Domaju, ka izteikties var, neka tur ari nebus, parsvara visi parmetumi tika versti uz attieksmi.
Tikko noskatijos Elinas storijus un tur vina nevienu reizi neteica, es nepasuta preci no AliExpress. Tapec domaju, ka vina pasuta, pie tam procentuali liela sakritiba vinas piedavatajai precei ar piedavato AliExpress. Es nezinu vai tirgus prece, kas nak no Polijas un Turcijas reali sakrit ar Aļiku, man liekas, ka ne. Ka ari storija piemineja, ka prece razota ES. Vairs nepiemin, ka konkreti Latvija.
Ja negribi melot, vai saproti, ka esi piekerts, tad turies sakamaja tai mazai kripatinai, kas ir patiesiba.
Par to, ka bilde, video neatbilst realam preces izskatam, domaju, ka to varetu kvalificet ka negodpratiga komercprakse, jo nekur nebija atsauce, ka precei ir informativa, ilustrativa nozime, vai kaut kada cita atsauce, kas varetu laut izlavieret no sis situacijas ar juridiskiem instrumentiem. Jo, piemeram, lielu uznemumu akciju bukletos biezi atradisim * kamer prece veikala * veikala cena var atskirties no esosas veikala * utt., utt. Neba siem uznemumiem ir vienkarsi juristi, kas sakusi student vai juristi, kas strada pa visam nozarem, bet gan profesionali, kam ir loti liela pieredze konkreti saja nozare un vini nav leti juristi.
Domaju, ka neslavas celsanai ir jabut apzinatai maldigas informacijas izplatisanaiun ar nodomu tiesi kaitet kadai personai vai uznemumam. Bet tad sudzibas.lv un antireklama.lv ari butu liela kaitnieciba. Domaju, ka tur par Rimi, Maximu varetu atrast loti daudz sudzibu.