Sveikas meitenes!?
Lasu šo forumu jau sen un esmu pārlasījusi visas tēmas, kuras saistās ar nevainības zaudēšanu un nekad nedomāju, ka man vajadzētu viedokli no malas, bet šeit nu es esmu. Gribas pastāstīt savu bēdu un, iespējams, iegūt kādu padomu un pieredzes stāstu.
Vēlos piebilsts, ka esmu kopā ar puisi pietiekoši ilgu laiku, lai būtu pāriecināta, ka esmu gatava intīmām attiecībām ar šo puisi un mums abiem ir 20, kā arī puisim šī arī ir pirmā reize.
Tātad, nesen ar mīļoto puisi pienāca mūsu kārta pirmo intīmo attiecību uzsākšanai. Iepriekš puisis mani apmierināja dažādi, tomēr līdz tam galvenajam nekad līdz šim nebijām nonākuši. Viss bija jauki. Biju, pēc manām domām, "gatava", puisis ļoti pretīmnākošs šajā jautājumā, vienmēr izdarīs tā, lai man būtu labi. Bija diezgan ilga priekšspēle un pēc tam puisis, gatavojoties uzvilkt prezervatīvu, paziņoja, ka viņam ik pa laikam pazūd erekcija. Pieskaitīju to pie "pirmās reizes satraukuma", bet ar to viss nebeidzās. Kad ķērāmies pie lietas, puisim bija loti grūti ievadīt locekli, kaut gan priekšspēles laikā pirksti tur "iegāja" bez problēmām. Jutu, kā loceklis nedaudz ir manī un tad kaut kas vienmēr nogāja greizi - vai nu loceklis netika dziļāk vai arī izslīdēja. Saprotu, ka nevar salidzināt pirksta izmēru ar locekļa, tomēr puisim nav tas lielākais loceklis, drīzāk diametrā liels un iespējams tas apgrūtināja procesu. Puisis nedaudz pārdzīvoja un visu vainu novēla tam, ka viņam ir mazs loceklis, kaut gan es personīgi tā neuzskatu un nedomāju, ka problēma bija tajā. Ar faktu, ka loceklis nav tik mazs, kā puisim liekas un diametrā tas ir lielāks nekā pirksts, tāpēc ir grūtāk to ievadīt, es puisi mierināju, tomēŗ puisim tāpat bija vilšanās sajūta sevī. Es arī biju nedaudz satraukusies, bet mēģināju maksimāli atslābināties, tomer bija sajūta, ka ne uz visiem 100 %. Tā nu mēs centāmies vairākas reize un radās sajūta, ka mēs vienkārši kaut ko daram nepareizi. Pieļauju domu, ka iespējams man trūka dabiskā mitruma un tāpēc puisim neizdevās ievadīt locekli.
Vēlētos uzzināt ko darīt nākošreiz, lai tomēr viss izdotos. Vai vienkārši būtu jālieto lubrikants? Vai jābūt vēl garākai priekšspēlei? Ko darīt, ja puisim atkal ir problēmas ar erekciju un ievadīšanu? Varbūt jāizvēlas kāda "pirmai reizei draudzīga" poza? Varbūt ir kādi triki? Līdzīgi piem. spilventiņa palikšanai zem muguras lejas daļas (kas arī tika darīts, bet nesekmīgi).
Un varbūt kāda var padalīties ar savu "neizdevušās pirmās reizes" stāstu un kā tomēr viss beigās beidzās. Saprotu, ka visām viss nav forši ar pirmo reizi, bet tomēr nevēlētos būt tas gadījums, kuram kaut kas sanāk ar reizi sesto. Žēl arī sava puiša, kas pārdzīvo par šo un vaino tajā sevi. ?