Kādu dāvanu?

Reitings 460
Reģ: 31.12.2018
Draugam līdz varda svētkiem vēl tālu - oktobri, bet jau domāju idejas.?
Gribas nevis kaut ko banālu ka dāvanu karti vai zeķes, bet ko interesantāku.
Šobrīd “labakais”, ko izdomāju ir daudz mazas dāvaniņas. Piemeram, vinam loti garso un teica, ja nomierina liepziedu tēja, tad iedomajos ka tadu varetu nopirkt un ietīt dāvanu papira, uzrakstot Birku - atver tad, kad nemiers(vai kka ta,jāpiedomā pie tekstiem)
Tad vel ideja ielikt kinder sokoladites, jo tas vinam loti garso un uzrakstit - saldakai dzivei(cerams ka neiZkusis)utml. salikt to visu liela kaste.
Varbūt kadam ir labaka davanas ideja? Nu ta budzeta lidz 20 euro, jo tomer varda diena.
Un ja es izvēlos ieprieks aprakstīto ideju, ko varetu vel ielikt?(jo vins ed veselīgi, sporto, hobiji - pārgājieni un makšķerēšana, pat nezinu ko mazu, bet simbolistu varetu ielitk)
Paldies!
01.07.2020 10:37 |

Reitings 10
Reģ: 10.01.2020
Es nesaprotu meitenes. Jums ir problēmas saskatīt trolli vai kā
02.07.2020 17:47 |

Reitings 10
Reģ: 10.01.2020
Sorry nepareizā diskusija
02.07.2020 17:50 |

Reitings 171
Reģ: 13.05.2020
Es nedāvinātu savam draugam alkoholu, jo, piemēram, ne es, ne viņš alko nelietojam. Tas ir ļoti individuāli. Man gan patīk ideja par vairākiem sīkumiņiem, vienā liepziedu tēja, otrā kaut kāda gumijas zivs priekš makšķeres utt :D. Es vienmēr skaisti uztaisu dāvanas, draugs pat teicis, lai uzsāku savu dāvanu pakošanas biznesu. :D gribētu vnk pliku alkohola pudeli dāvināt. Ļoti bezpersoniski tas ir
02.07.2020 18:03 |

Reitings 171
Reģ: 13.05.2020
cutiecutie @ 02.07.2020 18:03
Es nedāvinātu savam draugam alkoholu, jo, piemēram, ne es, ne viņš alko nelietojam. Tas ir ļoti individuāli. Man gan patīk ideja par vairākiem sīkumiņiem, vienā liepziedu tēja, otrā kaut kāda gumijas zivs priekš makšķeres utt :D. Es vienmēr skaisti uztaisu dāvanas, draugs pat teicis, lai uzsāku savu dāvanu pakošanas biznesu. :D gribētu vnk pliku alkohola pudeli dāvināt. Ļoti bezpersoniski tas ir

*negribētu
02.07.2020 18:04 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
cutiecutie @ 02.07.2020 18:03

Lieliski! Varbūt, Tev jākļūst par bērnu ballīšu dekoratoru.
02.07.2020 19:17 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Protams, tas ir individuāli, bet kautkādas tējiņas, kastītes ir “gayyyy”, vairumam puišu. Tiks izspiests tizls smaids un:”Vai, tu gan esi gudra un vienmēr piedomā”?
Nevajag domāt kas iepriecinātu tevi, bet gan kas vīrieti. Vīrietim ir primitīva domāšana.
Ja par sevi- esmu pietiekami daudz sūdu saņēmis dāvanā, kur meitene izmantojusi meiteņu domāšanu. Viss ir nonācis vai nu miskastē vai podā(izņemot vienu rokaspulksteni, ko uzdāvināja un biju uz mutes).
Esiet vienkāršas, jo mēs tādi esam?
02.07.2020 23:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits