Īstenībā, tas ir nožēlojami satraukties par tādām lietām, piedod - atvaino, bet tā ir tikai diena, datums :D
par materiālo pusi- ziediem, dāvanām vispār nerunāšu. Jā ir forši un patīkami, bet tam nav jābūt pasaules galam.
Ak tu nabadzīte, puķes novīta!
Pirmkārt, te neviens nezin kādas ir jūsu attiecības, zin tikai tavu pusi un tikai mazu daļiņu, ko te uzraksti, izvelc no konteksta.
Man vispār rodas jautājums, kāpēc veidoji šo diskusiju, lai pabarotu savu ego un kāds tev pasistu pa plecu un pateiktu, ka jā, es tavā vietā to veci nosistu? :D
Mīļā sirds, jāskumst un jāpārdzīvo ir tad, ja kāds ir slims un mirst! Viss pārējais ir sīkums!
Es savā dzīvē esmu bijusi kopā ar dažādiem vīriešiem, bet man ir svarīgi, lai varu uzticēties otram, paļauties uz otru un katru dienu nodzīvot ar smaidu.
Ja tev nav tāds cilvēks blakus, tad pamet, jo nekādi svētki, dāvanas utt. neglābs to, kas ir jūsu attiecību kodolā.
Cilvēkam mēdz būt dažādi iemesli, kāpēc kaut ko aizmirst vai sajūk, jo tas ir cilvēks, ne dators!
Ja tev nepatīk šī situācija, tad saki to savam partnerim, ja tev nepatīk viņa atbilde , tad šķiries!