Viena mamma un katram cits tētis. Vinu audzina un itkā iepriekš, kad ar vińu runāju un brauca ciemos, tas bija viss kārtībā. Labi tika pavadīts laiks. Bet kā nolēmām dzīvot zem jumta uz ilgāku laiku, tad tik sākās. Bet es nekad neesmu tas cilvēks kas grib cīnīties. Man tieši patīk būt draudzīgai, bet otram putni galvā. Vińam itkā ir meitene un cik saprotu, tad izturēties prot laipni. Bet nesaprotu kāpēc pret mani tad nevar laipni izturēties. Pēc monstra jau neizskatos un raksturs ir audzināts. Viņam pēc izskata viss ir ok.blacke @ 20.04.2020 14:05
Tātad, dzīvojat kopā ar vecākiem, abiem ir viena mamma un katram cits tētis? Vai Katram ir savi vecāki un vienkārši mamma vienam ar otra tēvu kopā, tāpēc nākas visiem dzīvot kopā?
Ja tā, tad kāpēc pieaugušie, neviens no vecākiem nevar kaut ko pateikt, audzināt (lai gan 17 gados jau too late audzināt ja tas nav iepriekš darīts)
Kāpec tu neko nepasaki? Pasūti trīs majas tālāk, lai atšujas no tevis. Kāds ir tas kaitināšanas process?
Viņš ir resns un neglīts? Varbūt tā kompensē kādus savus kompleksus.
Varbūt esi ļoti skaista un viņam ir crush uz tevi.
Te var būt daudz kas arī vienkārši cilvēka stulbums.
Es šeit esmu tikai mazu laiku. Pēc mēneša jau domāšu citu vietu, bet dēļ šī vīrussa nācās mainīt vietu uz nenoteiktu laiku.bigsister @ 20.04.2020 14:37Es neko negribu teikt, bet savos 22 gados jau sen biju ārā no vecāku mājām un dzīvoju atsevišķi.
Ja nav tādas iespējas, tad vnk paciest. Jo zinot pusaudžus viņi vēl vairāk par spīti visu darīs.
Esmu pietiekami nobriedusi. Kā lai es saprotu problēmu, ja man nav laika tam. Man laiks ir svarīgs un strādāju no mājām un vēl papildus studēju. Nav laika šīm blēņām. Tāpēc prasu jūsu padomu un izpratni par šo.Doublechoco @ 20.04.2020 14:38Tu arī baigi nobriedusi neizklausies, vispār nevar saprast situāciju un problēmu.
Īsti pusbrālis viņš nav, jo tā māte ar manu tēvu tikai dzīvo kopā. Precējušies nav un iepazinās salīdzinoši nesen. Pagaidām mēs skaitāmies kā sveši cilvēki.Tweek @ 20.04.2020 15:18Nu tātad tu esi viņa pusmāsa, ja māte viena, bet tēvi citi. Un cik saprotu tagad jums nākas dzīvot visiem vienā mājā? Nu tā mēdz notikt ar pusmāsām/pusbrāļiem. Nav jau tā, ka tu viņam nepatīc, (ne jau intīmā nozīmē, pasarg dievs) bet vienkārši pavelk uz zoba, kā jau daudzi dara ? sāc tu arī pavilkt uz zoba viņu.
Viņš kautkā stulbā veidā cenšas pievērst manu uzmanību tikai tas uz mani nestrādā. Tāpēc jau visu laiku virina duvis vaļā un neliek mierā manu istabu. Ja nāk ar mieru pie manis, tad visu laiku sveicinās ik pa 20min tāpat vien un ja ignorēju, tad uzreiz dusmīgs paliek. ? Būs atslēdzene jānopērk. ??♀️blacke @ 20.04.2020 15:23A ko viņš tavā istabā pazaudējis? Šeit vienkārši izskatās,ka neviens nevar vienam sīkām knariņam aizrādīt un nolikt pie vietas.
Lilitova @ 20.04.2020 16:39Īsti pusbrālis viņš nav, jo tā māte ar manu tēvu tikai dzīvo kopā. Precējušies nav un iepazinās salīdzinoši nesen. Pagaidām mēs skaitāmies kā sveši cilvēki.
Lilitova @ 20.04.2020 16:44Viņš kautkā stulbā veidā cenšas pievērst manu uzmanību tikai tas uz mani nestrādā. Tāpēc jau visu laiku virina duvis vaļā un neliek mierā manu istabu. Ja nāk ar mieru pie manis, tad visu laiku sveicinās ik pa 20min tāpat vien un ja ignorēju, tad uzreiz dusmīgs paliek. ? Būs atslēdzene jānopērk. ??♀️
Es neko neizdomāju. Tas ir pa īstam. Tagad Latvijā dēļ ārkārtas situācijas nav darba devējam ko man īsti maksāt, bet es turpinu darbus, jo kad beigsies viss, tad jau cerēšu, ka turpināšu tālāk saņemt naudu. Citu darbu negribu meklēt, jo šajā jau 4 gadus strādāju. Tagad nav naudas dzīvoklim. Nesen tāpēc izvācos no sava dzīvokļa.Astoria @ 20.04.2020 16:40Nezinu, kāpēc šo diskusiju izlasīju, bet radās iespaids, ka autore situāciju izdomā, iedvesmojoties no lasītāju komentāriem :D izklausās wtf :D ja nu situācija tomēr īsta.. tev nav jārisina vecāku ielaistās kļūmes pusbrāļa audzināšanā, bet ar savu mācībām paralēlo strādāšanu jānodrošina sev atsevišķa dzīvesvieta. Ja uzskati, ka esi tiešām nobriedusi, kā saki, tad tam tā kā būtu jābūt iespējamam. Es jau 20 gados dzīvoju atsevišķi un 100% sevi uzturēju.
man ari liekas, ka tas ir izdomajums. Vai ari pasai autorei ir problemas. Ja nevar noformulet un izstastit sabriza situaciju. Pat nejedz nodefinet, kas prieks vinas ir pusbralis. Nebrinisos, ka no siem diviem, vins ir jedzigakaisAstoria @ 20.04.2020 16:40Nezinu, kāpēc šo diskusiju izlasīju, bet radās iespaids, ka autore situāciju izdomā, iedvesmojoties no lasītāju komentāriem :D izklausās wtf :D ja nu situācija tomēr īsta.. tev nav jārisina vecāku ielaistās kļūmes pusbrāļa audzināšanā, bet ar savu mācībām paralēlo strādāšanu jānodrošina sev atsevišķa dzīvesvieta. Ja uzskati, ka esi tiešām nobriedusi, kā saki, tad tam tā kā būtu jābūt iespējamam. Es jau 20 gados dzīvoju atsevišķi un 100% sevi uzturēju.
??Bjork @ 20.04.2020 16:56man ari liekas, ka tas ir izdomajums. Vai ari pasai autorei ir problemas. Ja nevar noformulet un izstastit sabriza situaciju. Pat nejedz nodefinet, kas prieks vinas ir pusbralis. Nebrinisos, ka no siem diviem, vins ir jedzigakais
Aleksandrs @ 20.04.2020 18:19Kā var izskaidrot situāciju, ka saki, ka abiem ir viena mamma, bet dažādi tēti, savukārt 2 postus zemāk raksti, ka abi vecāki iepazinušies tikai nesen. Tev ir 22, tam dzeķiņam 17 gadi. Kā tad tā viena kopējā mamma pie jums abiem tika? ?
Tātad trollis.