Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Privātīpašniecisks vai nenovērtē?

Reitings 3
Reģ: 13.06.2020
Sveikas. Lieta tāda, draugs mani mīl. Zinu! Rūpējas, perk visu, mīļo, apcubina, BET. Es nesaprotu...
Ielieku instagrama bildi , man visas bildes kā modelei. Selfiji un viss pārējais. Vins saka kādēļ es nevaru ielikt kādu dabīgu normālu bildi, visu laiku tikai iepoze, bet tad kad kāda cita ieliek vins uzspiež like un saka ka ai viņu jau sen nebiju redzējis tādēļ patīk tā bilde. Vins mani grib pataisīt par naturālo, nepatik ka uzpileju visu.
16.06.2020 20:57 |

Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Priecājies, ka mīl un pieņem dabisku, nevis mudina feikoties?
Bet par bildēm, tas jau ir Tavs Instagrams, tā nav viņa darīšana ? Ja jau neliec plikbildes, kas viņam, kā tavam puisim varētu nepatikt, nav ko ņemt galvā. Tā ir tikai aplikācija, kam nebūtu jābūt par nesaskaņu iemeslu jūsu attiecībās. Respektīvi, nesatraucies par to tik ļoti.
16.06.2020 21:45 |

Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Problēma ir tajā, ka viņš spiež like citām un Tev nē? ? Varbūt Tu pārāk centies? Manā skatījumā puisim/vīrietim ir jājusmo par savu dāmu...ja tā nav, tad neviena IG bilde nepalīdzēs ? Drošākais risinājums- jauns puisis! ??
17.06.2020 18:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits