Sveiki. Te ir it kā meiteņu forums, bet varbūt te ir arī kāds vīrietis mehāniķis. Bet netieku gudra. Kāds nezin cik maksā braucošs un normālā kārtībā esoša Mercedess Benz mašīna. Es gadu nepateikšu 1986., vai 1984. gads. Paldies!!!
Neesmu ne mehāniķe, ne autotirgotāja, bet vienkāršākais veids, kā noskaidrot atbildi uz šo jautājumu, ir atrast tādas pašas mašīnas www.mobile.de, jo tur piedāvājums ir milzīgs. P
lilcha Pensionāram grib tirgot nost viņu par cik tur 100 eiro. Man liekas, ka viņa dārgāk maksā!!! Uzkūlās vietējās mazpilsētas puiši. Tā teikt vietējā mēroga krāpnieki bez piķa!!!
Tas, vai tā cena ir pārāk zema, vai nē, ir atkarīgs no tā, kas tieši tā ir par mašīnu. Ir modeļi, par kuriem jāpriecājas, ka pat pāris simtus eiro dabūs.
Es arī te neesmu baigais speciālists, bet man draugam bija 90tā gada mersis un viņš viņu pārdeva nesen par 1400eur, veciem meršiem cenas tagad tikai kāpj nevis krīt. Ja gribi atsūti man privāti foto un draugs apskatīsies, palīdzēs tev saprast cenu. Ja jau kaut kādi čalīši vienkārši piebrauca un piedāvāja zemu summu tad noteikti ir vērtīgāka tā mašīna un viņi to zin.
Meichuks Bija arī vēlviens piesolītājs, kurš teica, Štutgartē par 15 000 eiro tādu varot nopārdot. Un šis te darbonis atkal sajūsminājās par mašīnu, ka tā vēl braucoša esot un vācieši kā traki esot uz tām retro mašīnām.