Ideāls vīrietis!

Autorizēts lietotājsEkspertsModerators
Reitings 180
Reģ: 15.04.2019
Sveikas! Kāds, jūsuprāt, ir ideālais vīrietis? ? Protams, ka ideāls nav neviens, bet kādas īpašības uzskatāt par svarīgākajām, lai veidotu veselīgas un kvalitatīvas attiecības? Kuru sabiedrībā zināmu vīrieti uzskatāt par ideālā vīrieša piemēru? ⭐
Lai šis kalpo par mazu stūrīti pārdomām un fantāzijai ❤
14.04.2020 13:44 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Interesanta publika sanākusi, nauda ir instruments, neuzskatu, ka tam ir jābūt noteicošajam attiecībās. Vismaz es pati nejustos labi, ja dzīvotu uz otra kakla, jābūt balansam.
'ideālais vīrietis' - ar kuru jūties labi,atbilst taviem standartiem, viss pārējais ir pieslīpējams/otrā plānā.
14.04.2020 20:17 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Freids @ 14.04.2020 18:27
Sievietēm vīrietī vissvarīgāk ir redzēt potenciālu, perspektīvu un līderi(vīrieti kā sienu, ar savu viedokli, kurš iet uz saviem mērķiem). Diezgan loģiski, šīs īpašības arī nodrošinās materiālo pusi. Tā ir defininīcija “caur puķēm”.
Ja Tev meitene brutālā veidā izmanto, kāš piķi- Tu esi lunis, ka pieļauj to un neesi jau pie pirmajiem golddigeres signāliem neesi pasūtījis.
Mani novērojumi, ka čaļi kam vienīgais ar ko pazīmēties ir nauda, tieši pievelk golddigeres un izmantotājas.
Vairums meiteņu nav golddigeres, bet standarta sievietes ar vēlmi satikt vīrieti ko augstāk aprakstīju.

plusiņš!
14.04.2020 20:18 |

Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Mani neviena neizmanto jo man nav lieka piķa :D
14.04.2020 20:23 |

Reitings 59
Reģ: 17.01.2013
bulta @ 14.04.2020 16:37

Visām interesē tikai nauda, neesmu saticis kādu, kura pierādītu pretējo ;)
Nezinu, varbūt tur kautkādam perdelim ar tetovējumiem, kurš pīpē zālīti, atrod tādu pašu ir tur kaut kāda mīlestība, bet citādi nē, dzīve ir viens liels aprēķins.

Bulta tīrākā diršana. Vajag skatīties uz līdzvertīgām, nevis uz tādām kurām ir mazāk. Līdzvertīgās neatkārs acis un tavu maku. Bet taj pašā laikā, viņas arī tev neskries pakaļ.
14.04.2020 20:39 |

Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Freids jau visu pateica.
Vispār neauglīgs temats, jo pieredze katram ir sava, labāk priecāties par pasaulē esošo situāciju un šobrīod par ideālo vīrieti uzskatīt tādu, kuram ir darbs :)
14.04.2020 20:56 |

Reitings 437
Shy @ 14.04.2020 20:39

Bulta tīrākā diršana. Vajag skatīties uz līdzvertīgām, nevis uz tādām kurām ir mazāk. Līdzvertīgās neatkārs acis un tavu maku. Bet taj pašā laikā, viņas arī tev neskries pakaļ.

Es Tavu zemtekstu sapratu ;) Ceru, ka saprati arī manu :)
Diršana vai nē, tā ir mana pieredze un neviens/-a nav pierādījis pretējo.
14.04.2020 21:02 |

Reitings 291
Reģ: 12.07.2015
Sievietēm vīrietī vissvarīgāk ir redzēt potenciālu, perspektīvu un līderi(vīrieti kā sienu, ar savu viedokli, kurš iet uz saviem mērķiem). Diezgan loģiski, šīs īpašības arī nodrošinās materiālo pusi. Tā ir defininīcija “caur puķēm”.

Ideāli teikts. Tas arī ir tas, ko novērtēju vīrietī - ambīcijas, galva uz pleciem un spēja ne tikai sapņot, bet arī realizēt idejas. Stumdāms un bīdāms vīrietis man neinteresē. Pati esmu gana aktīva, ar savām ambīcijām, mērķiem, ko vienu pēc otra sasniedzu, tāpēc dīvānā gulētājs nebūtu aktuāls.
Man patika frāze, ko kaut kur dzirdēju - vīrietim ir jābūt tikai nedaudz glītākam par mērkaķi :D Un ziniet, savā ziņā piekrītu. Ja vīrietis ir pašpārliecināts un ar harizmu, veikls sarunu biedrs, tad tā seja neko daudz nemaina. Protams, ja ir smukpuisītis, tas par sliktu nenāk ?
14.04.2020 21:04 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Redpill @ 14.04.2020 20:23
Mani neviena neizmanto jo man nav lieka piķa :D

Mans ieteikums- pēc karantīnas, izej biežāk cilvēkos, palielini savu socializācijas loku. Vairāk pielieto analītisko domāšanu, kas jāmāk katram sevi cienošam vīrietim.
Standarta goldigere latvijā, flexo uz standarta, vidēju ieņēmumu luni, kurš pats signalizē(neapzināti ar savu uzvedību, runu), ka viņš cērpjama aita. Normāla sieviete, kura nav golddigere ātri nolasa un atšuj šo luni, jo saprot, ka ar viņu ilgtermiņā nebūs aršana. Lunī nav nekā seksīga(pat ja viņam ir sešpaka un bembis). Ir bagātāki un ir nabagāki luņi.
14.04.2020 21:10 |

Reitings 59
Reģ: 17.01.2013
bulta @ 14.04.2020 21:02

Es Tavu zemtekstu sapratu ;) Ceru, ka saprati arī manu :)
Diršana vai nē, tā ir mana pieredze un neviens/-a nav pierādījis pretējo.

14.04.2020 21:13 |

Reitings 23
Reģ: 16.02.2020
bulta @ 14.04.2020 16:37

Visām interesē tikai nauda, neesmu saticis kādu, kura pierādītu pretējo ;)
Nezinu, varbūt tur kautkādam perdelim ar tetovējumiem, kurš pīpē zālīti, atrod tādu pašu ir tur kaut kāda mīlestība, bet citādi nē, dzīve ir viens liels aprēķins.

Paskatoties kā pie mums lielākā daļa dzīvo, no algas līdz algai, kad tam vīrietim nemaz nav tā lielā piķa, kuru jūs te sakat visām tik vajag. Bet nezkatoties uz to sievietes veido gimenes, precās, dzemdē bērnus un ir labas sievas. Runāju par tādu vidējo latvieti, ja būtu kā tu saki, tad būtu mums te pilns ar brīviem, nevienai nevajadzīgiem vīriešiem, bet ir tieši otrādi, tie vīrieši, kuri vēlas gimenes, nav dzērāji, strādā un kuriem nav kaut kādas mistiskās prasības sievietei,tiek izķerti.
14.04.2020 21:28 |

Reitings 23
Neesi saticis tādu, kura pierādītu pretējo....
nu varbūt tevi sākotnēji piesaista tik tāda tipāža sievietes, izmantotājas. Tāpat kā bieži sievietes izšķiras no kāda nelieša un, kad satiek nākošo, pēc laika tas izrādās tāds pats.
14.04.2020 21:32 |

Reitings 437
Rokija @ 14.04.2020 21:28

Paskatoties kā pie mums lielākā daļa dzīvo, no algas līdz algai, kad tam vīrietim nemaz nav tā lielā piķa, kuru jūs te sakat visām tik vajag. Bet nezkatoties uz to sievietes veido gimenes, precās, dzemdē bērnus un ir labas sievas. Runāju par tādu vidējo latvieti, ja būtu kā tu saki, tad būtu mums te pilns ar brīviem, nevienai nevajadzīgiem vīriešiem, bet ir tieši otrādi, tie vīrieši, kuri vēlas gimenes, nav dzērāji, strādā un kuriem nav kaut kādas mistiskās prasības sievietei,tiek izķerti.

Šodien runāju ar kādiem 10-15 klientiem. Puse bez darba. No tiem daļa slimības lapās, otra daļa bezdarbniekos. Kā vecais Vilis teica - vīruss nepazudīs ne mēnesī, ne divos, ne trijos. Bezdarbnieka pabalsti izbeigsies, slimības lapas nav beztermiņa. Ģimenes dibina, jo nav citu variantu. Tiem, kam ir kautkāda finansiālā stabilitāte, tiem nav laika. Un tiem nav laika lēkāt pakaļ skuķiem. Ir ir, nav nav. Gribās tēlot nepieejamo dāmīti un vīt seriāla cienīgus sižetus? Atā.
14.04.2020 21:38 |

Reitings 41
Reģ: 04.12.2019
bulta
Dzīve tiešām ir viens liels aprēķins, un tas ir tikai normāli. Cilvēki, tostarp sievietes, dzīvē tiecas uz komfortu un labklājību. Teikt, ka visām interesē tikai nauda vīrietī, ir nekorekti. Korekti ir uzskatīt, ka sievietes sev blakus vēlas stabilus un gudrus, tātad turīgus vīriešus, jo muļķi par tādiem nekļūst.
14.04.2020 21:54 |

Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Freids @ 14.04.2020 21:10

Mans ieteikums- pēc karantīnas, izej biežāk cilvēkos, palielini savu socializācijas loku. Vairāk pielieto analītisko domāšanu, kas jāmāk katram sevi cienošam vīrietim.
Standarta goldigere latvijā, flexo uz standarta, vidēju ieņēmumu luni, kurš pats signalizē(neapzināti ar savu uzvedību, runu), ka viņš cērpjama aita. Normāla sieviete, kura nav golddigere ātri nolasa un atšuj šo luni, jo saprot, ka ar viņu ilgtermiņā nebūs aršana. Lunī nav nekā seksīga(pat ja viņam ir sešpaka un bembis). Ir bagātāki un ir nabagāki luņi.
Paldies par ieteikumu! Man hobijs ir svarīgāks par sievietēm, lai tiktu pie vagīnas ir jāiziet uz pārāk daudz kompromisiem, esmu jau izvērtējis šo, tā cena nav to vērta manā skatijumā.
14.04.2020 21:54 |

Reitings 23
bulta @ 14.04.2020 21:38

Šodien runāju ar kādiem 10-15 klientiem. Puse bez darba. No tiem daļa slimības lapās, otra daļa bezdarbniekos. Kā vecais Vilis teica - vīruss nepazudīs ne mēnesī, ne divos, ne trijos. Bezdarbnieka pabalsti izbeigsies, slimības lapas nav beztermiņa. Ģimenes dibina, jo nav citu variantu. Tiem, kam ir kautkāda finansiālā stabilitāte, tiem nav laika. Un tiem nav laika lēkāt pakaļ skuķiem. Ir ir, nav nav. Gribās tēlot nepieejamo dāmīti un vīt seriāla cienīgus sižetus? Atā.

Es nerunāju tieši par šo krīzes laiku. Kā arī nerunāju par taviem nosauktajiem skuķiem, bet par sievietēm, kuras jau ir paspējušas izbaudīt, kad pēc viņām lēkā, kuras jau paspējušas izbaudīt seriālu cienīgus sižetus. Pa lielam tās ir sievietes sākot no 30 gadiem (protams ir arī izņēmumi), tad vairs nav vēlmes tēlot cimperlīgo, izvēlīgo dāmīti. Ir vēlme pēc tā lai līdzās ir mīlošs, uzticams partneris ar ko kopā kalnus gāzt.
14.04.2020 22:06 |

Reitings 92
Attieksme!
Vissvarīgākā man ir attieksme
Nauda, lai paliek citā plānā
14.04.2020 22:08 |

Reitings 437
Mercedesa @ 14.04.2020 22:08
Attieksme!
Vissvarīgākā man ir attieksme
Nauda, lai paliek citā plānā

https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/mercedes/g55amg/mhemi.html
Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango?
14.04.2020 22:14 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Freids @ 14.04.2020 18:27
Ja Tev meitene brutālā veidā izmanto, kāš piķi- Tu esi lunis, ka pieļauj to un neesi jau pie pirmajiem golddigeres signāliem neesi pasūtījis.
Mani novērojumi, ka čaļi kam vienīgais ar ko pazīmēties ir nauda, tieši pievelk golddigeres un izmantotājas.
Vairums meiteņu nav golddigeres, bet standarta sievietes ar vēlmi satikt vīrieti ko augstāk aprakstīju.

???
14.04.2020 22:22 |

Reitings 92
bulta @ 14.04.2020 22:14

https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/mercedes/g55amg/mhemi.html
Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango?

Aij, man tak bildē vecais modelis
14.04.2020 22:29 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Redpill @ 14.04.2020 21:54
Paldies par ieteikumu! Man hobijs ir svarīgāks par sievietēm, lai tiktu pie vagīnas ir jāiziet uz pārāk daudz kompromisiem, esmu jau izvērtējis šo, tā cena nav to vērta manā skatijumā.

Tu esi normāls čalis.
Met pie malas to nepieklājīgo runu attiecībā pret sievietēm. Mēs visi esam cilvēki.
Hobiji, ir laba lieta.
Ja Tu koncentrēsies uz sevi un savu izaugsmi, mērķiem sievietes ies klāt Tev(nejau tiešā tekstā, bet radīs iespējas Tev “iet uzbrukumā”- acu skatieni, smaidi, uzturēsies Tavā “radarā”) un tas sevišķas pūles neprasa. Socializējoties, apmeklējot kādus pasākumus būs pietiekami iespēju iepazīties. Ja Tev netiek pievērsta uzmanība- vaina ir Tevī...meklē to.
Un vīrietis sev neuzstāda sievieti, kā savas dzīves pašmērķi. Tā ir luņa pazīme. Ja dzīve ir deserts- tad sieviete ir ķirsīts uz tā. Mēs tomēr esam radīti, lai mijiedarbotos un...izklausīsies mīksti un salkani, bet tā ir- lai papildinātu un uzlabotu viens otra dzīvi(veselīgos apstākļos, protams)
14.04.2020 22:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits