Kiskismau @ 29.07.2020 20:56A kur problēma atmaksāt ja tu paliec dzīvot tajā dzīvokli?
Balamute @ 29.07.2020 20:58Tu arī devi tikpat dzīvokļa remontam? Maksāji komunālos utt?
tur jau tā lieta, ka gribu noskaidrot, vai viņam sanāks ko piedzīt, lai nebūtu jānovelk līdz tiesai un tad vēl jāatmaksā tiesas izdevumi. Pačekojot savu kontu, skatos, ka arī es esmu veikusi pārskaitījumus uz viņa, viņa ģimenes kontiem četrciparu skaitļos, bet tur gan maksājuma mērķī norādījusi esmu konta papildināšana.Kiskismau @ 29.07.2020 21:11Classic.
Būtu vīrietis tas kuram pārskatīja naudu, tad cīnītos līdz pēdējam lai atdot katru centu.
Ko kurš teica un gribēja nevar pierādīt, ja vien nav saglabājušās ziņas.
Sāksies tiesas process uzzināsi. Bet varbūt negribi līdz tiesai vilkt, jo zini ka tad būs jāatmaksā tiesas izdevumi klāt?
īsziņas nav, vienīgi WhatsApp sarakstes noteikti viņam ir saglabājušās.Kiskismau @ 29.07.2020 21:11Classic.
Būtu vīrietis tas kuram pārskatīja naudu, tad cīnītos līdz pēdējam lai atdot katru centu.
Ko kurš teica un gribēja nevar pierādīt, ja vien nav saglabājušās ziņas.
Sāksies tiesas process uzzināsi. Bet varbūt negribi līdz tiesai vilkt, jo zini ka tad būs jāatmaksā tiesas izdevumi klāt?
Katz @ 29.07.2020 21:25Ja viņam ir labs jurists, piedzīs visu, ko gribēs no meitenes, kura prasa padomu forumā. Globālāk skatoties gribētu teikt, ka diezvai to izdarīs, citādi sanāk baigā ķēpa. Un, kas tie par vīriešiem vispār? Būtu priecājies, ka izdarijis labu darbu, pats jau arī tur dzīvoja, neviens viņu nepiesēja un nelika remontēt. Vispār smieklīgi tā, būtu nokaunējies puisis :)
Pie šķiršanās tika atdotas arī pāris "dārgāka gala" dāvanas - telefons, Macbook u.tt.Vienmēr licies smieklīgi, ka cilvēki šķiroties prasa atdot dāvanas :D Man būtu kauns jautāt, lai man atdod kaut ko, ko pati esmu devusi, kur nu vēl dāvinājusi.
blacke @ 29.07.2020 21:34Vienmēr licies smieklīgi, ka cilvēki šķiroties prasa atdot dāvanas :D Man būtu kauns jautāt, lai man atdod kaut ko, ko pati esmu devusi, kur nu vēl dāvinājusi.
Beibemeibe @ 29.07.2020 21:29
Neesmu jau arī es ar pliku roku ņemama, esmu pieteikusies pie jurista uz konsultāciju, pāris dienas vēl jāpagaida, bet tikmēr nemiers dīda, noteikti, ka arī šeit ir zinošas un pieredzējušas dāmas ?
Nu tur jau tā lieta.. Saprastu, ja es būtu lūgusi viņam to darīt, bet nē, pats vēlējās. Pie šķiršanās tika atdotas arī pāris "dārgāka gala" dāvanas - telefons, Macbook u.tt. Bet nu ņemot vērā šī brīža situāciju, šādu naudas summu gan nevaru atļauties atdot.