TimeToDream2 @ 28.07.2020 13:06
Neredzu iemeslu, kāpēc meitenes šeit saukt par maukām. Nav labais tonis. Tevi neviens te tā nenosauca. Tikai piedāvāti risinājumi - mēģināt kaut ko darīt vai arī novest draudzību līdz nullei, nebojājot savus nervus un puisi.
Centies viņā saskatīt trūkumus, kas nomāktu tavu seksuālo vēlmi. Vai arī meklē kādu citu, ar ko "nolaist tvaiku", bet ar šo puisi uzturi tikai draudzību, varbūt dzirksteles mazināsies. Vai arī pārtrauc draudzību,ja jūti, ka nekas labs no tā neiznāks.
Tas, ka Tu saviem vīrieškārtas draugiem stāsti kad un ar ko esi gulējusi, nenozīmē, ka tā ir ierasta lieta.
Ja es patiesi būtu tik liela mauka kā tu un vēl dažas te šķiet uzskata tad tw nebūtu tāda tēma un es jau sen viņam būtu uzmākusies kā tas beigtos jau ir cits stāsts.
Padomju laiks beidzies, bet domāšanā joprojām esam turpat.
Ir ok runāt par seksu. Viens runā atklātāk, kāds cits vispārinātāk.
Eksperte @ 28.07.2020 15:25Padomju laiks beidzies, bet domāšanā joprojām esam turpat.
Ir ok runāt par seksu. Viens runā atklātāk, kāds cits vispārinātāk.
Satelle @ 28.07.2020 13:27
Par šo piedod aizsvīlos man apnika ka Balamute šķiet izsaka viedokli lai gan nav īsti izlasījusi jautājumu kādēļ diskusija vispār tika veidota?
Balamute @ 28.07.2020 23:03
Maukas, jā, labs līmenis tev, lai gan par mauku neviens tevi te nav saucis. Secinājumi rodas no tā, ka brīžiem nemaz tik nevainīgi par to nerunā, ka piekrīti variantiem, kā dabūt vienkārši viņu sev, nevis cēlais atkāošanās gājiens.
Satelle @ 29.07.2020 06:42
Nav jau jāsauc lai saprastu zemtekstu, kas diemžēl balstīts uz pieņēmumiem, kas var būt kļūdaini tikpat lielā mērā kā pieņēmums, ka šeit esošajiem padomiem visiem piekrītu un taisos tos izmantot...
Ja gadījumā nepamanīji vienīgais kam esmu jebkādu piekrišanu izrādījusi ir Katz komentārs un tam atbildēju "paldies, nebiju par to aizdomājusies", kas nenozīmē, ka uzreiz vilkšu jauno cilvēku gultā, bet nozīmē, ka tiešām nebiju aizdomājusies par to ko Katz teica.
Piebildei - tas, ka varu runāt atklāti par sabiedrībā nepieņemamiem vai tabu uzskatiem man nāk no ģimenes. Vecāki lika vienīgi izvērtēt vietu, laiku un cilvēkus ar ko par sabiedrībā mazāk populārām tēmām runāt nevis, ka to nedrīkst darīt un tas tagad būs "lielais bubulis" par ko drīzāk kaunēties nevis pateikt kā ir. Man šķiet, ka stigmatizācija, ka sekss un seksualitāte ir slikti, ir aizķēries vēl no padomju laikiem un dažās valstīs reliģisku uzskatu dēļ kaunināšana un nerunāšana noved pie visai lielām problēmām.
Īsumā - nebaidos runāt un izteikt viedokli par jebko saistībā ar seksu. Un tas ir normāli un punkts.
Satelle @ 29.07.2020 13:25Pēc vairuma atbildēm un attieksmēm (ne visām, paldies katz) saprotu, ka pieļāvu kļūdu jautājot šeit padomu vai ieteikumus uz sākumā noformulēto jautājumu, kas īpaši izcelts jaunā rindā ar vārdu "jautājums". Diemžēl saprotu, ka šeit esošās dāmas lielākoties mēģina meklēt "zemūdens akmeņus" nevis atbildēt uz uzdoto jautājumu, jo situāciju aprakstiju, lai saprastu kontekstu.
Neticu, ka jums nevienai nekad nav bijusi situācija, ka kāds cilvēks jums izdzen lielu iekāri dzīvnieciskā līmenī bet cilvēciskā līmenī cienat otra izvēli ar jums intīmi nesaistīties. Žēl, cerēju atrast padomu kā to iekāri apslāpēt nevis saņemt nez kādus spriedelējumus par manas personīgās dzīves izvēlēm.
Šis tik daudz neattiecas uz tevi Katzs jo izskatās, ka lai gan varbūt neizteici atbildi uz jautājumu nemēģini atrast kādus citus motīvus kuru reālajā dzīvē nav.
Balamute @ 29.07.2020 15:37
Cepies tā, ka meitenes būtu trāpījušas mērķī ar savām nojautām. :D