Sveiki.
Vēršos pēc padoma šeit , jo šī problēma mani nomoka jau ilgi ko aprakstīšu. Esmu precējusies , mums vēl ar vīru bērnu nav, bet nākotnē vēlamies. Esmu greizsirdīga uz viņa ģimeni - precīzāk būtu teikt māti un māsas bērniem.
Viņa māte ir kā vanags, kura visu laiku grib kontrolēt mūsu dzīvi, “turēt roku uz pulsa” tikai tāpēc , lai būtu par visu informēta. Kad aizbraucam pie viņiem ciemos, viņa slimīgi ieķeras viņam kaklā , pat ienākusi guļamistabā, bez klauvēšanas. Kad esmu viņai maigi aizrādījusi un teikusi , ka man nepatīk tāda veida attieksme, bet viņa man ir pasmaidījusi un darījusi pa savam. Pat tad, kad esmu teikusi, kādi man plāni ar vīru nākamā dienā, viņa izdarīs speciāli, lai mūsu plāni izgāstos. Esmu teikusi vīram, ka gribu ar viņu saglabāt labas attiecības , bet dēļ viņas ietiepības un rakstura tas nav iespējams. Es varu skarbāk pateikt, zinot savu raksturu un dabu, bet apzinos, ka tas beigtos bēdīgi.
Uz māsu, man ir tīri mātes instinkta greizsirdība, jo viņai ir bērni, kuriem pietrūkst vecāku uzmanība gan no savas mammas gan tēva , kurš praktiski viņu dzīves nav, tāpēc šie bērni raksta , zvana mums ar vīru katru dienu vai katru otro. Man ļoti patīk bērni un esmu pat bijusi atbalstu grupas, kur ir bijuši bērni bez vecākiem. Kam bija nepieciešams dāvāt mīlestību. Attiecība uz māsas bērniem , man ir sajūta , ka viņi nozog mums nākotnē iespèju tikt pie paša bērniem. Jo kad vīrs ir ar viņiem parunājis , paspēlējis spēles caur videozvanu un arī paklausīties bērnu priekšnesumus - teatrālus, muzikālus pēc laika mēs paši sàkam runāt par bērniem, tad viņš tos tik tuva nākotne negrib, aizbildinoties vajagot māju, stabilitāti un utt. Pat kad esam divatā ,viņa ģimene zina kad mums bieži nesanāk laika pavadīt, jo drīz tik dzīvosim kopā, viņi kā traki zvanās, sūta bērnu bildes un mani nospiež, kas mani veido šo “pretīgo greizsirdību” , ka nezinu kà lai normāli izrunājos ar vīru, lai viņam neliktos , ka aizliedzu tikties ,kontaktēties utt.
Mana ģimene , personīgi nebāžos tik ļoti mūsu dzīve. Un atī no malas ir teikuši, ka tas ko mana vīra ģimene dara , ja viņi nesapratīs , ka “kas par daudz, tas par skādi” tas var slikti beigties ...