Labdien! Jau 5 gadus mokos ar bezmiegu. Esmu 21 gadu veca.
Bezmiega izpausmes:
1.ļoti trausls miegs. Ja uzmodina,vairs aizmigt nevaru.
2.pāragri pamostos. Nevaru pagulēt vairāk par 5 stundām. Krīzes brīžos guļu tikai 3 stundas. Tikai vienreiz nedēļā izdodas izgulēties
3.nevaru naktīs aizmigt bez palīglīdzekļiem - pārsvarā tas ir melatonīns, bet ir periodi,kad vairākas nedēļas dzeru trankvilizatoru miegam.
Par mani:
Šobrīd nav darba/mācību, jo gandrīz katru otro dienu esmu gultas režīmā. Diemžēl sevi nodarbinot - vienalga vai fiziski vai garīgi- tas nepalīdz. Ir tikai vēl sliktāk!
Stresa un pārdzīvojumu man nav. Man ir mīļš vīrs, laba ģimene, ir ēdiens, siltums, ūdens. Bezmiegu izjūtu kā fizioloģisku, jo tas nav atkarīgs no mana noskaņojuma.
Pēc štruntīgās nakts, pa dienu sāp galva un moka sirdsklauves. Ar katru dienu arvien sliktāk, jau grūti ir saņemties nomazgāties,saģērbties u.c.ikdienišķas lietas, jo sirds "nevelk", muskuļi ir pārguruši.
Piecus gadus analīzes bija "labas", bet nesen atklājās autoimūnu antivielu klātbūtne organismā. Konkrētu diagnozi vēl nevar noteikt,jo izmeklējumi apstājušies covid dēļ.
Sakiet lūdzu, medicīnas zinātāji/entuziasti - kā ir iespējams sevi ārstēt? Domāju,ka antidepresanti nelīdzēs,jo visām manām paziņām ir tikai sliktāk. Viens pat ir nonācis psih.slimnīcā..
Vai tas bezmiegs varētu būt no autoimūniem procesiem?
Vai ir jēga cerēt uz alternatīvo medicīnu tik neapskaužamā situācijā? Un ja jā, tad kādu? Jāpiemin,ka šos 5 gadus virspusēji ārstējos gan ar akupunktūru, gan ajūrvēdu,homeopātiju,bet bez panākumiem.