jautrais @ 16.06.2020 01:48Sveikas dāmas! Jautājums Jums! Tātad esmu nolēmis internetā ievietot sludinājumu, kurā meklēju sievieti - seksa partneri. Ir radusies vēlme vairāk sniegt patīkamas sajūtas sievietei, bet par cik sievietes no venēras, bet vīrieši no marsa nezinu kā lai raksta, lai būtu panākumi... variet ieteikt kā rakstīt un kur ievietot sludinājumu?!
gribi pārbaudīt? :P nu es vnk domāju, ka ir kāda recepte kā gūt panākumus, jo gribu lai daudz baudas, bet vai kāda atsauksies...Izle Zizle @ 16.06.2020 12:25
Varbūt vēl Tavā vietā arī sniegt patīkamas sajūtas tām sievietēm?
Ja neesi spējīgs izfantazēt un uzlikt uz papīra veidus kā iekvēlināt un ieinteresēt sievietes, diez vai esi labs mīlnieks un baudas sniedzējs! ?
jautrais @ 16.06.2020 18:04gribi pārbaudīt? :P nu es vnk domāju, ka ir kāda recepte kā gūt panākumus, jo gribu lai daudz baudas, bet vai kāda atsauksies...
Redpill @ 17.06.2020 23:44Hetero džekiem sūdīgi, neviena (*puslīdz smuka) tā pat vien nedos, varbūt maldos?
Cik ilgā laikā average guy var dabūt nepazīstamu meiteni gultā? Bez naudas, alko, bez garām sarunām.
Redpill @ 17.06.2020 23:55vari uztaisīt eksperimentu*
Ieliec gribu.lv sludinājumu - simpātisku meitene vēlas sex = būs pilns epasts dažu min. laikā.
Tad ieliec tādu pašu sludinājumu tikai mainītām lomām = ........
Redpill @ 17.06.2020 23:55vari uztaisīt eksperimentu*
Ieliec gribu.lv sludinājumu - simpātisku meitene vēlas sex = būs pilns epasts dažu min. laikā.
Tad ieliec tādu pašu sludinājumu tikai mainītām lomām = ........
Redpill @ 18.06.2020 00:08Ir šeit kāda kas ir piekritusi 1 nakts sakarm, skaidrā prātā, bez komercijas, bez nekādas labumu gūšanas, ar nepazīstamu čali.
Vnk čau ko dari... davai drāžamies
Redpill @ 18.06.2020 00:08Ir šeit kāda kas ir piekritusi 1 nakts sakarm, skaidrā prātā, bez komercijas, bez nekādas labumu gūšanas, ar nepazīstamu čali.
Vnk čau ko dari... davai drāžamies