Solo_ @ 23.02.2020 15:36Mani vīrieškārtas kolēği (aizņentie) arī sarakstâs ar mani par dzīvi, neredzu tur neko tādu ?♀️ Gan jau dzēš ārā, jo zina, ka zāğēsi viņu par to
Pormifē @ 23.02.2020 15:40
Hah, nez vai tiem vīriešiem patiktu, ka sievas ar citiem “saviem kolēģiem” sarakstītos par dzīvi.?
Pormifē @ 23.02.2020 15:40
Hah, nez vai tiem vīriešiem patiktu, ka sievas ar citiem “saviem kolēģiem” sarakstītos par dzīvi.?
bulta @ 23.02.2020 15:48Problēma, visticamāk, ir Tevī.
Ar skaistu un interesantu sievu blakus pat nevaru iedomāties, kāpēc jāsarakstās ar svešām sievietēm.
bulta @ 23.02.2020 15:48Problēma, visticamāk, ir Tevī.
Ar skaistu un interesantu sievu blakus pat nevaru iedomāties, kāpēc jāsarakstās ar svešām sievietēm.
Nav tā ka skaistā un interesantā arī apnīk un gribās ar citām skaistajām pakoķetēt.bulta @ 23.02.2020 15:48Problēma, visticamāk, ir Tevī.
Redpill @ 23.02.2020 16:01Nav tā ka skaistā un interesantā arī apnīk un gribās ar citām skaistajām pakoķetēt.
Man darbā precētie darbakolēģi lielākā daļa tā pat laizās klāt sumukākajām kolēģītēm.
Tas taču ir jebkura vīrieša dabā.
Tāpēc es vienmēr esmu par open relationship, tas arī izslēdz jebkādu greizsirdību.esmute @ 23.02.2020 16:07
Nu tādā gadījumā, manuprāt, sievietei arī ir tiesības sarakstīties ar saviem vīrieškārtas kolēģiem "par dzīvi" un dzēst ārā. Sievietēm arī patīk jauni un skaisti vīrieši!
Tikai ir atšķirība vai tiek veikti kaut kādi pirmie soļi, lai būtu kaut kas vairāk par koleģiālām attiecībām.
Redpill @ 23.02.2020 16:13Tāpēc es vienmēr esmu par open relationship, tas arī izslēdz jebkādu greizsirdību.
Ketija123 @ 23.02.2020 19:04Dzēš, jo baidās, ka tu pārpratīsi viņa draudzīgo komunikāciju un uztversi kā flirtu
Dzēš, jo sarakstēs piemin arī tevi un negrib, lai tu to uzzini (varbūt viņš pārrunā jūsu attiecības, meklē padomu)
Dzēš, jo reāli flirtē ar visām, cenšoties kādu no viņām nomakšķerēt
Dzēš, jo slēpj reālu krāpšanu.
Varianti dažādi.
Man personīgi arī nekas tāds nepatiktu, uzskatu, ka tas ir aizdomīgi. Mīlošās, uzticamās attiecībās nekam tādam nevajadzētu būt, ņemot vērā, ka vienai no pusēm tāda pēdu slēpšana sagādā netīkamas emocijas. Arī ar savējo esam kopā 6 gadus, bet kā prom no darbiem, tā esam laimīgi brīvo laiku pavadīt kopā, nevis vēl tērēt laiku tarkšķot ar kolēģiem par neko.