Freids @ 14.04.2020 18:27Sievietēm vīrietī vissvarīgāk ir redzēt potenciālu, perspektīvu un līderi(vīrieti kā sienu, ar savu viedokli, kurš iet uz saviem mērķiem). Diezgan loģiski, šīs īpašības arī nodrošinās materiālo pusi. Tā ir defininīcija “caur puķēm”.
Ja Tev meitene brutālā veidā izmanto, kāš piķi- Tu esi lunis, ka pieļauj to un neesi jau pie pirmajiem golddigeres signāliem neesi pasūtījis.
Mani novērojumi, ka čaļi kam vienīgais ar ko pazīmēties ir nauda, tieši pievelk golddigeres un izmantotājas.
Vairums meiteņu nav golddigeres, bet standarta sievietes ar vēlmi satikt vīrieti ko augstāk aprakstīju.
bulta @ 14.04.2020 16:37
Visām interesē tikai nauda, neesmu saticis kādu, kura pierādītu pretējo ;)
Nezinu, varbūt tur kautkādam perdelim ar tetovējumiem, kurš pīpē zālīti, atrod tādu pašu ir tur kaut kāda mīlestība, bet citādi nē, dzīve ir viens liels aprēķins.
Shy @ 14.04.2020 20:39
Bulta tīrākā diršana. Vajag skatīties uz līdzvertīgām, nevis uz tādām kurām ir mazāk. Līdzvertīgās neatkārs acis un tavu maku. Bet taj pašā laikā, viņas arī tev neskries pakaļ.
Sievietēm vīrietī vissvarīgāk ir redzēt potenciālu, perspektīvu un līderi(vīrieti kā sienu, ar savu viedokli, kurš iet uz saviem mērķiem). Diezgan loģiski, šīs īpašības arī nodrošinās materiālo pusi. Tā ir defininīcija “caur puķēm”.
Redpill @ 14.04.2020 20:23Mani neviena neizmanto jo man nav lieka piķa :D
bulta @ 14.04.2020 21:02
Es Tavu zemtekstu sapratu ;) Ceru, ka saprati arī manu :)
Diršana vai nē, tā ir mana pieredze un neviens/-a nav pierādījis pretējo.
bulta @ 14.04.2020 16:37
Visām interesē tikai nauda, neesmu saticis kādu, kura pierādītu pretējo ;)
Nezinu, varbūt tur kautkādam perdelim ar tetovējumiem, kurš pīpē zālīti, atrod tādu pašu ir tur kaut kāda mīlestība, bet citādi nē, dzīve ir viens liels aprēķins.
Rokija @ 14.04.2020 21:28
Paskatoties kā pie mums lielākā daļa dzīvo, no algas līdz algai, kad tam vīrietim nemaz nav tā lielā piķa, kuru jūs te sakat visām tik vajag. Bet nezkatoties uz to sievietes veido gimenes, precās, dzemdē bērnus un ir labas sievas. Runāju par tādu vidējo latvieti, ja būtu kā tu saki, tad būtu mums te pilns ar brīviem, nevienai nevajadzīgiem vīriešiem, bet ir tieši otrādi, tie vīrieši, kuri vēlas gimenes, nav dzērāji, strādā un kuriem nav kaut kādas mistiskās prasības sievietei,tiek izķerti.
Paldies par ieteikumu! Man hobijs ir svarīgāks par sievietēm, lai tiktu pie vagīnas ir jāiziet uz pārāk daudz kompromisiem, esmu jau izvērtējis šo, tā cena nav to vērta manā skatijumā.Freids @ 14.04.2020 21:10
Mans ieteikums- pēc karantīnas, izej biežāk cilvēkos, palielini savu socializācijas loku. Vairāk pielieto analītisko domāšanu, kas jāmāk katram sevi cienošam vīrietim.
Standarta goldigere latvijā, flexo uz standarta, vidēju ieņēmumu luni, kurš pats signalizē(neapzināti ar savu uzvedību, runu), ka viņš cērpjama aita. Normāla sieviete, kura nav golddigere ātri nolasa un atšuj šo luni, jo saprot, ka ar viņu ilgtermiņā nebūs aršana. Lunī nav nekā seksīga(pat ja viņam ir sešpaka un bembis). Ir bagātāki un ir nabagāki luņi.
bulta @ 14.04.2020 21:38
Šodien runāju ar kādiem 10-15 klientiem. Puse bez darba. No tiem daļa slimības lapās, otra daļa bezdarbniekos. Kā vecais Vilis teica - vīruss nepazudīs ne mēnesī, ne divos, ne trijos. Bezdarbnieka pabalsti izbeigsies, slimības lapas nav beztermiņa. Ģimenes dibina, jo nav citu variantu. Tiem, kam ir kautkāda finansiālā stabilitāte, tiem nav laika. Un tiem nav laika lēkāt pakaļ skuķiem. Ir ir, nav nav. Gribās tēlot nepieejamo dāmīti un vīt seriāla cienīgus sižetus? Atā.
Mercedesa @ 14.04.2020 22:08Attieksme!
Vissvarīgākā man ir attieksme
Nauda, lai paliek citā plānā

Freids @ 14.04.2020 18:27Sievietēm vīrietī vissvarīgāk ir redzēt potenciālu, perspektīvu un līderi(vīrieti kā sienu, ar savu viedokli, kurš iet uz saviem mērķiem). Diezgan loģiski, šīs īpašības arī nodrošinās materiālo pusi. Tā ir defininīcija “caur puķēm”.
Ja Tev meitene brutālā veidā izmanto, kāš piķi- Tu esi lunis, ka pieļauj to un neesi jau pie pirmajiem golddigeres signāliem neesi pasūtījis.
Mani novērojumi, ka čaļi kam vienīgais ar ko pazīmēties ir nauda, tieši pievelk golddigeres un izmantotājas.
Vairums meiteņu nav golddigeres, bet standarta sievietes ar vēlmi satikt vīrieti ko augstāk aprakstīju.
bulta @ 14.04.2020 22:14
https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/mercedes/g55amg/mhemi.html
Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango?
Redpill @ 14.04.2020 21:54Paldies par ieteikumu! Man hobijs ir svarīgāks par sievietēm, lai tiktu pie vagīnas ir jāiziet uz pārāk daudz kompromisiem, esmu jau izvērtējis šo, tā cena nav to vērta manā skatijumā.