Ka citi pret Tevi izturējās? Man vecāki teica, ka visi rados smiešoties, ja būšu tēvs 19g vecumā.MsInga @ 30.06.2020 21:45Es jautātu, ko meita pati velas, un, ja vēlētos grūtniecību saglabāt, es palīdzētu cik vien varētu. Iespējams, aizietu no darba lai varētu auklēt šo bērnu, kamēr meita mācās/strada.
Man pašai piedzima agri bērns-16 gados.
un pēc vasaras ko?icebreath @ 30.06.2020 21:50pašlaik ir vasara un neviens nestudē. Ja tev kā čalim pietika prāta meitenei plest kājas un nevienam no jums nepietika prāta padomāt par izsargāšanos, tad pašiem arī ir jādomā par sekām. Vēl ir divi mēneši līdz septembrim (t.i. studiju sākumam). Ja reiz esat tik aizņemti un nevēlaties bērnu, ir iespēja aizņemties no kāda naudu un vasarā kaut vai tajā pašā maximā, rimi, utt iespēju ir daudz, sapelnītu naudu un atdot. Vecāki nav vainīgi, ka nu jau pieauguši cilvēki (ja reiz studējat) nevar paši padomāt par sekām.
loos3connections @ 30.06.2020 21:48Ka citi pret Tevi izturējās? Man vecāki teica, ka visi rados smiešoties, ja būšu tēvs 19g vecumā.
pēc tavas otras diskusijas teikts, ka meitenei rīt ir aborts, tātad naudu jau kaut kur esi dabūjis. Pēc vasaras būtu sapelnījis naudu, atdevis parādu, normālā situācijā studētu tālāk un, cerams, vismaz nākamreiz padomātu par kontracepcijas līdzekļiem ;)loos3connections @ 30.06.2020 21:50un pēc vasaras ko?
man sesija līdz jūlijam, ja kas.icebreath @ 30.06.2020 21:50pašlaik ir vasara un neviens nestudē. Ja tev kā čalim pietika prāta meitenei plest kājas un nevienam no jums nepietika prāta padomāt par izsargāšanos, tad pašiem arī ir jādomā par sekām. Vēl ir divi mēneši līdz septembrim (t.i. studiju sākumam). Ja reiz esat tik aizņemti un nevēlaties bērnu, ir iespēja aizņemties no kāda naudu un vasarā kaut vai tajā pašā maximā, rimi, utt iespēju ir daudz, sapelnītu naudu un atdot. Vecāki nav vainīgi, ka nu jau pieauguši cilvēki (ja reiz studējat) nevar paši padomāt par sekām.
a, kam prasīsi palīdzību, ja studiju gados paliksi stāvoklī? gan jau pašai ne viens vien aborts aiz muguras.sla @ 30.06.2020 22:25Vecākiem nav jāpalīdz saviem bērniem audzēt bērnus
15 un 19 liela starpība? un es mācos farmāciju. Nav kaut kāda ekonomika, psiholoģija, pedagoģija. Man jāmācās pa īstam.joselyn @ 30.06.2020 22:31Nu wtf..spiesti veikt..
Nav tev vairs 15 gadi. Ja nemācējāt izsargāties, tad nāksies risināt situāciju.
Un iemesls: studējam, nav laika darbam ir tīrākās muļķības- puse no studējošiem paralēli strādā. Tas, ka gribi, lai viss nokrīt no gaisa (t.i. vecāki visu izmaksā), tā jau ir cita runa.
loos3connections @ 30.06.2020 22:3415 un 19 liela starpība? un es mācos farmāciju. Nav kaut kāda ekonomika, psiholoģija, pedagoģija. Man jāmācās pa īstam.
es C priekšmetus ņēmu psiholoģijā. bija vienkarši. primitīvi modeļi. Nekādi gari iedarbības bioķīmiski mehānismi, neizrunājami zāļu nosaukumi utt.please @ 30.06.2020 22:54
Aizej pamācies psiholoģiju un tad pasaki vai ir viegli vai nē, lol :D
pat tabletem nav 100%, man ar meiteni sekss gandrīz katru dienu. Tas bija laika jautājums. Jo viņai, redz, negriboties katru dienu sūkāt....icebreath @ 30.06.2020 22:45Ja tu mācies farmāciju, tad man ļoti žēl, ka mani topošie kolēģi mācās kaut ko tik sarežģītu, bet nejēdz kaut ko tik elementāru kā izsargāties :D
loos3connections @ 30.06.2020 21:41Esam ar meiteni spiesti veikt abortu, jo ne mani, ne viņas vecāki naudu mazbērnam dot negrib. Abi studējam un laika darbam nav. Kā rīkotos Tu, ja Tavs dēls/meita drīzumā varētu kļūt par vecākiem??
tas, ka neviens kontracepcijas līdzeklis nedod 100% garantiju, ir attaisnojums nodarboties ar seksu bez izsargāšanās? :D :D :Dloos3connections @ 30.06.2020 22:56pat tabletem nav 100%, man ar meiteni sekss gandrīz katru dienu. Tas bija laika jautājums. Jo viņai, redz, negriboties katru dienu sūkāt....
nu, es liku viņai tabletes dzert, katru dienu pārskaitīju, it kā viss sakrita. Vnk nenostrādāja.icebreath @ 30.06.2020 23:01tas, ka neviens kontracepcijas līdzeklis nedod 100% garantiju, ir attaisnojums nodarboties ar seksu bez izsargāšanās? :D :D :D