās nesakrājas, vienkārši super. Galvenais arī toņus pareizi piemeklēt.
takata @ 03.08.2020 00:39
Šo esmu mēģinājusi - labs ir, bet man nepatīk, jo vienmer kad uzklāju liekas, ka zem acīm tāda nepatīkama, smagnēja sajūta(kamer citi konsīleri tādu efektu nedara), tas catrice izslavētais sajū līmeni uz sejas nepatīk