Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Randiņošana, exclusive, official

 
Reitings 18
Reģ: 03.03.2020
Sveikas,
Jautājums par Jūsu pieeju randiņošanai, kad esat brīvas. Vēlējos vairāk padiskutēt par jūsu dažādajām nostājām un pieredzi attiecībās.
Vai Jūs pieejat randiņošanai kā mūsdienās tas ir pieņemts - vispirms randiņojat ar dažādiem vīriešiem paralēli līdz ar kādu no tiem izvēlaties būt “exclusive” un, ja viss labi, pēc kāda laika “official” ?
Kur Jūs novelkat līniju, piemēram, ja Jūs aizejat uz pirmo randiņu ar vienu, kas potenciāli varētu Jūs interesēt, vai Jūs liekat visas cerības uz viņu vai tomēr uzturat citus rezerves variantus paralēli? Un cik tālu ar šiem rezerves variantiem Jūs ejat?
Mans konkrētais piemērs būtu: vai Jums šķistu pieņemami sākt tikties ar kādu, bet pārgulēt ar kādu citu pašā sākuma periodā (piemēram,ar bijušo, Friends with benefits vai vienkārši ar kādu jauniepazītu)? Ja piemēram, pirmais vēl nav iepazīts un negribas sabojāt neko, ejot par ātru, bet šeku reku, iespēja pārgulēt bez saistībām.. No vienas puses, tā nevar būt krāpšana, jo viņš vēl nav mans puisis, un pat nezinu, vai būs, tā kā esam tikai iepazinušies, bet no otras - īsti patīkami jau otram nebūtu zināt, ka it kā sāc randiņot ar viņu, bet tai pat laikā tiecies vai pārguli ar kādu citu.. ja jūs zinātu, ka jūsu šī brīža puisis sākuma periodā staigāja apkārt un pārgulēja ar citām, vai tas liktos normāli vai tomēr nepatiktu ?
Jautājums konkrēts: vai Jūsu attiecībās jūs abi bijāt no pirmā randiņa tikai ieinteresēti viens otrā, vai tomēr labāk izvēlējāties testēt dažādas opcijas līdz pieņemat lēmumu, ar kuru dibināt attiecības un atsijāt pārējos? Vai starp pirmo randiņu un nopietnām attiecībām kādam no jums bija citi intīmi sakari un no kura brīža iestājās exclusive fāze?
Mūsdienās grūti ir noteikt to robežu starp to, kas ir pieņemami un kas nē.. katram savi standarti... citi guļ ar kādu tikai pēc kāzām, citi, esot oficiālās attiecībās, bet citi testē ūdeņus pirms vispār izlemj, vai un ar kuru grib kaut ko nopietnāku.. un tādas lietas jau arī nediskutē pirmajos randiņos, jo otrs visticamāk sabīsies, ja prasīs “exclusive dating” jau pirmajā randiņā... un reālajā dzīvē man liekas ļoti daudzi, sevišķi ar Online dating, spēlē uz vairākām kārtīm līdz tai exclusive sarunai, kas ir vismaz pēc vairākiem randiņiem.. vai tas, jūsuprāt, varētu atstāt negatīvu ietekmi uz attiecībām, ja tādas beigās izveidojas? Ir cilvēki, kas var justies piekrāpti, un citi, kas to uzskata par normālu single life (tikties ar vairākiem vienlaicīgi, varbūt pat ieskaitot arī intīmus sakarus ar dažādiem cilvkiem)..
04.03.2020 01:32 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Perfektā scenārijā mēs kādu satiekam un viss ir skaidrs - lielā dzīves mīlestība, un vairs neviens cits neinteresē.
Reālā dzīve, diemžēl, nav perfektais scenārijs. Un ir ļoti maza iespēja, ka tā notiek. Cilvēki baidās uzlikt pārāk lielas cerības uz tikko iepazītu, grib sevi pasargāt, var arī būt interese par vairākiem reizē, var arī būt visādi messy kontaki ar bijušo... kas tik nevar būt. Man liekas, lielākai daļai pāru sākums ir visai slidens, līdz kamēr abi nonāk līdz fāzei, ka tiešām vēlas kaut ko nopietnu ar otru. Tikai starpība tāda, ka par to, kas sadarīts iepazīšanās fāzes laikā, neviens nerunā... jo... prieks kam? Protams, ka būtu nepatikāmi zināt, ka Tavs intereses objekts pēc randiņa ar tevi, pārgulēja vēl vienu pēdējo reizi ar savu bijušo, vai viņam bija 2 opcijas reize, vai arī vienkārši one night stand ar kādu.. bet viņš tevi nekrāpa, jo jums nebija nekādu saistību. Iepazīt cilvēku, nenozīmē, zināt, ka beigās būs kopā. Cik daudzi no pirmajiem randiņiem vispār pāraug kaut kā nopietnā...
Galvenais, ka abi no brīža, kad nolemjat būt attiecībās, esat uzticīgi viens otram un būvējat kopīgu nākotni. To, cik daudz pāri ir 100% visas domas veltījuši tikai vienam cilvēkam un ir bijusi ideāli tīra pagātne - domāju viņu nav daudz, varbūt, ja abi ir uz reliģiju orientēti. Jo mūsdienās daudziem sekss nav tikai nopietnu attiecību ietvaros, līdz ar to var sanākt visādi. Var iepazīties ar kādu, tad pārgulēt ar kādu citu, bet iepazīstot vairāk pirmo, saprast, ka vēlies būt ar viņu. Un ka jau minēji - aplikācijas ir padarījušas multiple dating par normu.
Pa lielam, domāju, ka daudzi nemaz nezin, ko tas otrs ir sadarījies sākuma periodā, bet ka arī lielākai daļai cilvēku ir savi skeleti skapī. Un bieži vien ir labi tikties un iepazīt vairākus, pirms stājas nopietnās attiecības ar kādu. Es personīgi, līdz seksam ne ar vienu neietu, bet to, ka tikko iepazītais šarmantais vīrietis atteiktu iespēju seksam bez saistībām, varbūt arī būtu pārāk optimistiski gaidīt. Pārāk daudz gaidīt no otra, var tikai vilšanās iedzīvoties.
Galvenais ir, ka beigas savu dzīvi veidot viņš ir izvēlējies ar tevi, un ka kopš tā brīža viņš ir bijis uzticīgs. Līdz tam jau tas viss ir tajā pelēkajā zona, cits tiekas ar vairākām, cits ar vienu, līdz kamēr izlemj, cits izbaudīs single life, cits skūpstīsies ar vairākām randiņošanai fāzē, citam sekss ir iepazīšanās fāze, citam tikai attiecībās. Tas viss ir atkarīgs no katra izpratnes, un sagaidīt , ka bez sarunas par to, abiem būs identiska izpratne par randiņošanu un ko darīt un ko nē, nevar... galvenais pēc pāris randiņiem, ja cilvēks interesē, izrunāt par nākotni attiecībām, par netikšanos ar citiem un to, kas jūs viens otram esat. Pirmajiem randiņiem tas būtu par smagu un tikai aizbiedētu otru,
04.03.2020 02:08 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Perfektā scenārijā mēs kādu satiekam un viss ir skaidrs - lielā dzīves mīlestība, un vairs neviens cits neinteresē.

Mums ar vīru tā arī notika:)
04.03.2020 08:53 |
 
Reitings 18
Reģ: 03.03.2020
Bigsister - es ar tā domāju, ka bija abiem lielā mīlestība no pirmā acu skatiena un tā. Tā arī savā ziņā bija, bet tik un tā pēc diezgan ilga laika uzpeldēja, ka vīrietim pašā randiņošanas sākumā vēl ballīšu periods, un bija ar kādu arī intīms sakars. Kādēļ ? Jo nezināja, vai es kaut ko gribēšu ar viņu un pasargāja sevi no pieķeršanās pārāk ātri... jo viņš vēl bija brīvs..
Nu un vai tāpēc, to uzzinot, attiecības jābeidz? Visdrīzāk nē, jo tas nenotika attiecību laikā. Bet tādas lietas notiek, otram nezinot. Un tā arī otrs dzīvo domājot, ka nekas nav bijis. Es ar domātu, un ilgu laiku domāju, ja nejauši nebūtu uzpeldējis kaut kas cits.. vienkārši domāju, ka tādas lietas notiek biežāk nekā mums liekas ar mūsdienu pieeju..
04.03.2020 11:14 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Bet tādas lietas notiek, otram nezinot. Un tā arī otrs dzīvo domājot, ka nekas nav bijis.

Es ar zinu daudzus paziņas, kas pirms saiešanas kopā ar kādu bišku pastaigājās. Un loģiski, ka tas pārklājās ar pirmo randiņu periodu. Otram jau, protams, tas netika stāstīts, jo .. priekš kam? Un abi tagad laimīgi un uzticīgi dzīvo. Un neviens tajā pagātnē nerakņājas. Katram savs ceļš, kā nonāk līdz lēmumam būt kopā ar kādu..
04.03.2020 11:25 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Mums ar vīru tā arī notika

Tad sanāk, ka Jūs jau pirmajā tikšanās reizē vienojāties par exclusivity? Ja tā, šķiet vairāk kā izņēmums nevis norma.
04.03.2020 11:30 |
 
Reitings 15
Reģ: 01.03.2020
Esmu laimīga, ka jau no pašas iepazīšanās, biju exclusive ar savu vīru, jo jutu ko īpašu. Mīlam viens otru bez gala. Zinu, ka maini sirdsapziņa grauztu, ja būtu bijusi nokrāpusi, pat ja tas notiktu līdz atzināmies viens otram mīlestībā. Tāpēc, ja tu esi gatava nopietnām attiecībām un jūti potenciālu partnerī, iesaku nepārgulēt ar citiem.
Es mūsu pašā attiecību sākumā biju uz randiņu ar citu vīrieti, kurš centās noskūpstīt, bet es neļāvos :D kā arī bijušais vairākkārt aicināja uz tikšanos, kam nepiekritu (lai arī viņš bija prasmīgs mīlēšanās amatieris). Vīrs to visu zin, jo esam patiesi viens pret otru.
04.03.2020 12:12 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Oceandaughter - Bet ko tu darītu, ja uzzinātu, ka vīram ir kaut kas bijis pašā sākumā?
04.03.2020 12:21 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Mēs viens par otru zinājām jau iepriekš, es zināju, kas viņš ir un viņš zināja, kas esmu es dēļ kopīgajiem draugiem. Tikai mums pagāja 6 gadi kamēr liktenis mūs saveda kopā.
Pirms tikšanās mēs ar viņu rakstījāmies kaut kur nedēļu un par to bijām runājuši, ka tanī momentā viņam bija vairākas ar ko viņš regulāri sazinājās, bet kā ieraudzīja mani tā tanī pašā dienā viņš prasīja, lai es esmu ar viņu kopā un neviena cita vairs neinteresēja. Un man pret viņu bija tieši tas pats, es iemīlējos un vēl tagad pēc piecu gadu kopā būšanas mīlu tik pat stipri, cik viņš mani.
Vismaz tādā ziņā mums ir paveicies, jo dzīve dot ne mazums šķēršļus ko mums pārvarēt un ar īsto cilvēku pie sāniem to ir vieglāk izdarīt.
Jā man vienkārši paveicās par ko es būšu mūžam pateicīga.
Un par to, kas notiek attiecību sākumā, nav jādomā, ja Jūs gribēsiet būt viens ar otru, tad būsiet un citi vairs neinteresēs. Ja tomēr pēc Jūsu satikšanās skaties uz citiem vai viņš uz citām, tad Jūs neesiet viens otram īstie.
04.03.2020 12:40 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Lai precīzāk mēs viens par otru zinājām, bet nekad dzīvē nebijām tikušies.
04.03.2020 12:42 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Jo vairāk es cilvēkus iepazīstu, jo mazāk ir vēlme uzticēties vienam iepazīšanās sākuma stadijā. Jā, ir cilvēki, kuri, šķiet, ir īstie, lai ar viņiem pavadītu visu dzīvi, bet ja vēlme nav abpusēja, nav arī skaidrs, vai ir jēga tikties un tērēt savu laiku.
Ja diviem cilvēkiem ir otrais randiņš, tātad abiem ir vēlme turpināt tikties un būtu godīgi vienam pret otru, ja citi varianti tiktu izslēgti no dzīves. Protams, to ir jāpārrunā un ir jābūt atklātiem vienam pret otru, bez aizvainojumiem. Jā, tā ir ideālā pasaule, bet dzīvē meitenes iet uz randiņu ar vienu, guļ ar otru, domā par trešo. Tagad kāda ar putām uz lūpām centīsies pierādīt pretējo - jā, tas ir labi, jo mums pieredzes ir dažādas, es izsaku savu pieredzi.
04.03.2020 12:44 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Tā arī savā ziņā bija, bet tik un tā pēc diezgan ilga laika uzpeldēja, ka vīrietim pašā randiņošanas sākumā vēl ballīšu periods, un bija ar kādu arī intīms sakars. Kādēļ ? Jo nezināja, vai es kaut ko gribēšu ar viņu un pasargāja sevi no pieķeršanās pārāk ātri... jo viņš vēl bija brīvs..

Šeit ir jāskatās pēc situācijas par to, kas starp Jums bija kad Jūs iepazināties? Ja vnk iepazināties kā draugi, tad es pieņemtu šādu situāciju un neliktos ne zinis, bet ja viņš ar mani tiktos romantiskā ziņā, izrādītu to, ka grib būt ar mani kopā un pa to laiku gulētu ar citu, tad nē man tas būtu nepieņemami.
Slikti, ka šis notikums “uzpeld”, kad jau ir attiecības, bet ja starp Jums ir viss kārtībā un nav pamata domām, ka viņš nemīl vai pat būtu gatavs krāpt, tad vnk aizmirstu un pēc viņa sacītā izklausās viss loģiski.
Un vairāk jāieklausās ko mīļotais stāsta un jāuzticās, jo bez uzticības nav pamata labām attiecībām un mums kā sievietēm jābeidz par daudz sadomāties.
04.03.2020 12:56 |
 
Reitings 18
Reģ: 03.03.2020
Bigsister- nu skaidrs, paveicās, ka vīrietis zināja uzreiz, ko gribēja. Manā situācijā tā diemžēl nebija....
bet atšķirība ir tāda, ka iepazināmies aplikācijā. Bija pirmais randiņš, ieplānojām otru. Bet vēlāk, kad jau bija jūtas utt uzināju, ka bija ballīte, kur bija alkohols un vienas nakts sakars... baigi sagruzījos, bet tai pat laikā, vai tad ir daudz tādu gadījumu, kur viss ir kā pasakā..... daudzi vispār ir ar kādu citu, kad iepazīstas ar jauno, tas jau ar neliekas kā pasaku variants.
Tā jau gandrīz mūsdienās ir norma. Negribas, lai tas sabojā to, kas ir tagad, jo viņš nožēlo. Paskaidroja, ka tiešām neticēja , ka es ar vinu reāli kaut ko gribēšu un bija izgājis no ilgstošām attiecībām. Un negribēja vilties.. un vispār bija tādā dīvainā periodā , pirmo reizi tā ballējoties utt.
04.03.2020 14:09 |
 
Reitings 18
Reģ: 03.03.2020
NOvertetu citu meiteņu pieredzi, kur sākumā varbūt nebija “viss momentā skaidrs”, bet izvērtās par labām attiecībām... ja puisis satiek pirmo reizi meiteni (no aplikācijas), var jau, protams parādīties interese, bet, ja viņš pa to laiku kaut kādas stulbības sadara, vai par to tiešām man būtu jāgruzās? Viņš jau tā pa īstam mani nemaz nepazina, interese man bija, viņš man rakstīja, bet dažādu iemeslu dēļ mēs varējām ieplānots nākamo randiņu tikai pēc 3 nedēļām un viņš atvaļinājuma laikā, dzērumā, nu kļūdījās..
No vienas puses šķiet: nu kāds sakars, vai tad nevar dot iespēju meitenei ar ko sākt tikties.
Bet no otras, tagad jau divi gadi pagājusi un viņš pa to laiku man ir daudz pierādījis un esam izveidojusi kopdzīvi... nu re nu.. vai tad tiešām lielākā daļa vīriešu atteiktu seksu bez saistībām tikko pēc iepazīšanās ar kādu.... negribas kā muļķei attaisnot, bet varbūt arī tas nav nepiedodams grēks, ja nebijām attiecībās
04.03.2020 14:50 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Zinu gadījumus, kur kāds no sākuma vispār negribēja saistības, jo bija vīlies pēdējās attiecībās. Abi tikās bez exclusive, bet ar laiku tas pārauga nopietnās un skaistās attiecībās.. daudzi vairākus mēnešus tiekas nenopietni. Nav jau visiem princis, kas atnāk, noskūpsta un apprec...
Tas, ja ir bijis messy sākums, kad viens otru knapi pazināt, nenoraksta attiecības un cilvēku. Un nepierāda neuzticību utt. Tikai to, ka cilvēks kaut kādā dzīves posmā ir bijis atvērts vienas nakts sakariem. Galvenais ir, ko viņš ir darījis attiecību laikā.
04.03.2020 15:05 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
To, kāpēc es aizstāvu viedokli, ka nevajag norakstīt - jo es pati pieņēmu lēmumu piedot vīrietim, ka nebija no pašas pirmās tikšanās reizes "uzticīgs". Nopietni sākām tikties pēc otrā randiņa, kad apstiprinājās mūsu interese vienam par otru, pirmais skūpsts utt. Bet tā kā dzīvoju ārzemēs, te arī tie standarti ir nedaudz citi (cilvēki ir daudz atvērtāki vienas nakts sakariem, multiple dating, un testēšanas idejai pirms nolemj saistīties). Latvijā šķiet, ka tas vispārpieņemtais ir nedaudz nopietnāk attiekties pret randiņošanu, bet lielas pieredzes ar tikšanos ar latviešiem man nav, tā kā nepateikšu.
Viņš savā ziņā ir bijis visideālākais vīrietis mūsu attiecībās, mani ļoti mīl un rūpējās. Bildināja ļoti agri, jo bija pārliecināts par savām jūtām. Protams, bija nepatīkami, bet jāsaprot, ka tas ir arī ir ļoti saistīts ar apstākļiem, to, kādā dzīves posmā abi ir, kādas kuram ir vērtības (kas atļauts, brīvam esot). Ne visi ir pārliecināti uzreiz, kad ierauga cilvēku, bet tas nenozīmē, ka viņš nebūs pārliecināts, iepazīstot cilvēku.
Tāpat arī uzskatu, ka daudzas, kuras tev teiks - oj nekas nav bijis, nemaz varbūt arī nezin tos skeletus skapī. Jo neviens jau neies speciāli otru sāpināt un atklāt informāciju, par kuru pats nelepojas. Manējais ar negribēja teikt, jo bija jau sapratis, cik nopietni pret to attiecos un ka vai nu mani pazaudēs, vai arī mani ļoti sāpinās.
Veiksmi.
04.03.2020 15:29 |
 
Reitings 15
Reģ: 01.03.2020
Tendresse
Ja godīgi, es pieļauju, ka viņš ir sarunājies ar citām sievietēm līdz mani bildināja. Bija periods, kad es, pati to nezinot, liku viņam apšaubīt, vai man var uzticēties. Īsumā neatklāju viņam patiesību par vienu lietu, kas man šķita sīkums, bet vienkārši nevēlējos par to runāt. Viņš nodomāja, ka slēpju sakarus ar citiem vīriešiem. Un kā mūsu emocionālā sarunā man pateica - es biju domājis, ka tu man melo un tāpēc pats rīkojos nepareizi, ko ļoti nožēlo
Tomēr es nesen atklāju melus, kas mani ļoti sāpināja. Un ja godīgi, īsti nezinu vai ticu viņa versijai par notikušo. Uz 100% neticu... taču ceru kādu dienu viņš izstāstīs visu patiesību. Ja ir mani krāpis attiecību sākumposmā, un no sirds to nožēlos - piedošu. Man svarīga ir patiesība, nevis saldi meli.
Šobrīd zvēr, ka viņam, kopš iepazināmies, nav bijis citu sieviešu - tikai es.
05.03.2020 01:46 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Oceandaughter - palsies tes par tik atklātu atbildi. Pati šobrīd vēl aizvien cīnos ar periodiskām domām par to visu. Vēlos piedot, bet kaut kādā cīņā emocionāli mani tas ietkemēja. Jo gan jau lielākā daļa sieviešu gaida, ka, ja sāk randiņot ar tevi un izrāda 100% uzmanību, tad jau paralēli nav nekādu sakaru... neatkarīgi no tā, vai esat attiecībās jau vai vēl nē.. kāds tad galu galā tas mērķis?
05.03.2020 01:57 |
 
Reitings 15
Reģ: 01.03.2020
Tendresse. Ļoti saprotu to emocionālo sāpi sirsniņā un piedot nav viegli. Jo laiku pa laikam, tajos grūtajos brīžos tas var uzpeldēt zemapziņā. No citas puses, tavs vīrietis vēl nemaz nezināja, cik ļoti tevi iemīlēs. Un mīlestībai augot arī uzskati par to, kas ir pieņemami mainās. To situāciju, ka bija ar citu līdz saprata, ka tevi patiesi mīl, var saprast un savā veidā attaisnot. Noteikti, ja viņš varētu atgriezties atpakaļ laikā - domāju to nepieļautu. Ticu viņam arī sāp tagad, ka viņš tevi, savu dzīves mīlu, ir sāpinājis.
Es arī, kad tikko iepazinos ar savu vīru, biju ar mazākām robežām, vēl turpināju atbildēt pielūdzējiem uz ziņām kādu laiku. Protams bez nekādas romantikas no manas puses.
05.03.2020 03:44 |
 
10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
man arī būtu ļoti grūti tikt pāri tādai situācijai. jo ja mēģinu kādu iepazīt, koncentrējos tikai uz viņu. tā man liekas cieņa pret cilvēku, nevis krievu rulete - uzturēt intīmas attiecības ar visiem, līdz kāds ir tas īstais. bet tā ir mana pieeja. man šāda opcija tikties ar vairākiem ir bijusi, bet tad, ja gāju no jauna uz randiņu, fwb puisi iepauzēju uz to brīdi, lai šāda pārklāšanās nerodas, ja nu viss turpinās. lai arī tas bija tikai tinderrandiņš, tomēr, tajā brīdī bija sarkanas līnijas. bet cilvēki ir dažādi. citi tiešām go with the flow, necer ne uz ko, bet tomēr kāda atrodas un gadās, ka nav rīkojies pēc instrukcijas. es piedotu, jo izklausās, ka puisis nožēlo un galu galā ir to atklājis. un kopā vēl nebijāt - krāpšana tā nav.
pilnīgi pretēja attieksme būtu šādā situācijā (reāls gadījums zināms) puisis, kurš paralēli vienas dienas laikā randiņoja ar vairākām vienā un tajā pašā vietā. kad parādījās kāda it kā draudzenes statusā un pat bija jau ziemassvētkus pie viņas vecākiem svinējis, neķītrus piedāvājumus rakstīja citām. izrādās arī batonu spraudējs un krāpējs pēc dabas. ļoti ceru, ka tiešām īstās dēļ mainījies, jo viņiem ir jau bērniņš, bet kā dzirdēts, hronisks melis tāpat esot.
05.03.2020 21:57 |
 
Reitings 65
Reģ: 25.02.2020
Manuprāt viss atkarīgs no situācijas. Pirmā reakcija - kas par cenzētu... šķirties un viss.
Bet ja tā padomā.
Ir varints, kad tu izvēlies starp vairakiem sev pazīstamiem vīriešiem, ar kuru būt kopā. Tu zini, ka viņi ir ieinteresēti tevī, un tev ir zināma līmeņa interese par viņiem. Tie ir vīrieši ar kuriem vienk. dzīves ceļi ir krustojušies ir simpātijas, bet Jūs neejat uz randiņiem, un tu tāpat vien neaizej uz randiņu apsaktīties. Jo viņi jau ir tavā dzīvē un tu mēgini izdarīt pareizo izvēli pirm randiņošanas. Vai tā būtu krāpšana ja pēc pirmā randiņa viņam bija kaut kas ar citu- jā.. un to nevajap piedot. Ja nu vienīgi jū netiekaties mēnesi vai tu izrādi, ka vaires neesi viņā ieinteresēta, esi kopā ar citu.
Ir variants, ka tiešām ej uz randiņu ar nepazīstamu/ tikko iepazītu vīrieti. (Dāmas, kam tā patīk darīt (pēc foruma spriešot gandrīz visas :D) .. a kurš ir atcēlis elementāras rūpes par savu drošību? ...tiekoties ar visādiem no interneta?) Vai tā ir krāpšana. Atšķirībā kurš aicināja uz randiņu un kāds tad ir randiņu starplaiks... vai norit patstāvīga komunikācija pēc randiņa. Ja uzaicina viņš, un jūs komunicējat pēc randiņa.. tā ir krāpšana... Ja uzaicini tu... tā nav... Ja ir liels/ ļoti liels starplaiks starp randiņiem tad acīmredzot kāds domā... vai vispār kaut ko vēlas veidot... tātad tā nav krāpšana
05.03.2020 23:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits