Katz @ 31.07.2020 14:02Solārijs vasarā??
Sviire @ 21.08.2020 14:42Ne pa tēmai, bet man patīk būt baltai. Nosauļojušies ir tikai zemnieki. Ja paskatās uz vēsturi tad aristokrāti ir balti. Nenoliedzami saule mazās devās un UV stari ir veselīgi, bet galīgi brūns ķermenis man nekad nav paticis. Atvainojos par diskusijas piesārņošanu ar savu viedokli.
aha, tu esi brūns jo tev ir vai nu daudz brīva laika un nestrādā vai strādā par sētnieku vai āra darbos. Ja esi brūns ziemā tad jā tev ir nauda un esi bijis siltajās zemēs vai solārijā. Bet vasarā? Domāju ka labāk bālam nekā pēc tam raudāt par ātri novecojušu ādu un stāvēt pie ziedot.lv durvīm jo uzradusies melanoma. Bet autore var darīt kā grib, cerams atradīs savu ideālo solāriju.Alishaaa @ 21.08.2020 15:29
Nu mūsdienās ir otrādāk. Tas parādā, ka Tu vari atļauties atpūsties, nevis tikai strādāt, jo mūsdienās pārsvarā darbs ir iekštelpās. Vai Jūs vēl joprojām viduslaikos dzīvojat? ?
Nē, skaists (ne pārmērīgs) iedegums ir hot. Blāvā āda savulaik rādīja piederību šķirai, ne maksimālu pievilcību.Sviire @ 21.08.2020 14:42Ne pa tēmai, bet man patīk būt baltai. Nosauļojušies ir tikai zemnieki. Ja paskatās uz vēsturi tad aristokrāti ir balti. Nenoliedzami saule mazās devās un UV stari ir veselīgi, bet galīgi brūns ķermenis man nekad nav paticis. Atvainojos par diskusijas piesārņošanu ar savu viedokli.
Sviire @ 21.08.2020 16:43aha, tu esi brūns jo tev ir vai nu daudz brīva laika un nestrādā vai strādā par sētnieku vai āra darbos. Ja esi brūns ziemā tad jā tev ir nauda un esi bijis siltajās zemēs vai solārijā. Bet vasarā? Domāju ka labāk bālam nekā pēc tam raudāt par ātri novecojušu ādu un stāvēt pie ziedot.lv durvīm jo uzradusies melanoma. Bet autore var darīt kā grib, cerams atradīs savu ideālo solāriju.