Sveiki,
Nav nozīmes vai profils ir jauns, īsts vai neīsts, problēma ir nopietna un es tāpat lasīšu, šis forums varētu būt, iespējams, laba vieta.
Esmu jaunietis, pirms pāris gadiem 2-5 gadiem, kad hormoni bija augšā utt, es arī kā citi iepazinos internetā, sarakstījos ar meitenēm, visu ko un dēļ hormoniem nodarbojos arī ar sekstingu utt.
Tagad paliekot vecākam ir kauns un reālas bailes, jau 2 gadus ikdienā par to domāju, pilnīgi katru dienu un nespēju dzīvot tālāk, ja neatradīšu risinājumu, tad tiešām nezinu vai beigšu savu dzīvi vai nē.
Es nekad neesmu izdarījis neko ļaunu meitenēm, neviena nekad nepateiks, ka esmu kaut kā slitki pieskāries vai tamlīdzīgu, tas ir labi un es zinu ka tāds neesmu.
Bet, piemēram, šo kailfoto sūtīšanu utt, es jau esmu aizmirsis, kam tieši sūtīju un ko, tagad vienmēr ir bail, protams, citi teiks pats vainīgs utt, bet ja es spētu mainīt es tā nedarītu, tās ir apkaunojošas bildes, kas īstenībā visdrīzāk jau ir izdzēstas, bt uztrauc tas, ka būšu kādā jaunā kompānijā vai satikšos jauniem cilvēkiem vai pat palikšu atpazīstams internetā vai televīzijā, vienalga veidojot youtube video vai jeb ko, kad uzradīsies šie cilvēki un teiks hei šis ir tas čalis, kas man sūtīja to un to un teica to un to, es arī nevaru īsti samelot, jo melot ar nav viegli un otras puses ja vēl kāds saka, tas būtu man tik sāpīgi, ka es uzreiz gribētu nomirt.
Kaut šajos 3 gados nekas nekad tāds nav noticis, dzīvoju trauksmē, stresā, bailēs katru dienu, ka varētu kaut kas notikt, pilnīgi katru dienu bez izņēmuma, es nespēju normāli koncentrēties nekam, ja tomēr esmu kaut kur ārā ar cilvēkiem, pie pirmajiem smiekliem paliek man skumji, gribas raudāt, jo bail, ka kas tāds notiks. Bailes ir netikai par to, ka tā varētu notikt, bet arī par to, ka vispār tā darīju, ienīstu sevi.
Palīdziet ludzu ar jebkādu padomu, vai es tomēr par daudz uztraucos? Daži cilvēki man to saka, kuriem esmu stāstījis, uzticos. Vai Jums arī ir, kas tāds, ja teiksim paliekot atpazīstams kadi cilvēki var atklāt briesmīgus noslēpumus, kas būtu Jums sāpīgi?