Esmu ļoti iecienījusi pirkt tieši makus veikalā Parfois. Pēdējo maku nopirku, manuprāt, īsi pirms karantīnas, jo vecais bija savu laiku nokalpojis un bija laiks iegādāties jaunu. Kopumā, sanāk ~1 gads. Manuprāt, 1x gadā mainīt maku man ir OK. Ja labi kalpo un nav viss nodilis vai izmērcējies kādā peļķē, tad var nēsāt arī ilgāk!
Personīgi man, ļoti nepraktiski šķiet tie maki (ieliku attēlu zemāk) kur nevar redzēt nevienu karti. Vienkārši ir atvērums, pa vidu vietiņa monētām un viss. Tā kā dažādas atlaižu un citas kartes ir daudz, tad iegādājoties šādu maku, varētu būt neērtības tās salikt. Labāk patīk maki, kurus var atvērt un tur ir vietiņa ielikt tiesības un viņas, atverot maku, redz. Nu tā lai var uzrādīt dokumentu.
Runājot par somām.. Pēdējā laikā, esmu iecienījusi mazās somiņas, kuras var vienkārši pārlikt pār galvu un viss, tādā veidā vieglāk nepaņemt darbu uz mājām. ? Patīk, ka skapī stāv vairākas somiņas vai lielās plecu somas, tāpēc pārāk dārgas somas nepērku. Dizaineru somas man nepatīk.