Elisa_M @ 07.02.2022 01:23Šodien aizdomājos un pacēlās jautājums par šo tēmu. Ja vēl pirms kāda laika te esmu rakstījusi, ka ar partneri mīlējāmies reizi nedēļā, tad pēdējā gada garumā tā ir reizie mēnesī, citreiz pat divos. Un es nesaprotu, kāpēc.
Katru vakaru gandrīz vai ar asarām acīs par to domāju, kāpēc mani negrib, atgrūž un tā tālāk. Arī pēdējā reize pēc divu mēnešu pārtraukuma bija vienkārši nebaudāma, jo ir zudušas visas tās jūtas pret šo cilvēku.
Ikdienā mūsu attiecības ir diezgan neitrālas - labrīt, kā gāja darbā, paēdam un vakarā jau dodamies katrs uz savu istabu gulēt. Absolūti nekāda savstarpēja mīļuma, lai gan ļoti vēlētos to gan saņemt, gan arī nebaidīties sniegt.
Vispirms pašai griezties pēc palīdzības, padoma pie profesionāļiem? Bez aizskarošiem vārdiem laikam nespēšu saņemties un ar puisi vadīt sarunas.
blacke @ 07.02.2022 09:35Kāpēc jūs guļat katrs savā istabā?
atvaino, bet pēc tevis teiktā arī citās diskusijās es stipri šaubos, ka viņš vispār kādreiz tevi ir gribējis. Varbūt kaut kad pašā pašā sākumā. Tā liekas, ka visas iniciatīva nāk tikai un vienīgi no tevis. Tu viņu gribi, tev to vajag. Nu man liekas diezgan loģiski, ka guļot katrs savā istabā te ir tikai viens variants- ir jāiet katram savu ceļu. Nav ko mācīt vīrietim pareizu attieksmi pret sevi. Kad viņš pēdējo reizi vispār pats ir nācis pie tevis, pagatavojis tev ēst, uzrakstījis kādu jauku sms pa dienu, uzdāvinājis kaut ko? Ja tava atbilde uz šiem jautājumiem ir- kaut kad sen, tad mīļā skrien.Elisa_M @ 07.02.2022 09:53
Visu attiecību garumā ik pa laikam sanācis padusmoties un iet gulēt otrā istabā, bet parasti tas nebija ilgāk par vienu nakti, jo vienmēr nāca un sauca atpakaļ. Dotajā brīdī tā bija mana iniciatīva, viss bija tik ļoti sasāpējies, ka gribējās neredzot izraudāties vienu, divas naktis, nedēļu. Sapratu, ka nav ko muļķoties, to krupi noriju, "pārcēlos" atpakaļ. Šobrīd esam mainītās lomās, viņš iet gulēt desmitos, es pēdējā laikā līdz vieniem, diviem naktī vēl strādāju, tāpēc guļ otrā istabā. Abi sakām, ka tā ir labāk, lai es netraucēju, bet no otras puses saprotu, ka tā ir tikai norobežošanās.
aaaaw, cik pašaizliedzīgi no tevis - internetā pieteikties, lai par velti izcirstu īgnu meiteni. ^_^Aldis15 @ 07.02.2022 09:22Tas ir normāli ka ar laiku pazūd kaisle, varbūt viņš tevi negrib Tādu īgnu...
Ja pietrūkst intīmās tuvības - pm, skatīšos kā varu palīdzēt.
Elisa_M @ 07.02.2022 09:53
Visu attiecību garumā ik pa laikam sanācis padusmoties un iet gulēt otrā istabā, bet parasti tas nebija ilgāk par vienu nakti, jo vienmēr nāca un sauca atpakaļ. Dotajā brīdī tā bija mana iniciatīva, viss bija tik ļoti sasāpējies, ka gribējās neredzot izraudāties vienu, divas naktis, nedēļu. Sapratu, ka nav ko muļķoties, to krupi noriju, "pārcēlos" atpakaļ. Šobrīd esam mainītās lomās, viņš iet gulēt desmitos, es pēdējā laikā līdz vieniem, diviem naktī vēl strādāju, tāpēc guļ otrā istabā. Abi sakām, ka tā ir labāk, lai es netraucēju, bet no otras puses saprotu, ka tā ir tikai norobežošanās.
Katru vakaru gandrīz vai ar asarām acīs par to domāju, kāpēc mani negrib, atgrūž un tā tālāk. Arī pēdējā reize pēc divu mēnešu pārtraukuma bija vienkārši nebaudāma, jo ir zudušas visas tās jūtas pret šo cilvēku.
Ikdienā mūsu attiecības ir diezgan neitrālas - labrīt, kā gāja darbā, paēdam un vakarā jau dodamies katrs uz savu istabu gulēt. Absolūti nekāda savstarpēja mīļuma, lai gan ļoti vēlētos to gan saņemt, gan arī nebaidīties sniegt.