viņš uzskata ka jābūt attiecībās lai patīkami nodarbotos ar seksu un lai viņš vispār tam ļautos (nevainīgs divdesmitgadnieks)
izjūtu milzīgu seksuālu iekāri attiecībā pret viņu, neesmu to viņam gan teikusi
nesalīdzini mani ar samantu džonsu ne tuvu neesmu tik hmm ķerta uz vīriešiem. Tas ka ir fuck buddy ko pa reizei satieku ir mana racionāla izvēle lai izvairītos no vienas nakts sakariem tā kā neesmu ne īslaicīgās ne ilgstošās attiecībās. Samanta cik atceros bija vairāk vienas nakts sakaru piekritēja so it's not my thing so bez šāda tipa nosodījumiem ja?Kiki007 @ 27.07.2020 18:28Netipiska attieksme pret vīrieti, ja esi sieviete/meitene... bet nu ok! ? Ja vīrietis Tevi negrib,tad negrib, samierinies. Runas par attiecībām utt. ir bulshits, it sevišķi “ja neko par seksu neprasi”.Varbūt viņu atgrūž Tava vieglā pieejamība vai “pieredze”.
P.S. Būt Samantai Džonsai nav ne stilīgi, ne vajadzīgi. Cerams,ka apzinies,ko dari un attieksme pret seksu ir īslaicīga ?
laikam vajadzēja precizēt ka tas fuck buddy ir viens un tas pats cilvēks nevis vairāki? nākamreiz centīšos citādāk veidot teikumuKatz @ 27.07.2020 19:59Satelle, godīgi sakot arī man radiji vieglas uzvedības meitenes iespaidu, vēl nodomāju, cik labs salīdzinājums ar Samantu?
Ar tām apslēptajām iekàrējām parasti ir abpusēji, īpaši, ja jūs tā draudzējaties tik tuvu, runājaties par attiecībām utt., domāju būsiet raduši pietiekami intīmu gaisotni jūsu starpā. Vīriešiem grūti padodās par šīm lietām runāt, un, ja runā, tad ir iemesls - uzticība, tuvs kontakts, cieņa un varbūt, pat simpātijas. Tu noteikti pati jūti un zini, kā tur ir patiesībā, cilvēki jau bieži vien staigā, kā atvērtas grāmatas, tik jāprot tās lasīt :)
Dīvaini, ka te daudzām ir uzskats, ka vīrietis ņemsies ar jebkuru sievieti un viņam nevar būt principi. Pazīstu vīriešus, kuriem nepatīk būt ne “fuck buddy’s”, ne “vienas nakts sakari”, bet kuri meklē tieši attiecības.
Satelle @ 28.07.2020 06:34Balamute, tu laikam nesaproti atšķirību starp iekārot un iekarot. Viens ir emocijas ka izjūt to iekāri pret cilvēku, bet kā manā gadījumā neesmu to izrādījusi lai nepārkāptu puiša skaļi izteiktos principus un neriskētu ar draudzību.
Bet iekarot ir tavs aprakstītais variants kad aktīvi rīkojies savas iekāres apmierināšanai. Nākamreiz izlasi kārtīgi diskusijas tekstu.
Balamute @ 28.07.2020 11:31
Nu nākamās divas meitenes saka to pašu. Tātad tas arī nolasās, lai kādā vārdā arī to nenosauktu.
Ja es patiesi būtu tik liela mauka kā tu un vēl dažas te šķiet uzskata tad tw nebūtu tāda tēma un es jau sen viņam būtu uzmākusies kā tas beigtos jau ir cits stāsts.
ar kuru uzturam tikai draudzīgas attiecības izjūtu milzīgu seksuālu iekāri attiecībā pret viņu
viņš uzskata ka jābūt attiecībās lai patīkami nodarbotos ar seksu un lai viņš vispār tam ļautos (nevainīgs divdesmitgadnieks)
vai arī satiekos ar tādu kā sex buddy tikai seksam un nekam vairāk
Jums interesantas draugu sarunas.
TimeToDream2 @ 28.07.2020 13:17
Kas tur interesants? Es arī varu mierīgi sarunāties ar saviem vīrieškārtas draugiem par attiecībām un seksu, bet tikai kā draugi, ne mīļākie.
aphoria @ 28.07.2020 13:11
Draudzīgas attiecības, huh?
Jums interesantas draugu sarunas.
Man tevis ir žēl.