Nikola. @ 26.06.2020 17:29Man patīk šāds laiks, kaut gan šodien jau par karstu, bet vienalga patīk. Katru brīvdienu cenšos nostaigāt 6-7km, tagad atnācu mājās pārkarsusi un dzeru aukstu alu ar sulu.
Labāk staigāšos vakaros, kad vēsāks, tagad vakari dabā ir tik skaisti.
konotiek @ 26.06.2020 17:52
Es tikko atnācu no savas 5km pastaigas. Seja nodegusi?, sarkana.
Vakarā iešu vēl. Vakar, kad ap 21 izgāju bija vēss un ļoti patikami. Rīt laikam būs jājoņo uz Drogām, nopirkt kādu pret saules aizsardzības krēmu.
Kādā vēl ir ta bijis? Es pati(pat ja guļu saulītē) ļoti lēni iesauļojos. Bet seja man momentāli “nodeg”(jeb ir sarkana). Kādu līdzekli varat ieteikt?
keegan @ 26.06.2020 17:15Es pievienojos tām, kuras šo karstumu izbauda. Pēc tā pelēkā perioda ir ok. Vienīgais, par ko gribas raudāt - karst dzīvoklis. Pēdējais stāvs, karst arī no jumta, atrodas saules pusē, ne brīdi nav ēniņa un caurvēju nevar uztaisīt. Vakar vēru vaļā logus un durvis - nekā. Bez ventilatora šo vasaru laikam nepārdzīvošu.
Nezinu, vai likumsakarība, tas karstums vai kā - bet rādās ļoti dīvaini sapņi. Ne murgi, bet tiešām dīvaini. Kādai vēl tā ir?? ?
Kiskismau @ 26.06.2020 22:22Tiaranopērc sietu ko ielikt logos.
https://www.montaznieksde.lv/citi-produkti/pretinsektu-sieti/
man ir no šejienes, bet ir vēl visādas lapas kur piedāvā. Vienai logu ailei 30 eiro. Ja negrib tik dārgu tad depo var nopirkt tādus auduma lētākus un tie tad ir kaut kā jāpiestiprina ar naglām vai abpusējo līmlenti. Būs gan labi tev gan kaķiem kā arī nebūs jabaidas ka var izkirst. Mani visu dienu tā vēro kas notiek ārā.