Sveikas,
Jā, man ir tāds pavisam savdabīgs jautājums. Man mājās ir gan kaķis, gan suns. Kaķis parasts, nav šķirnes, suns - lielais sambernārs.
Esmu iepazinusies ar lielisku vīrieti. Mums ir nopietnas attiecības jau mēnesi, bet sekss vēl nav bijis. Viņš dzīvo kojās, tur nav iespējams mīlēties, jo viņam ir istabas biedrs.
Uzaicināju viņu pie sevis. Pašsaproami, kad atbrauca, kritām vājprātīgā kaislē, viņš mani ņēma priekšā un es diezgan skaļi kliedzu no labsajūtas. Un tajā brīdī pamanīju, ka pie gultas ir atnācis gan Boriss (kaķēns), gan mans Riko (sambernārs), lai vērotu, kas notiek. Lieki bija mani lūgumi viņiem iet prom.
Arī tas vēl būtu sīkums. Trakākais bija, ka pēc kāda brīža Riko ielīda gultā pie mums un sāka laizīt manam vīrietim seju un ..., jā, arī tur...?. Savukārt Boriss visu vakaru laizīja un meklēja mana vīrieša ejakulēto spermu.
Nezinu, vai tas ir normāli. Nākamajā dienā atvadījāmies normāli, bet vai viņš vēl atgriezīsies? Tagad vairs neesmu par to droša. Sanāca tāds kā sekss četratā...