kay @ 07.06.2020 22:36
Tagad esmu iegādājusies šo --> Gillette Proshield Chill. Tu pareizi saki, ka viņš tiešām ir asāks un ar pirmo reizi noskuj 99% matiņu. Principā otro reizi nedz kājas, nedz bikini zonu nevajag skūt, jo visu noskuj maksimāli gludi.
Kad lietoju sieviešu skuvekļus (pievienoju attēlu zemāk), tā skuvekļa it kā mīkstā maliņa (parasti sieviešu skuvekļiem ir rozā) ātri nodriskājās un principā pēc 1x viņš bija izmetams. Bieži bija ieauguši matiņi, īpaši bikini zonā. Pa 10x nācās braukāt ar to skuvekli pa kāju, lai kaut ko vispār varētu noskūt.
kay @ 07.06.2020 22:36
Tagad esmu iegādājusies šo --> Gillette Proshield Chill. Tu pareizi saki, ka viņš tiešām ir asāks un ar pirmo reizi noskuj 99% matiņu. Principā otro reizi nedz kājas, nedz bikini zonu nevajag skūt, jo visu noskuj maksimāli gludi.
Kad lietoju sieviešu skuvekļus (pievienoju attēlu zemāk), tā skuvekļa it kā mīkstā maliņa (parasti sieviešu skuvekļiem ir rozā) ātri nodriskājās un principā pēc 1x viņš bija izmetams. Bieži bija ieauguši matiņi, īpaši bikini zonā. Pa 10x nācās braukāt ar to skuvekli pa kāju, lai kaut ko vispār varētu noskūt.
Pa 10x nācās braukāt ar to skuvekli pa kāju, lai kaut ko vispār varētu noskūt.
Tiara @ 07.06.2020 08:40Lietoju vīriešu skuveklīti, bet es izmantoju matu kondicionieri skūšanās putu vietā. Pamēģiniet, vairs neko citu nelietosiet! Nav nozīmes, kādu kondicionieri lieto, droši var iegādāties arī pašu lētāko. Nopietni, izmēģiniet, paldies pateiksiet vēlak! ??
blacke @ 07.06.2020 11:02
Man ir interesanti lasīt cik daudzas iesaka vīriešu skuvekļus un ka sieviešu ir slikti, jo es nekad ar šo problēmu neesmu saskārusies, man ar pirmo reizi ar sieviešu skuvekli viss sanāk uzreiz.
Kādus vīriešu skuvekļus Tu pērc? Viņi skaitās asāki?
es par šo biju ļoti daudz rakstus jau gadiem lasījusi ārzemju saitos, bet baidījos mēģināt, tiešām ir ok?
laimonis @ 07.06.2020 23:01
bet šos skuvekļus nevar salīdzināt, viņi taču ir pilnīgi citā cenu kategorijā. Tāpat vari izvēlēties dārgos sieviešu skuvekļus un viņi būs augstākas kategorijas nekā lētie vīriešu. Te ir kvalitāte vs cena.
Katz @ 08.06.2020 01:47
Cik ilgam laikam ir vīriešu skuveklis? Kur to pērc un kādā cenā?
Pirmā dzirdēšana, ka izmantojat citus skuvekļus, bet ja ir tik gluds rezultāts, varbūt jāmeģina.
Darcy @ 08.06.2020 19:34Lietoju vīriešu skuvekļus, jo, ja der vīriešu sejai, tad derēs arī man. Es uzskatu, ka pats galvenais ir skūšanās putas, ar tām var panākt perfektu rezultātu.
Nevajag izmantot putas. Vajag želeju/gēlu, daudz labāk un mazāks patēriņš.mynameisdana @ 08.06.2020 21:03
Kādas putas izmanto?
kay @ 08.06.2020 19:21
Es tīri intereses pēc šodien iegāju Rimi paskatīties cik maksā skuvekļi. Uz atlaidēm var nopirkt arī pa 9-10€ labu skuvekli. Protams, ir skuvekļi sākot no 15€ un uz augšu. Šis konkrēti, manuprāt, virs 10€ noteikti bija (ne vairāk gan par 15€). Vispārīgi skuvekļus skatos gan Rimi, Maxima un Drogas. Nemēdzu viņus mainīt. Ja tiešām patīk, tad cenšos pirkt vienu un to pašu atkārtoti. Tā nepateikšu konkrēti cik reizēm, bet komentārā nedaudz augstāk meitene teica, ka 5x ja ne vairāk. Tā varētu arī būt.
blacke @ 07.06.2020 11:02
Man ir interesanti lasīt cik daudzas iesaka vīriešu skuvekļus un ka sieviešu ir slikti, jo es nekad ar šo problēmu neesmu saskārusies, man ar pirmo reizi ar sieviešu skuvekli viss sanāk uzreiz.
Kādus vīriešu skuvekļus Tu pērc? Viņi skaitās asāki?
es par šo biju ļoti daudz rakstus jau gadiem lasījusi ārzemju saitos, bet baidījos mēģināt, tiešām ir ok?