Rogozaso @ 13.07.2020 16:38Coding skolu izvēlējos, tāpēc, ka viņi palīdz atrast darbu un es dzīvoju Liepājā, tāpēc gribētu arī strādāt tepat.
Vixen @ 13.07.2020 16:32Man arī aktuāli , kurus kursus ieteiktu? Kā ir ar to codelex?
putns @ 02.08.2020 13:37Palasīju codelex mājaslapu. "Mācību materiāli ir angļu valodā" Haha. Nafig viņiem 2 gadu garumā atdot 20% savas algas, lai apgūtu materiālu, kas paņemts no tā paša PluralSight vai līdzīgas lapas?
putns @ 02.08.2020 15:47Man tulkot neko nevajag. Tu gan izklausies pēc cilvēka, kurš samaksātu 1 tūkstoti, lai aizietu uz kaut kādu telpu, apsēstos kaut kādā krēslā, un pasniedzējs pats personīgi tev iedotu linku uz visiem brīvi pieejamu dokumentāciju, un plus vēl sertifikātu par linka saņemšanu :D
cik tādu jums piesakās uz vakancēm?
tas noteikti ir izņēmuma gadījums
Gribētu aicināt tomēr nemest visus bootcampus vienā maisā.
Un pašmācībnieki ir forši, ja viņi var jau uzreiz sākt +/- strādāt
putns @ 02.08.2020 10:23Oho! Jau 1000 eiro par šo prasa?? Zinu, ko Riga Coding School māca, un 100% varu teikt, ka tie kursi nav ne tuvu šīs naudas vērti. Skaties kursus PluralSight, Udemy u.tml. lapās. Samaksāsi 10x mazāk nekā Riga Coding School, un iemācīsies 10x vairāk. Tas nav uzbrauciens konkrēti RCS, bet visām šāda tipa skolām, kas ir tīra naudas slaukšana. Visa info, ko viņi tev iedos, ir brīvi vai par ļoti mazām summām ($10-$20) pieejama internetā.
fifa @ 13.07.2020 18:30Mani arī interesē kādi IT kursi iesācējiem. Vai jūs ieteiktu pašmācības ceļā vismaz kaut ko apgūt?! Un tad meklēt kādus kursus