Sveika,
Izstāstīšu savu skarbo pieredzi ar zelta maliņu, lai zini, ka dzīvē viss sanāks šajā jomā, vajag tikai pacietību.
Tad nu tā, ar dzīvesbiedru centāmies tikt pie bērniņa 3,5 gadus. Visu laiku bija tā, ka katru mēnesi vienā laikā atnāca negaidāmās. Pirmo 1.5 gadu mēģinot nu sapratu ka kaut kas nav kā vajag, sāku staigāt pa visādām medicīnas iestādēm, meklējot, kur ir problēma. Gāju pat pie ģenētiķa- tur viss ok. Vīrietis arī gāja pie ārstiem tikpat aktīvi cik es. Pārbaudīja visu - nekā. Tad vienā parastā usg man atklāja ka ir cistas pamatīgas, kuras ar steigu jāoperē. Gaiļezerā man norīkoja LA. Pēc LA nogulēju slimnīcā 10 dienas, pēc tam lika lietot Visanette 3 mēnešus. Palietoju, teica nu, gada laikā bērniņam jābūt. Nav. Turpināju staigāt pa kabinetiem, meklēt risinājumu, līdz nonācu IVF Rīga. Tur mani izmeklēja, sākām kārtot dokumentus uz valsts apmaksātu apaugļošanu. Man vajadzēja vienu papīru dabūt no manas ārstējošās ārstes. Pieteicos pie viņas uz vizīti nākamajā mēnesī, un HOPS! Esmu stāvoklī. Aizejot pie dakteres sākot, ziniet, es nācu pie Jums vienā jautājumā saistībā ar dokumentiem IVF Rīga, bet izrādās nevajag, jo esmu stāvoklī. Urrraa!!!
Neatmetiet cerības, jums viss sanāks. Tici man! Es tam visam esmu gājusi cauri un ziņu ko nozīmē katru mēnesi gaidīt un raudāt spilvenā, jo atnāk negaidāmās.
Mieru, tikai mieru. JUMS VISS IZDOSIES. ?