Izleca šī tēma un gribēju pateikt,ka briesmīgs aicinājums! Evo var strādāt īsu laiku un pelnīt labi, bet es no sirds neiesaku. Es jutos kā vergs. Kā kaut kas nevērtīgs un viegli aizstājams. Mirklī, kad man bija migrēnas lēkme, pateica, ka nelaidīs mājās, nečīksti. Pārtraukumos vēmu. Norāva bonusu, jo neatjaunoju lūpu krāsu pēc vemšanas... Cilvēcība nulle. Vienreiz bija temperatūra 39 grādi. Palūdza pasēdēt vēl 3 galdus (1,5h), jo neesot kas strādā. Nepiekritu, pēc tam uzspieda tieši tajā pat dienā vērt vaļā slimības lapu (7dienas vakars, Rīga). Ja izskata ziņā neatbilsti kaut kādiem standartiem, uz vietām labās komandās neceri. Ļoti daudz meiteņu, kuras apkārt vienkārši visu cūko, pretīgas ģērbtuves, visur izbiris makeup, pusdzertas kafijas, tualetes - vājprāts. Diena, kad aizgāju, bija laimīgākā diena mūžā. Kā arī dzirdēju, ka covid laikā evo pilnīgi izčakarēja savus darbiniekus, centās panākt, lai visi aiziet no darba. Par elt esmu dzirdējusi drusku labākas atsauksmes. No sirds iesaku vairākas reizes padomāt pirms iet uz evo!!! Līdz šim vēl briesmīgākā darba vidē neesmu strādājusi. Covid laikā gan jau vispār elles perēklis. Good luck visiem, kas tur vēl strādā.