Sioly @ 24.05.2020 17:59Šāds jau bija par satikšanos šajā laikā, uzmeklē forumā. Šī situācija gan ir daudz skarbāka par to, kas bija iepriekš, man žēl kq tā.
Silvera @ 24.05.2020 18:15Esmu (liela) attāluma attiecībās jau nepilnu gadu. Abi katrs savā pasaules malā, abi nabagi, bet samīlējušies esam, divas reizes tikušies esam un, jā - kaut kā izturam. Mūsu nākotnei vispār nav it nekādas garantijas, jo viņš ir trešās valsts pilsonis, valsts ir ekonomiski vienkārši nožēlojamā stāvoklī, politiskā ievirze tuvojas totalitārismam un visam punktu vēl uzliek šī koronavīrusa krīze. Mani stiprina jūtas, lai gan nereti pārņem šaubas, bet ir pāris aspekti, ko es nemainītu (vismaz pagaidām) ne pret ko, tā nu kaut kā turamies.
Vai ir zināms, kad attālumam būtu iespējams pielikt punktu?
mēs arī esam attāluma attiecībās (it kā ar jūrnieka profesiju nebūtu gana)
Lemilla @ 24.05.2020 18:53
Izklausās pavisam neapskaužama situācija. Ceru, ka izdomāsiet, kā būt kopā! Vai ir zināms, kad attālumam būtu iespējams pielikt punktu?
Varu teikt, ka labi Tevi saprotu, jo mēs arī esam attāluma attiecībās (it kā ar jūrnieka profesiju nebūtu gana). Pa šiem 2,5 gadiem esam tikušies laikam 6 vai 7 reizes. Izklausās traki, bet pa atšķirtības laiku var ļoti daudz ko izrunāt un uzzināt par otru, kā arī visādi pārbaudījumi bijuši pa šo laiku!
ekspertize @ 24.05.2020 19:30
Es iemetīšos šeit ar savām pieckapeikām un uztaujāšu ko personisku. Minēji, ka grasaties precēties. 2 gadu laikā esat tikušies TIK maz. Tevi nedara bažīgu šis kopsavilkums? Nu tā, tīri idejiski. Nākotne, bērni, darbs... tas viss arī ir tieši tas ko vēlies? Būt sieva cilvēkam, ko satiec tik reti?
ekspertize @ 24.05.2020 19:30
Es iemetīšos šeit ar savām pieckapeikām un uztaujāšu ko personisku. Minēji, ka grasaties precēties. 2 gadu laikā esat tikušies TIK maz. Tevi nedara bažīgu šis kopsavilkums? Nu tā, tīri idejiski. Nākotne, bērni, darbs... tas viss arī ir tieši tas ko vēlies? Būt sieva cilvēkam, ko satiec tik reti?
Lemilla @ 24.05.2020 19:37
Plāns ir mainīt profesiju un dzīvot kopā, tāpēc, nē, nedara bažīgu. Būt par jūrnieka sievu gan es nebūtu ar mieru.
Tā kā, viss ir kārtībā, pēdējie mēneši šādā režīmā!!
Kurzemniece @ 24.05.2020 19:37
Arī par šo aizdomājos. Un tad atcerējos, ka jūrnieki labi pelna.? tur, es domāju, arī ir atbilde.
ekspertize @ 24.05.2020 19:44
Šis gadijums, kā paskaidroja autore, nav tas. Taču es galīgi nebrīnos, ka tā dzīvē reāli notiek. Zinu pati cilvēkus, kas ir attiecībās 15 gadus, vīrietis prom ik pa laikam (nav jūrnieks), bet abiem tas apmierina. Kapēc? Jo īstenībā abi ir tik ļoti nesaderīgi viens otram, ka momentāli izbesī viens otru. Sievietei kā grāmatvedei ir laba analītiskā domāšana, vīrietis audzis ģimenē, kur tēvs ir egoists, kas arī mantojies no viņa. Tā nu abi ikdienā besī viens otru ārā, bet vieglāk taču ir tad, ja viens otru neredz. Abi labi pelna un tā arī gadiem kopā dzīvo. Var arī tā, bet man tā šķiet tāda pustukša dzīve. ??♀️
ekspertize @ 24.05.2020 19:44
Šis gadijums, kā paskaidroja autore, nav tas. Taču es galīgi nebrīnos, ka tā dzīvē reāli notiek. Zinu pati cilvēkus, kas ir attiecībās 15 gadus, vīrietis prom ik pa laikam (nav jūrnieks), bet abiem tas apmierina. Kapēc? Jo īstenībā abi ir tik ļoti nesaderīgi viens otram, ka momentāli izbesī viens otru. Sievietei kā grāmatvedei ir laba analītiskā domāšana, vīrietis audzis ģimenē, kur tēvs ir egoists, kas arī mantojies no viņa. Tā nu abi ikdienā besī viens otru ārā, bet vieglāk taču ir tad, ja viens otru neredz. Abi labi pelna un tā arī gadiem kopā dzīvo. Var arī tā, bet man tā šķiet tāda pustukša dzīve. ??♀️
Lemilla @ 24.05.2020 19:54
Tieši tā!
Tajā pilsētā, kur mans draugs audzis aptuveni 1/3 ir jūrnieku, bez tam tur līgumi ir uz 4-12 mēnešiem. Man tāda dzīve šķistu jocīga, bet daudzas sievietes tiešām vienkārši tur sēž mājās un tērē vīra algu un īpaši neslēpj, ka pārāk neskumst... Priecājos, ka dzīvosim Latvijā!