Katram jau "laba gultā" asociējas ar ko citu, varu runāt tikai par sevi.
1. Tad nu manā izpratnē laba gūltā ir - sieviete, kura ir droša, pārliecināta pa sevi, var gan dominēt, gan būt pakļāvīga, kurai nav daudz auzspriedumu.
BET, ne vienmēr tas ir atkarīgs no sieviešu darbībām. Man atmiņā ļoti spilgti ir iespiedies viens gadījums - sāku satikties ar sievieti, kura, es pat teiktu, bija ļoti tuvu manam ideālam (ļoti, ļoti dzidras gaiši zilas okeāna acis, piķa melni gari mati, augums vnk perfekts, nu vienkārši konfekte. Varētu droši teikt, ka tā bija viena no skaistākām sievietēm kāda man jebkad ir bijusi. Arī gūltā darīja lietas, kas man ļoti patīk, bet problēma bija tā, ka man uz viņu īsti nestāvēja. Es pat pie vairākiem dakteriem gāju, jo domāju, ka ar mani kaut kas nav kārtībā un visi dakteri kā viens teica, ka vaina ir galvā. Protams, šīs attiecībās ilgi neturpinājās un izšķīrāmies. Vēlāk uzradās cita sieviete, kura nu galīgi nebija tāda kā iepriekšējā, es neteiktu, ka viņa bija neglīta, nu vienkārši parasta simpātiska meitene. Savukārt uz šo sievieti man starp kājām sāka jau kņudēt, tad, kad viņa man apsēdās blakus un sekss bija vienkārši lielisks, kaut vai pilnīgi parastā misionāru pozā. Tā kā ne vienmēr, cik "laba gultā", ir atkarīgs no tā, ko sieviete dara gultā un kā uzvedas.
3. Man nepatīk, ka man skrāpē muguru un, ka bāž pirktus dibenā. Šie divi ir galīgi turn off priekš manis.