elii666 @ 07.05.2020 21:41Man tā īsti nav skaidrs, kas notiek ar lidostu? Sanāk, ka lidojumi vēl nav atļauti?
Tiara @ 07.05.2020 23:03Tagad obligāta prasība tiem, kas pārvietosies ar sabiedrisko transportu, ir sejas maskas. Kur jūs pērkat? Vai aptiekā? Pašas šūsiet vai pirksiet no kāda? ?
Tiara @ 07.05.2020 23:03Tagad obligāta prasība tiem, kas pārvietosies ar sabiedrisko transportu, ir sejas maskas. Kur jūs pērkat? Vai aptiekā? Pašas šūsiet vai pirksiet no kāda? ?
Tagad obligāta prasība tiem, kas pārvietosies ar sabiedrisko transportu, ir sejas maskas. Kur jūs pērkat? Vai aptiekā? Pašas šūsiet vai pirksiet no kāda
Tagad obligāta prasība tiem, kas pārvietosies ar sabiedrisko transportu, ir sejas maskas. Kur jūs pērkat? Vai aptiekā? Pašas šūsiet vai pirksiet no kāda?
začeits @ 08.05.2020 07:38Man nav skaidrs, kāpēc pulcēšanās līdz 25 ir tik svarīga, bet medicīnas pakalpojumi nav? Izklaides vietas līdz 24:00 strādāt var, pie zobārsta iet nevar. Sviests.
Man pazīstamā strādā Rēzeknes slimnīcā un arī manā mazpilsētā ārsti urbina nāsis un sēž rokas klēpī salikuši, jo NAV KO DARĪT
Kiskismau @ 08.05.2020 09:44
Nevis nav ko darīt. bet Viņķele ir aizliegusi.
It kā runā ka pēc 12. maija pieņemšanas atsāks ginekologi, endoskopisti, uralogi un citi speciālisti, bet tas vēl tikai baumu līmenī.