Kiskismau @ 11.03.2020 07:50
Bet tev gribētos er viņu kaut kur braukt brīvdienās? Pati kaut ko ierosini? Abi esat mājas sēdētāju tips vai sabiedriskais tips?Ja viens ir tāds otrā tāds, tad ieteiktu laiku netērē, jo tad attiecībās būs mokas abiem.
Mēs abi ar draugu esam mājas sēdētāji. Viņš visu dienu var spēlēt PlayStation un es blakus sēdēt un skatīties vai pati spēlēt pie datora spēles. Easy life. ?
Tas ko tu sauc par boring life ir normāla pāru rutīna un ikdienas dzīve. Ko tad tu gribēji? Lai katru dienu ir kā romantiskā filmā? Okey no rīta gultā pamīļojies bet tad ir jānonāk atpakaļ realitāte.
Es ari uz darbu ceļos 6:00 viņš 8:00. Mājas esmu 20:00 viņš 18:00. Pati eju gulēt 22:00 viņš ap 00:00. Bet mēs laimīgi dzīvojam trīs gadus kopā. Ne viņš man zvana kad brauc mājās ne es par to cepos. Uzraksta kad izbrauc un es pretī pasaku jauki un lai brauc uzmanīgi. Vakariņas ēdam kopā ap 20:00. Tad līdz 22:00 skatāmies kādu seriālu un runājām. Kur problēma? Manuprāt tev vienkārši ir sākusies rutīna kura nepatīk.
Man gan šķiet, ka tas ir kkā pārāk agresīvi pateikts un tas viss ir normāli, bet nez, ja man tā būtu, man tas neliktos normāli, jo 5 gadu attiecībās man nevienu brīdi nav bijusi rutīna vai arī vienkārši neesmu no tiem, kas baigi piedomātu par problēmām.
Runājot par autores jautājumu, pirmkārt jau tas, ka šādi jautājumi ir baigi virspusēji, pilnīgi katrs esam dažādi, tikai Jūs divatā šo jautājumu vislabāk atrisināsiet, nevis kāds cits no malas. Lai nu kā, viedoklis no malas - šķiet, ka visam pa virsu starp Jums ir iestājusies rutīna. Otrs, varbūt draugam ir cita simpātija? Lai gan arī To varēsi sajust tikai Tu un mēs varam tikai minēt, šāds variants gan jau būtu diezgan skumjš. Trešais, varbūt Jūsu starpā ir kādi slēpti aizvainojumi un tāpēc vispār nav griba kaut ko kopīgi darīt, jo gaidiet, kad tas vienkārši pāries? Zinu, ka man tā ir bijis, ļoti esmu noturējusi sevī vairākus aizvainojumus un neesmu gribējusi par to runāt, vienkārši gaidot, kad tas cerams pāries, bet tāpat beigu beigās bez izrunāšanas vai izbļaustīšanās neiztikām.