Paix @ 19.04.2020 11:39Braucu ar BMW jau daudzus gadus, ziemas nesagādā nekādas problēmas, galvenais strauji negāzēt līkumus, bet, ja tomēr saslīd, vienkārši atlaid gāzi un taisno stūri, nekāda bremžu spiešana.
BET - tiešām 1. sēriju? Maza, skaļa (salīdzinu tāpat kā Audi A3 - tā ir zemāka klase), ne pārāk glīta, ja vien neņem pavisam svaigu. Ieteiktu tad jau drīzāk 3. sēriju, auto arī nav liels, bet vismaz aizmugurē kāds var iekāpt un pabraukt ilgāk par 10 minūtēm, nesalaužot kājas :D
Paix @ 19.04.2020 11:39Braucu ar BMW jau daudzus gadus, ziemas nesagādā nekādas problēmas, galvenais strauji negāzēt līkumus, bet, ja tomēr saslīd, vienkārši atlaid gāzi un taisno stūri, nekāda bremžu spiešana.
BET - tiešām 1. sēriju? Maza, skaļa (salīdzinu tāpat kā Audi A3 - tā ir zemāka klase), ne pārāk glīta, ja vien neņem pavisam svaigu. Ieteiktu tad jau drīzāk 3. sēriju, auto arī nav liels, bet vismaz aizmugurē kāds var iekāpt un pabraukt ilgāk par 10 minūtēm, nesalaužot kājas :D
Par savu e46, kas man bija, varu teikt visu to labāko, tiešām lētas detaļas, varēju braukt un nebaidīties palikt uz ielas.
Vai tiešām tik ļoti slīd tā aizmugurējā piedziņa?
Paix @ 19.04.2020 11:57Ērtāka kā Opel vai kāda mazā Toyota noteikti būs, to noliegt nevar, bet salīdzinot ar citiem modeļiem 1. sērija ir vairāk budžeta variants. Nezinu, pamēģini atrast, vai kaut kur nevar nomā dabūt, pabrauc, pamēģini, bet to, ka viņa iekšā ir diezgan skaļa, to varu galvot.
Domāju, ka kaut ko jau var atrast 3. sērijai, bet auto tajā cenu kategorijā noteikti būs vecāki kā 1. sērijai. Cik ātri iemetu aci, lielākoties sanāk e46, kas ir jau pavecs, toties lēts uzturēšanā un var dabūt labāku komplektāciju, ja godīgi, man viņi pat joprojām patīk, vai arī jaunāku, taču plikāku e90. Man ir bijuši abi no iepriekš nosauktajiem, e90, protams, ir svaigāks, bet cenu kategorijā īsti nekas prātīgs nesanāks.
Domāju, ka vajag atrast kādu džeku, kas tev palīdz skatīties un izvērtēt, tomēr tāpat diezgan liels pirkums.
Saule121 @ 19.04.2020 10:25Sveikas! Šobrīd meklēju sev auto un ļoti sirdī iekritusi BMW 1. sērija. Vienīgais, kas baida - braukšana ziemā. Vai tiešām tik ļoti slīd tā aizmugurējā piedziņa? Netaisos baigi trakot uz ceļa, vairāk ikdienas braukšanai. Un zinu, ka uz ziemas riepām naudu nežēlošu. ?
Bērni nav, pērku vairāk sev, tāpēc izmēri baigi neuztrauc. Un primāri mašīnu plānoju izmantot gariem gabaliem, tāpēc komforts arī ir diezgan svarīgs, ko BMW piedāvā.
Priecāšos par visiem viedokļiem!
Pollyy @ 19.04.2020 14:13
Braucu ar 1. sērijas bembīti. Viss apmierina. Ērta, dinamiska, nav milzīga. Ziemā bez problēmām. Esam 4 cilvēku ģimene. Visiem vietas pietiek un vēl sunim. + Mantas + bērna rati. Komfortam iesaku pievērst uzmanību sēdekļiem un kruīza kontrolei. Mums bija e46, tagad e87. Abiem auto recaro krēsli un kruīzs (gariem gabaliem šis ir must have). Otrai mašīnai mums šīs abas lietas nav. Nav slikti, bet tomēr labāk, ja ir. Nu un mums visi auto ir bijuši, ir un būs dīzeļi. Galvenais ir atrast labu un uzticamu auto. Man vīrs strādā autoservisā, tādēļ esmu absolūti pārliecināta par viņa gala lēmumiem.
Lai arī ko Tu izvēlētos - galvenis nepērc placī un vienmēr pirms pirkšanas aizdzen uz pašas izvēlētu servisu, lai pārbauda.