Vīrietis iegulda

Reitings 234
Reģ: 02.11.2015
Nezinu ko domāt un darīt
Iepazinos ar foršu vīrieti, satiekamies jau 3 mēnešus, viss ļoti ok vismaz cik man liekas.
Vīrietis labi pelna bet nekam vairāk kā pašām primārākajām lietām naudu neatlicina jo ceļ māju un tur iegulda visu pārējo naudu kas paliek pāri pēc pārtikas un rēķinu apmaksas.
Mums ir ļoti ierobežotas iespējas piemēram izklaidēties jo der tikai lēti vai bezmaksas varianti, tāpat piemēram kopīga ceļošana nav iespējama ja katrs metamies pa sevi utt.
Cik pareizi būtu man maksāt arī pa viņu lai gan tad man visam tāpat nauda nepietiks.
Viss jau itkā būtu labi, māju uzcels ģimenei būs kur dzīvot, tas viss bez kredītiem bet.. bet.. bet.. nekur man nav gararntija ka vot pēc tiem ~5-6 gadiem būsim vēl kopā un dibināsim ģimeni.
Ja būtu iespējama kāda garantija ka viss būs čikiņā tad vēl visticamāk varētu dot saav veida savu artavu un puisim izmaksāt cik nu spētu
Vai ir vērts riskēt un pašai arī ieguldīt savu naudu izklaidēs par viņu vai arī tas nebūtu ok, bet tad mums nav daudz variantu vispār kā pavadīt kopā laiku.
No otras puses nebūtu liekas korekti puisim ko pārmest viņš jau dara lielu lietu un bez kredītiem ko spētu retais un ja tā skatāmies puisis labi pelna, izskatīgs, seksā ļoti labs, kopts, foršs
15.06.2020 13:53 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Viens par otru gudrāki.
Vīrietis ceļ māju, tātad - savelkam jostas, jo tas prasa lielus līdzekļus. Un kāda mērķa vārdā? Ģimenei? Bingo!
Tas JAU ir forši, ka zini - būs jumts virs galvas.
Ar sveci blakus nestāvu un nezinu kādas jums ir savstarpējās attiecības, bet šķiet, vajadzētu novērtēt un būt klātesošai blakus vīrietim. Atbalstīt viņu. Jo ja sēdēsi forumā un aiz muguras kko rakstīsi, kopsavilkumā tā nesmuki izskatās.
Vīrietim ir ĻOTI vajadzīgs sieviešu atbalsts.
3 mēneši attiecībās nav nekas. Nav vērts pieņemt nekādus lēmumus un secinājumus. Padzīvojies un tad skaties :)
Protams, gribās, lai palutina utt., redzi - bijāt uz Operu, varbūt, ne šikākajās vietās, bet tomēr. Vīrietis nav naudas maks, skaties uz šo ilgtermiņā ;)
Un, lai veicās!
15.06.2020 19:07 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
laimonis
Tak paskaties caur google mekletaju cik maksa laivas noma uz dienakti. Var dabūt 2vietīgu laivu sakot no 12eur dienaktii.. bus tev 20-30eur robezas 2 diennakatis
15.06.2020 19:25 |

10 gadi
Reitings 4443
ja telts un gulammais ko maksaa.. bet tas jau ir uz ilgu laiku... mans gulammaiss un telts kalpo jau skiet kaadus 7-8 gadus, tiek zimantots 2-3x gadaa
15.06.2020 19:27 |

Reitings 161
Reģ: 24.05.2020
kabans @ 15.06.2020 19:27
ja telts un gulammais ko maksaa.. bet tas jau ir uz ilgu laiku... mans gulammaiss un telts kalpo jau skiet kaadus 7-8 gadus, tiek zimantots 2-3x gadaa

a kāpēc manaj stiprinājumi bija jāpēr pēc dažām izmatošanas reizēm jauni?
Nu ja kalpo .. tad guli pats ar sevi savā teltī un nekomfortā. Salsti naktī (un pēc esošajiem apstākļiem arī mirksti) un kakā krūmiņos. A sievietei to var nepiedāvāt!
15.06.2020 19:54 |

10 gadi
Reitings 4443
laimonis @ 15.06.2020 19:54

a kāpēc manaj stiprinājumi bija jāpēr pēc dažām izmatošanas reizēm jauni?
Nu ja kalpo .. tad guli pats ar sevi savā teltī un nekomfortā. Salsti naktī (un pēc esošajiem apstākļiem arī mirksti) un kakā krūmiņos. A sievietei to var nepiedāvāt!

Iespējams lēto variantu pirki...man ir lafuma telts..
Nezinu par kādu mirksanu runa- ir teltis kuras vispār nelaiž cauri....ar savējo esmu gulējis ka līst visu nakti un nekas nav cauri izgājis....par salsanu- attiecīgo guļammaisu jānopērk ...manejais paredzēts līdz pat 5 grādiem....apakšā vēl labu matraci vajag un būs labāk nekā videja konforya gulta.
Turklāt ja laivo pa labiekārtotu maršrutu nekādos kruminos nav jākaka, un sagatavoto ēdienu var ēst pie galda.
15.06.2020 20:18 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Kāda vēl manipulēšana. Vispār tā ir cieņa pret savu ķermeni un zināmas latiņas uzturēšana, neatdoties par kafiju, puķu pušķi nedēļas laikā. Varbūt vienkārši no sākuma “aptaustīt” cilvēku. Bet ko mēs par to seno un sen mirušo dinozauru. Sen sen tas nav redzēts.
Laikam esi no tām kas uzskata, ka sekss ir tas pats kas paēst vai padzerties? Eeem, vispār tā nav. Tā ir lieliska un patīkama dzīves sastāvdaļa, vitāli svarīga attiecībās, bet noteikti nav absolūta nepieciešamība.
Man vairs nejūk 2 lietas- iekāre, ķīmija un mīlestība.
Ja par attiecībām- lai tādās ielaistos ir citas daudz svarīgākas īpašības par seksu, lai tās būtu perspektīvas un abpusēji patīkamas. No pieredzes un paša kļūdām.
15.06.2020 20:25 |

Reitings 161
kabans @ 15.06.2020 20:18

Nezinu par kādu mirksanu runa- ir teltis kuras vispār nelaiž cauri....ar savējo esmu gulējis ka līst visu nakti un nekas nav cauri izgājis....par salsanu- attiecīgo guļammaisu jānopērk ...manejais paredzēts līdz pat 5 grādiem....apakšā vēl labu matraci vajag un būs labāk nekā videja konforya gulta.
Turklāt ja laivo pa labiekārtotu maršrutu nekādos kruminos nav jākaka, un sagatavoto ēdienu var ēst pie galda.

lētais tas ir maksimas vai kāds?
Vidējais variants.
15.06.2020 20:47 |

Reitings 161
kabans @ 15.06.2020 20:18

nav tādu vispār... teltīm norāda mm cik iztur neizmirkst.
sūdam būs 200 mm
... vidējam variantam 1000-2000 mm vai kaut kā tā bija... 15 gadus atpakaļ ...
visas laiž...
un ja runā par kaut ko krutu ... tad kruts maksā baigo naudu
jo pat viejais variants maksā labu naudu ...
kur palika varianti ka pat benzīnam naudas nav :D
man arī ir uz - 5 vai man pat liekas vairāk ... gulēju 2 ar zeķubiksēm džinsenēm, pižammas biksēm un vilnas zeķēm .. nosalu. pa dienu bija bijis karst.. ( nu ne pavisam bet nu ne tā ka tagad) .. secinājums....
slims esi ja kaut ko tādu piedāvā.....
15.06.2020 20:51 |

Reitings 161
Freids @ 15.06.2020 20:25
Kāda vēl manipulēšana. Vispār tā ir cieņa pret savu ķermeni un zināmas latiņas uzturēšana, neatdoties par kafiju, puķu pušķi nedēļas laikā. Varbūt vienkārši no sākuma “aptaustīt” cilvēku. Bet ko mēs par to seno un sen mirušo dinozauru. Sen sen tas nav redzēts.
Laikam esi no tām kas uzskata, ka sekss ir tas pats kas paēst vai padzerties? Eeem, vispār tā nav. Tā ir lieliska un patīkama dzīves sastāvdaļa, vitāli svarīga attiecībās, bet noteikti nav absolūta nepieciešamība.
Man vairs nejūk 2 lietas- iekāre, ķīmija un mīlestība.
Ja par attiecībām- lai tādās ielaistos ir citas daudz svarīgākas īpašības par seksu, lai tās būtu perspektīvas un abpusēji patīkamas. No pieredzes un paša kļūdām.

tu kas neesi ieviete?
Kāpēc feiko ar bildēm? Nedrīkst bildes zagt. Vajag likt savu .. nevis svešu :D
15.06.2020 20:53 |

Reitings 81
Reģ: 27.06.2019
Laimonis, piekritu tev, virietim pienacigi jarupejas par sievieti, citadi shadas izklaides teltī var novest pie nopietnām urīnceļu problēmām. Vecim jāparūpējas par sievieti, nevis jāliek teltī gulēt...
15.06.2020 20:54 |

Reitings 199
Reģ: 23.12.2017
Es būtu ar mieru turpināt tādas attiecības tikai tik ilgi, kamēr katrs, ka minimums, maksa katrs par sevi. Par vīrieti es nekāda gadījumā nemaksātu.
15.06.2020 21:07 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Didi_xcx @ 15.06.2020 20:54
Laimonis, piekritu tev, virietim pienacigi jarupejas par sievieti, citadi shadas izklaides teltī var novest pie nopietnām urīnceļu problēmām. Vecim jāparūpējas par sievieti, nevis jāliek teltī gulēt...

Tad jau daļa armijas vīru ir urīnceļu slimnieki?Festivālu apmeklētāji taču arī teltīs guļ.
Un vispār te piedāvāja to kaa vienu no variantiem, nevis liek.
15.06.2020 21:07 |

Reitings 161
Maxxxiii @ 15.06.2020 21:07

Tad jau daļa armijas vīru ir urīnceļu slimnieki?Festivālu apmeklētāji taču arī teltīs guļ.
Un vispār te piedāvāja to kaa vienu no variantiem, nevis liek.

protams ka vismaz daļa ir .
Un vis slimākās ir tās, kad feikos ādas legingos (lasi naftas- pievelk aukstumu) ziemā skraida -20 grādos īsās modernās kurciņās ar vienīgo apakšvļu kas viņām ir- stringos.
Tās nu ir vis slimākās.
Skairs ka tie festiālu dalībnieki ir ne tikai atsaldēti, bet arī salietojušies.. pēc uzvedības jāskatās. A kads sadzeries un salietojies aukstumu nejūti ... tikai nākamajā dienā jūti visu kas tev ir nācis klāt par kaitēm.
Tu kas teltī neesi gulējusi, ka tādus komentārus bārsti
15.06.2020 21:12 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
laimonis @ 15.06.2020 21:12

protams ka vismaz daļa ir .
Un vis slimākās ir tās, kad feikos ādas legingos (lasi naftas- pievelk aukstumu) ziemā skraida -20 grādos īsās modernās kurciņās ar vienīgo apakšvļu kas viņām ir- stringos.
Tās nu ir vis slimākās.
Skairs ka tie festiālu dalībnieki ir ne tikai atsaldēti, bet arī salietojušies.. pēc uzvedības jāskatās. A kads sadzeries un salietojies aukstumu nejūti ... tikai nākamajā dienā jūti visu kas tev ir nācis klāt par kaitēm.
Tu kas teltī neesi gulējusi, ka tādus komentārus bārsti

Esmu! Tāpēc nesaprotu, kāpēc tik ļoti japārspīlē. Un nē, nebiju salietojusies.Katrs mēs esam savādāks. Man mājās ziemā patīkama temperatūra ir 19,20gradi,citam 24-26 ir par aukstu.
15.06.2020 21:17 |

Reitings 81
Reģ: 27.06.2019
Sievietei ir daudz īsāks urīnizvadkanāls, līdz ar to armijniekiem šī problēma noteikti nav tik izplatīta + armijas specapģērbs.
Par festivāliem- parasti jau tā gulēšana notiek pāris h, ne visu nakti. :)
15.06.2020 21:25 |

10 gadi
Reitings 11
Reģ: 18.02.2015
Manuprāt, viņam ar tevi ir ērti un tu pati, iespējams, kaut kur esi radījusi iespaidu, ka tev ar to, ko viņš tev piedāvā, ir gana, bet ja jau pacel tādu jautājumu, tad gan jau nav.
Bet tas nebūs 5-6 gadi, viņš uzcels māju un pēkšņi kļūs dāsns, tāds viņš ir un būs. Uzcels māju, būs jāceļ pirts, saimniecības ēka, garāža, mašīna būs veca palikusi, vajadzēs jaunāku, utt. Viņš, iespējams, vienkārši tādas izklaides uzskata par nelietderīgu naudas izšķiešanu, līdz ar to tev nāksies piekāpties un no tā atteikties. Tas nav ne normāli, ne nenormāli, viss ir tajā, vai Tu spēsi tā dzīvot ilgtermiņā, kad rozā attiecību posms beigsies.
15.06.2020 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!