Nav jēgas, pirkt aptiekas kosmētiku. Pilnīgs draņķis! Vispārīgi - Nav jēgas pirkt uz dullo. Esmu izmēģinājusi entos produktus. Vējā izsviesta nauda. Bet tad, beidzot, aizgāju pie kosmetoloģes. Un man paveicās ar ļoti labu! Kosmētiku pērku tikai caur viņu. (Casmara, Mediderma)
Citi saka, ka GiGi ir tīri ok. Yellow Rose arī.( Var aiziet uz Soneil Studio) Tur, uz vietas, var iegādāties Yellow rose kosmētiku. Ļoti foršas, zinošas konsultantes.
Vārdu sakot - Pirmkārt - aizej pie kosmetologa. Un tad - pasūti profesionālo kosmētiku pie viņas.
Evelīna * @ 19.06.2020 00:56Nav jēgas, pirkt aptiekas kosmētiku. Pilnīgs draņķis! Vispārīgi - Nav jēgas pirkt uz dullo. Esmu izmēģinājusi entos produktus. Vējā izsviesta nauda. Bet tad, beidzot, aizgāju pie kosmetoloģes. Un man paveicās ar ļoti labu! Kosmētiku pērku tikai caur viņu. (Casmara, Mediderma)
Citi saka, ka GiGi ir tīri ok. Yellow Rose arī.( Var aiziet uz Soneil Studio) Tur, uz vietas, var iegādāties Yellow rose kosmētiku. Ļoti foršas, zinošas konsultantes.
Vārdu sakot - Pirmkārt - aizej pie kosmetologa. Un tad - pasūti profesionālo kosmētiku pie viņas.
parunasimparlaiku @ 09.07.2020 23:52Ej pie speciālista - kosmetolaga. Jo tur jāizvērte vairāki parametri. Vizīte ap 50 eiro, bet skaistums jr daudz vērtīgāks.