BMW sievietei

Reitings 5
Reģ: 19.04.2020
Sveikas! Šobrīd meklēju sev auto un ļoti sirdī iekritusi BMW 1. sērija. Vienīgais, kas baida - braukšana ziemā. Vai tiešām tik ļoti slīd tā aizmugurējā piedziņa? Netaisos baigi trakot uz ceļa, vairāk ikdienas braukšanai. Un zinu, ka uz ziemas riepām naudu nežēlošu. ?
Bērni nav, pērku vairāk sev, tāpēc izmēri baigi neuztrauc. Un primāri mašīnu plānoju izmantot gariem gabaliem, tāpēc komforts arī ir diezgan svarīgs, ko BMW piedāvā.
Priecāšos par visiem viedokļiem!
19.04.2020 10:25 |

10 gadi
Reitings 7235
Reģ: 05.08.2013
1shade @ 23.04.2020 16:49

Piedod, bet tevi visticamāk izglāba visas stabilizācijas sistēmas ar ko auto piebāzts, neticu, ka tu mauc ar veco kvatru, kurai var nobloķēt tiltu, bet gan ar parasto Haldex huiņu. Pie tam, ikviens zin, ka kvatru sametot savākt nav gluži iespējams. Nav heits pret kvatro, bet ja tu mauktu ar golfu un izglābtos, tu teiktu to pašu, ka priekšējā piedziņa, vai syncro tevi izglāba.
Esmu sabremzējies neticāmas reizes no zvēriem tumsā, un tur mani izglāba gaismas, nevis piedziņa. Jā, esmu maucis pa naktīm un rītiem ziemā, tici man, tur nav nekāda sakara ar piedziņu vispār, jo tiklīdz sāku braukāt bieži pa tumsu vienkārši iemetu daudz labākas spuldzes un brīnījos, kā pirms tam braukāju, lai gan pārāk slikta gaisma nebija no vecajām. Tie pāris metri dod daudz. Man ir kaimiņš, viņam uz džipa arī ir lielās Hella miglas, citi LED prožektorus, bet nu, protams, pieņemsim, ka tevi izglāba Audi :D :D Tipiskā Volvo fanu padarīšana - drošākais auto pasaulē. Tipisks Audi owneris - kvatra :D
Kādā sirsniņā ? Jūsu ķirbīši ir jānolaiž no debesu augstumiem.
xdrive ir labs tikai tādā ziņā, ka rij mazāk degvielu, akcents ir uz aizmugurējo tiltu, respektīvi uz slapja asfalta tas varētu būt labāks, bet ne pa bezceļu. Un vispār, bobiks ir labāks. Divas bākas, bloķi uz abiem tiltiem, ātri nebrauc, no zvēriem nav jābaidās, pēc tam tos varēs tīrīt nost no radiatora.

...tādi mehāniķi! Da slavējiet savu xdraivu līdz nāve jūs šķirs!!! Viens te iesaka vecu rūsas gabalu, otrs noteikti pirž mersedes benz autobusā. Un jā, man ir arī vecā kvatra. loooooooooooool
23.04.2020 18:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits