konotiek @ 19.06.2020 11:49Sveikas!
Kadi ir jūsu tips&tricks, lai atbrîvotos no sāpēm?
Man vienmēr ir bijusi sāpīga pirmā mr diena, tā, ka gribas gulēt, neko nedarīt un tiek izjusts visu laiku diskomforts, vēdersāpes.
Vasarā ir trakāk, īpaši, ja kaut kur jāiet un šitāds karstums..
Pārbaudīties biju. Viss kārtībā. Iespējams ģenētiski tas, jo mammai arī bija pirmā diena sāpīga, iespējams tādēļ, ka nav regulāra seksuālā dzīve.
Tāpēc priecāšos par jūsu ieteikumiem, jo to vienu dienu mēnesī gaidu ar šausmām + ja nevar palikt mājās tajā dienā, tad tīrākās mokas.
bet ko var ieteikt, ir sākt nodarboties ikdienā ar fiz. aktivitātēm, un jebkurās vēdera sāpju gadījumos iesaka nogulties uz sāna, kur mazāk sāp, un pievilkt kājas sev klāt, kā kamoliņāSirsnīgā @ 19.06.2020 16:55Man parasti sāpīga ir tikai ovulācijas diena un vismaz kādu 1-2 dienas pirms ovulācijas, varu uzreiz just, ka olnīcās sāk kkas briezt, parasti mazliet sāp kādā no sāniem, vēdera lejasdaļā, kā arī pūšās un gāzes - vēl vakar bija, tieši vakar iekrita ovulācijas diena. Šodien jau nekā, klusums
keegan @ 19.06.2020 15:51Piekrītu miss99. Tas NAV normāli, ka jāmokās ar tādām sāpēm, ka nevar pakustēties. Un tam noteikti ir izskaidrojums un risinājums. Ja uztaisa dažas analīzes un tas ir normālas, tas nenozīmē, ka vaina nav kur citur... Pati esmu piedzīvojusi periodus, kad pēkšņi ir ļoti sāpīga mr pirmā diena. Tas bija paaugstināta estrogēna ietekmē. Tas, starp citu, ir diez gan izteikts iemesls sāpīgām mr. Nododot analizes estradiols ir normā, bet attiecībā pret progesteronu ir dominance.
Un ir vēl daudz lietas, kas to ietekmē, bet līdzīgi kā miss99, uzturs, veselīgs dzīvesveids maina daudz ko!
Minelūše @ 19.06.2020 17:12Izskatās, ka esmu vienīgā, kas nezin, kas ir MR sāpes?
Kiskismau @ 19.06.2020 11:58Siltas kompreses palīdzēja uz to brīdi kamēr stāvēja virsū. Biju mēģinājusi dzert pretsāpju zāles 2-3 dienas pirms MR, bet tas nepalīdzēja
Ilglaicīgi hormonālā orālā kontracepcija
Ajivle @ 19.06.2020 15:01Kad vienreiz tā aizbraucu ar ātrajiem uz slimnīcu,man teica,ka paraceptamols tam nav domāts. Un tās ir spazmas un jādzer nospa un tiešām palīdz.