Kristty1 @ 16.07.2020 00:32Es tevi tik ļoti saprotu. Esam kopā nu jau gandrīz 6 gadus un tāda sajūta, ka esam draugi. Otram cilvēkam, šķiet, ka esmu tikai piedeva, kad ir garlaicīgi. Nekad nav laika man, tikai tad, kad jau jālūdzās..
Es par šo esmu tik daudz domājusi, iespējams, ka Tev tie 7 gadi ir bijis nepieciešamais laiks, lai saprastu, ka tas otrs cilvēks nemaz nav Tavs un Tev piemērots. Manuprāt, ar otro cilvēku vienmēr jābūt dzirkstīj, pat ja nodzīvo kopā 1, 10 vai 30 gadus.. otrs cilvēks vienmēr ir jāiekāro, jājūt mīlestība un rūpes, un pārējais ikdienišķais.
Varu mazliet piekrist iepriekšējam rakstītam, ka tās ir ikdienišķās attiecības. Taču, tās nav pilnīgi laimīgas. Ir reizes, kad vienkārši jāspēj raudzīties ārpus nelaimīgām attiecībām. Ja nepalīdz runāšana ar otru pusīti, tad nepalīdzēs nekas.
Kristty1 @ 16.07.2020 01:11Šeit es to Tavu teicienu neattiecinātu. Saki ko gribi, bet attiecībās ir divi cilvēki, kuriem ir jāsader visās jomās. Jā, tieši tā, realizējamas prasības par ko es rakstīju iepriekš no savām attiecībām, ir laiks priekš otra cilvēka, rūpes, kaisle, u.c. Tas nav nekas uzburts.
Katrs cilvēks ir savādāks, vienam labi kā ir, var samierināties ar to, ka viens ar otru nesader, citam tomēr gribas atrast to īsto cilvēku, ar kuru ir tā patiesā saikne. Kur bez vārda runas saprotas un visādā citādā ziņā viss sader.?
Freids @ 16.07.2020 00:06Ehhh, cik daudz cilvēku dzīvo sevis izdomātās sapņu un ideālu pasaulēs, nespējot pieņemt realitāti.
Tevis aprakstītās attiecības ir pilnīgi normālas. Vaina ir Tevī, jo dzīvo savā pasaulītē(savas galvas uzburtajai ideālajai idillei), nespējot saprast, ka Tava iztēle par laimīgām un lieliskām attiecībām- neeksistē. Tie ir ideāli un tava iztēli. Tevis aprakstītajā situācijā dzīvo tie paši veiksmīgākie pāri, kuriem jau beigusies iekāre, kaisle. Ir vēl liela daļa precētu, neprecētu kuriem ir daaaaaudz sliktāk- nesaderības, konflikti u.t.t
Tu, pašlaik, meklē sniegacilvēku(kā analoģija). Tu vari ticēt tam, ka viņš eksistē un meklēt viņu. Reiz pa reizei, atradīsies kāds miglains video vai pēdas nospiedums, kas Tev šo ticību saglabās. Lai izdodas.
Kiki007 @ 16.07.2020 13:24Piekrītu Freidam- Tava laime un mīlestība ir atkarīga no citiem, Tevi varētu nēsāt uz rokām, tāpat Tev būs par maz...jo pašos pamatos Tu pati sev esi garlaicīga un nemīli sevi. Vīrieši parasti mīl sievietes tā kā viņas mīl sevi...
Vajag saprast, ka Tava dzīve ir Tava atbildība, nevis pasaule sabrūk, jo redz, vīrišķis dzirksteli nesniedz...
Būs mīlestība pret sevi, būs arī lielisks vīrietis un nenāks prātā domas jautāt padomus svešiem cilvēkiem par SAVU dzīvi ?
Minnne @ 15.07.2020 21:16Sveikas ar mīļoto kopā esmu 7 gadus bet ir viens bet, nav vairs tas dzirkstites, tas sajūtas kad jūtamies viens otram vajadzīgi, nezinu kas notiek viens otru nosacīti mīlam, ja var ticēt teiktajam, kāpuši viens otru neesam, bet šis sajūtas mani grauž, iekšēji traki jūtos psihais gandrīz vai nāk virsū nezinu kā to izskaidrot, jūtos nevajadzīga, tāda sajūta kad eksistēju bet bez milestibas, gribas to tukšumu aizpildīt, nejūtos laimiga, jo nekā cita nav ka mājas, darbs, mājas, nav stimula neko darīt jo nesaņēmu mīlestību, nav nekam motivācijas, gribas justies novērtēta, esmu aizdomājušies ar šīm visām sajūtām tas ir tā pat kā dzīvot vienai, strīdi ir bijusi bet sadzīviski, domāju ka tādi ir bijusi jebkurā ģimene, bet nu nopietni nee, kāda var pateikt kas tas ir, ka ar šīm sajūtām tikt galā?? Jūtos vientuļi.
Minnne @ 15.07.2020 21:16Sveikas ar mīļoto kopā esmu 7 gadus bet ir viens bet, nav vairs tas dzirkstites, tas sajūtas kad jūtamies viens otram vajadzīgi, nezinu kas notiek viens otru nosacīti mīlam, ja var ticēt teiktajam, kāpuši viens otru neesam, bet šis sajūtas mani grauž, iekšēji traki jūtos psihais gandrīz vai nāk virsū nezinu kā to izskaidrot, jūtos nevajadzīga, tāda sajūta kad eksistēju bet bez milestibas, gribas to tukšumu aizpildīt, nejūtos laimiga, jo nekā cita nav ka mājas, darbs, mājas, nav stimula neko darīt jo nesaņēmu mīlestību, nav nekam motivācijas, gribas justies novērtēta, esmu aizdomājušies ar šīm visām sajūtām tas ir tā pat kā dzīvot vienai, strīdi ir bijusi bet sadzīviski, domāju ka tādi ir bijusi jebkurā ģimene, bet nu nopietni nee, kāda var pateikt kas tas ir, ka ar šīm sajūtām tikt galā?? Jūtos vientuļi.
Katz @ 16.07.2020 20:59Pilnība piekrītu, ka esot pašpietiekamai un pašai pilnībai viss būtu bumbās, bet realitātē tā nav, reti kurš sevi mīl. Nokāpsim no mākoņiem. Tādēļ otra pusīte var būt dzinulis, taču, ja nav dzirksts, nav balles..