Lamuvārdi

Reitings 3
Reģ: 10.06.2020
Sveikas meitenes.
Šajā forumā rakstu pirmoreizi,jo nekad nedomāju,ka nonākšu lidz šai temai.Ar draugu esam kopā 1,5 gadus,ir bijuši strīdi,kurā tiek raidīti lamuvārdi manā virzienā piem b*e na*huj.Vakar ņemot no plaukta laptopu,netīšam sanāca aizķert viņa playstation 4 pulti. Pulte nokrita uz zemes iešķīda korpus,vai kā viņu sauc. Viņš bija otrā istabā,un protams viņš dzirdēja troksni,ka nokrīt pults.Un tad sākas strīds,kā tu varēji nogāst,vairāks reizes nosauca mani par nekam nederīgu ma*ku un protams visi b*le na*huj.Viņš pateica kamērt es jaunu pulti nenopirkšu ar mani nerunās.Pašlaik man nav liekas naudas lai nopirktu jaunu pulti(jauna maksā kaut kur 150 eiro,jo ir limited edition pults ).Nēsam jau runājuši 2 dienas,katrs dzīvo savā istabā.Nezinu vai vēlos turpināt attiecibas ar šo cilveku
Meitenes ko Jūs darītu šajā situācija šķirtos ? Bet ļoti negribas,bet no otras puses īsti neticas,ka šis būs mužīgas attiecības. Atvainojos,ja ir kāda garumzīmju ķludas,jo kārtīgi nespēju koncentreties.
10.06.2020 11:32 |

10 gadiPatīk
Reitings 4613
Reģ: 03.11.2012
Zigfrids @ 12.06.2020 02:09
Man, atklāti sakot, ir žēl to jauno vīriešu, kuri no rītiem sev benzīntankos brokastīm pērk kafiju un kaut kādus tur cīsiņus mīklā. Nav attiecībās? Atvainojiet, neticu! Vnk tautu meita, ar kuru dzīvo ir par slinku, lai to pašu kafiju un sviestmaizes, pusstundu agrāk no rīta pieceļoties, sagatavotu. Jā, zinu, tūlīt sāksies "bet Eiropā …", "es arī strādāju …", utt. :) Tiem puišiem ir pieredze no savām ģimenēm, kurās atdeve attiecību un sadzīves uzturēšanā no mātes puses, salīdzinot ar šīs paaudzes meitiešiem ir bijusi kā diena pret nakti. Kādu cieņu? Par ko? Par 24/7 sēdēšanu soc. tīklos? Vai par savas netīrās veļas iznešanu publiskai apskatei?

Jā, tam es piekrītu 100%!
Galvenais, ka tagad ir viss tā pakārtots, ka sieviete ir neatkarīga, vienlīdzīga utt., bet tajā pat laikā sūdzas, ka ar viņām neauklējas , nepažēlo utt.
Sievietes vairs nerūpējas par vīriešiem kā agrāk un es uzsveru tieši “kā agrāk”, jo pašas čīkst un pārpublicē n-tos fb postus par to, ka vīrietim ir jāizturas kā senos laikos, kā džentelmenim.
Tad nu tā komiski sanāk, grib visu un pretī nedod neko. Tāpat kā ar to kafiju un desu maizi, nav tā no rīta, tad lai nepīkst, ka vakarā neatnes ziedus , pavisam tik vienkārši, viss balstās uz sīkumiem!
Tāpat kā es rakstīju , katram stāstam ir divas puses, variācijas, kāpēc tā nosaukāja var būt 101 un otru stāsta pusi mēs nekad neuzzināsim.
12.06.2020 02:41 |

Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Man, atklāti sakot, ir žēl to jauno vīriešu, kuri no rītiem sev benzīntankos brokastīm pērk kafiju un kaut kādus tur cīsiņus mīklā. Nav attiecībās? Atvainojiet, neticu! Vnk tautu meita, ar kuru dzīvo ir par slinku, lai to pašu kafiju un sviestmaizes, pusstundu agrāk no rīta pieceļoties, sagatavotu. Jā, zinu, tūlīt sāksies "bet Eiropā …", "es arī strādāju …", utt. :) Tiem puišiem ir pieredze no savām ģimenēm, kurās atdeve attiecību un sadzīves uzturēšanā no mātes puses, salīdzinot ar šīs paaudzes meitiešiem ir bijusi kā diena pret nakti. Kādu cieņu? Par ko? Par 24/7 sēdēšanu soc. tīklos? Vai par savas netīrās veļas iznešanu publiskai apskatei?

Lai gan šis komentārs īsti nesaskan ar tēmu, tomēr, piekrītu pa visiem 100%!
12.06.2020 08:19 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Par tēmu -es pieļauju, ka puisim varētu būt video spēļu atkarība. Tādēļ arī tāda reakcija
12.06.2020 19:32 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Man, atklāti sakot, ir žēl to jauno vīriešu, kuri no rītiem sev benzīntankos brokastīm pērk kafiju un kaut kādus tur cīsiņus mīklā. Nav attiecībās? Atvainojiet, neticu! Vnk tautu meita, ar kuru dzīvo ir par slinku, lai to pašu kafiju un sviestmaizes, pusstundu agrāk no rīta pieceļoties, sagatavotu. Jā, zinu, tūlīt sāksies "bet Eiropā …", "es arī strādāju …", utt. Tiem puišiem ir pieredze no savām ģimenēm, kurās atdeve attiecību un sadzīves uzturēšanā no mātes puses, salīdzinot ar šīs paaudzes meitiešiem ir bijusi kā diena pret nakti. Kādu cieņu? Par ko? Par 24/7 sēdēšanu soc. tīklos? Vai par savas netīrās veļas iznešanu publiskai apskatei?
Nu, ja mūsdienās vīriešiem jāspēj vairāk -pie tāda paša atalgojuma kā sievietei ģimeni uzturēt, māju iztīrīt, ēst pagatavot un zeķes izmazgāt.
12.06.2020 19:39 |

Reitings 350
Reģ: 04.03.2020

Ir jau arī tā, ka mājās izdzer kafiju un paķer tankā, lai pa ceļam ir ko padzert.
Tu nezini, katra jaunā vīrieša stāstu, kāpēc ēd un dzer. Varbūt garš ceļš bijis, agri cēlās utt.
Tik stulbu piemēru esi uzrakstījis īstenībā?
Es arī agrāk mājās izdzēru kafiju, un pa ceļam uz darbu ieskrēju Narvesenā pēc vēl vienas kafijas un karstmaizes, jo vnk garšo karstmaizes. Un pamostoties nav uzreiz tā apetīte, bet kā izeju no mājas, tā uzrodas..
12.06.2020 21:53 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Ļaunums @ 12.06.2020 21:53

Ir jau arī tā, ka mājās izdzer kafiju un paķer tankā, lai pa ceļam ir ko padzert.
Tu nezini, katra jaunā vīrieša stāstu, kāpēc ēd un dzer. Varbūt garš ceļš bijis, agri cēlās utt.
Tik stulbu piemēru esi uzrakstījis īstenībā?
Es arī agrāk mājās izdzēru kafiju, un pa ceļam uz darbu ieskrēju Narvesenā pēc vēl vienas kafijas un karstmaizes, jo vnk garšo karstmaizes. Un pamostoties nav uzreiz tā apetīte, bet kā izeju no mājas, tā uzrodas..

Es arī šad un tad pērku benzīntankā kafiju. Nejau tāpēc, ka biju pa slinku lai uztaisītu. Man katrs darbdienas rīts sākās 6.00,kafija,sataisities un tad otrs maratons. Piecelt, apģērbt un aizvest bērnu uz bd. Pa ceļam uz darbu, pildot degvielu paņēmu arī kafiju, jo jābrauc vēl pus stunda. Biežāk gan ņemu termokruzee no mājas, bet citreiz prasījās nopirkt, jo vienkārši garšo.
Virs arī no rītiem pērk kafiju, pirmdien un piektdien, nejau tāpēc ka es slinka un neuztaisīju, bet tāpēc ka uz nedēļu brauc uz darbu (320km)un tas ir tikai normāli.
13.06.2020 00:18 |

Reitings 163
Reģ: 24.06.2015

Wtf? Pilnīgi ne pa tēmu un arī pilnīgi nepiekrītu.
Tas, ka salīdzini šo paaudzi ar iepriekšējo - smieklīgi, it kā tie kkādi zelta laiki būtu bijuši, visi apzinīgi pildīja savas dzimumu lomas un dzīvoja laimīgi.
Jā, un cieņu sieviete var nopelnīt tikai gatavojot vīrietim sviestmaizes. Ja grib sēdēt soctīklos, lai sēž. It kā vīrietim nebūtu rociņu sev sviestmaizi paņemt.
(nerunāju par ekstrēmiem gadījumiem, kur viena puse rūpējas par abiem, bet otra nedara neko)
13.06.2020 00:43 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017

Es atvainojos, bet kāds sakars? ?
Ja man nāktos no rīta savam vīrietim taisīt sviestmaizes, es to uzskatītu par uķināšanos gar pieaugušu vīrieti. Protams, ir forši, ka uztaisa ēst un es mēdzu ik pa laikam pēc viņa pārrašanās no darba uzsildīt ēst vai kādu kafiju pagatavot, jo galu galā es uz doto mirkli pa mājām un viņš strādā. Tāda kā pienākuma sajūta. Bet lai speciāli kaut ko gatavotu tikkai tāpēc, ka esmu sieviete un tā vajag? Nē, paldies. Es māku prieku sagādāt citā veidā. ?
13.06.2020 00:51 |

Reitings 163

Nesaprotu arī, kura ir tā daļa, kurai te meitenes piekrīt.
13.06.2020 01:04 |

Reitings 163
Runājot par tēmu - izklausās, ka vīrietim ir nopietnas agresijas problēmas, ja tāda reakcija uz tādiem ikdienišķiem sīkumiem. Ja viņš pats to saprot un grib risināt - tad ok, bet ja ne, tad nu nav vērts mocīties. Tie rupjie vārdi arī tāds red flag.
13.06.2020 01:11 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Kalme @ 13.06.2020 01:11
Runājot par tēmu - izklausās, ka vīrietim ir nopietnas agresijas problēmas, ja tāda reakcija uz tādiem ikdienišķiem sīkumiem. Ja viņš pats to saprot un grib risināt - tad ok, bet ja ne, tad nu nav vērts mocīties. Tie rupjie vārdi arī tāds red flag.

Ne vienmēr tā ir agresija. Man bija periods, kad neapzināti ļoti rupji runāju. Man pat nevajadzēja būt dusmīgai.Iemesls bija vidē kurā strādāju. Gan vīrieši, gan sievietes. Bija ievirzijies drausmīgs sarunas līmenis ar ļoti rupjiem vārdiem. Veči rupji runāja, sievietes arī. Bija mums divas sievietes, kas pie sieviešu pusdienu galdu sarunājas tristavigos vārdos. Man pielipa, bija reizes kad pat kaķi nosaucu par mauku utt. Atri tiku no to vaļā, jo no malas tas izklausās briesmīgi.
13.06.2020 01:33 |

Reitings 437
Reģ: 10.11.2019

Brokastis un pusdienas uztaisu no rīta, ēdu darbā, pats strādāju sev, zāli pļauju pats un ar visu tieku galā pats. Kafiju pircis kafejnīcās vai degvielas uzpildas stacijās savā mūža neesmu, uzskatu, ka es neesmu tik turīgs, lai tērētu tādu naudu par kafiju.
Ar sievietēm būs vairāk patērēts laiks ko lūdzot, nekā pašam to izdarot.
13.06.2020 02:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits