Sveikas meitenes!
Vēlos lūgt palīdzību.
Ar puisi kopā esmu 5 mēnešus, viņš bija ļoti aizdomīgs pēdējās nedēļas, visu laiku slēpa telefonu, kā viņam kāds zvanīja, runāt gāja ārā no mājas utt... nu visādas aizdomīgas lietas..
es izdomāju ielīst vienu nakti viņa telefonā, paroli zināju... nu man bija intuīcija...
es biju šokā ko es tur ieraudzīju...
viņš dara nelegālas lietas, ar to arī pelna naudu... (labāk šīs lietas neuzskaitīšu)
plus viņš rakstīja draugam vienam, kad viņam nav pret mani jūtas, un nezin, kā lai no manis izšķirās...
otram draugam rakstīja, kad guļot ar mani domā par savu bijušo draudzeni ,kura viņu pameta...
man šo visu lasot bija tik sāpīgi, pilnīgi sirds lūza ko tādu redzot....
es nākamajā dienā pamostoties no viņa aizgāju un pateicu, kad mums viss ir cauri( neteicu, kad izlasīju viņa telefonu)
viņš man zvanījās, rakstījās, nesaprotot, kas notiek, un kādēļ tāds lēmums....
es piekritu satikties, parādīju viņam visu (biju safotografējusi)...., uz ko viņš man lūdzās piedošanu, un teica, kad tā nedomājot uttt.... pilnīgs sviests...
es teicu, kad mums viss ir cauri un viss, nebūsim kopā...
pagājušas jau ir divas nedēļas, viņš man zvana, neliek mieru, saka, kad mīl, lūdzās, lai atgriežos....
es nespēju saprast loģiku, kādēļ viņš tā dara?
ja viņš pats bija rakstījis, kad viņam nav jūtu savam draugam pret mani, un nezin, kā lai tiek vaļā.... tad ko viņš no manis vēl vēlas???
man ir bail, par to, kad es būšu vāja un vienā brīdī salūzīšu, jo man tomēr viņš patīk ,neskatoties uz to ko viņš rakstīja, un salauza man sirdi....
meitenes, lūdzu iesakiet man padomu, kā rīkoties šādā situācijā?????
arī nelegālās lietas es nespēju pieņemt...
ļoti ceru, uz kādu saprotošu atbildi...