es instagram kontu izņēmu, lai tas netiktu “pievazāts” ar heiteriem.:) Par info atbildu uz epastu [email protected] un tad arī individuāli aizsūtu to instuIsseyy @ 17.03.2020 20:43Kāds meitenei Instagram konts? :)
Tiara @ 17.03.2020 12:13Mani biedē Tavs treniņu rezultāts, es noteikti nevēlos sev uztrenēt tādu muguru un kājas. Kāpēc izdomāji vispār ar to nodarboties un šādi pārveidot savu ķermeni?
super, piekrītu?Ayfer @ 17.03.2020 22:12
Es arī nodarbojos ar powerliftingu amatieru līmenī, man arī ir spēcīgi trenētas kājas, ķermeņa augšdaļa.
Vai Tavā uztverē tas ir pretīgi?
Personīgi man patīk tāda ķermeņa uzbūve, spēcīga, muskuļota, un neesmu arī vīrišķīga ikdienā, pucējos, sievišķīgas drēbes valkāju, zem kurām arī nevar pateikt cik daudz man to muskuļu. Arī mans vīrietis ar izskatu ir apmierināts un trenējamies ikdienā kopā. ??
Ayfer @ 17.03.2020 22:12
Es arī nodarbojos ar powerliftingu amatieru līmenī, man arī ir spēcīgi trenētas kājas, ķermeņa augšdaļa.
Vai Tavā uztverē tas ir pretīgi?
Personīgi man patīk tāda ķermeņa uzbūve, spēcīga, muskuļota, un neesmu arī vīrišķīga ikdienā, pucējos, sievišķīgas drēbes valkāju, zem kurām arī nevar pateikt cik daudz man to muskuļu. Arī mans vīrietis ar izskatu ir apmierināts un trenējamies ikdienā kopā. ??
Kurzemniece @ 17.03.2020 23:14
Jums tikai liekas, ka neizskataties vīrišķīgi, piemēram, raksta autores ig profilā ir bildes, kur viņa ir kleitās un svārkos. Ja nezinātu, ka tā patiešām ir meitene, domātu, ka transvestīts. Draugam arī parādīju, prasīju, ko domā. Tā arī bija - domāja, ka transvestīts. Tieši tā jūs izskatāties! ?
Ayfer @ 18.03.2020 00:00
Variet paskatīties, kāds es transvestīts. :)
Instagram- piedzivojums.un.es
Kurzemniece @ 18.03.2020 00:05
Tur nemaz nav ko salīdzināt, laikam neredzēji posta autores ig? Tev vēl tālu līdz tam
Kurzemniece @ 18.03.2020 00:05
Tur nemaz nav ko salīdzināt, laikam neredzēji posta autores ig? Tev vēl tālu līdz tam
Ayfer @ 18.03.2020 00:15
Neredzēju gan, bet nu, varu iedomāties, ja tādi salīdzinājumi tiek izteikti. Protams, kas par daudz, tas par skādi. Bet muskuļi un spēcīgs augums man patīk. Katram savs. :)
Kurzemniece @ 18.03.2020 00:18
Točna neredzēji? Tev tā meitene ig seko, otrā no augšas.. ?
rekordi nav ielikti, jo pēc pēdējā čempionāta tas vel nez kpc nav izdarīts. kopsummas rrkini pats. - 125,85,172.5.kabans @ 17.03.2020 13:11
Kautkā ne gpc ne wpc neatrodu tavu vārdu... kurā federācijā un kādā svara un vecuma grupā?
rekordu tas čalis vel nav ielicis. rekini pats 125,85,172,5. 72kabans @ 16.03.2020 18:17Kur tad tu kļuvi par spēcīgāko powerlifteri? - wpc ? .. tā nav oficiāla federācija un vismaz aizpagājušogad čemp'i vispār startēja tiaki 2 sievietes.. oficiālājā federācijā tavu vārdu protokolā kautkā neredzu..
Cik tev svars un cik tev summa trīscīņā?
privāta vēstule te neder? :D es ļoti dievinu muskuļainus sieviešu ķermeņus, izklausās ļoti creepy, bet ta ir :DLilii @ 17.03.2020 21:43es instagram kontu izņēmu, lai tas netiktu “pievazāts” ar heiteriem.:) Par info atbildu uz epastu [email protected] un tad arī individuāli aizsūtu to instu
nu un kāda jēga, ja profils privāts? Nespiedīsim tak speciāli “sekot”, lai apskatītu.Ayfer @ 18.03.2020 00:00
Variet paskatīties, kāds es transvestīts. :)
Instagram- piedzivojums.un.es
nu un kāda jēga, ja profils privāts? Nespiedīsim tak speciāli “sekot”, lai apskatītu.
protams, der??Isseyy @ 18.03.2020 15:43privāta vēstule te neder? :D es ļoti dievinu muskuļainus sieviešu ķermeņus, izklausās ļoti creepy, bet ta ir :D